Familie som står samlet
TELIA-FAMILIEN: Det finnes mange fordeler med å være en del av Telia-familien, slik som ekstra TV-poeng og mer mobildata!

Det lønner seg å samle TV, mobil og internett hos Telia

Som en del av Telia-familien får du, som beboer i borettslag og sameier, en rekke fordeler som kan gjøre hverdagen både enklere, morsommere og ganske mye smartere. Men kjenner du og dine beboere til dem?

– Vi jobber hardt for å gi kundene våre fordeler ved å være en del av Telia-familien. Borettslag og sameier som samler alle tjenester hos oss, vil for eksempel få mye bedre oversikt over hva de betaler for og hvilke produkter de har tilgang til, forklarer Jann Moe, som er business manager i Telia og leder for fordelskonseptet Telia Samlet.

Og dette er ikke de eneste fordelene – de som samler alle tjenestene sine hos Telia vil også få en rekke fordeler, for eksempel mer mobildata, Surfegaranti og ekstra TV-poeng i abonnementene sine.

Ekstra data på mobilen – hver måned

Å ha nok mobildata handler kanskje mest av alt om ikke å bekymre seg for å gå tom, slik at du kan fortsette å lese nyheter og mail. Men det handler også om små pusterom: å surfe og strømme seg bort i musikk, videoklipp og serier, mener Moe.

Kvinne bruker mobil

FORDELER: At man får ekstra mobildata betyr at man kan surfe enda mer! FOTO: Getty Images.

– I dag får du som samler TV, mobil og internett hos oss automatisk ekstra mobildata hver måned, uten ekstra kostnad. Hvor mye data du får, avhenger av hvilket mobilabonnement du har.

Som TV- og internettkunde hos Telia, vil fordelene automatisk legges på ditt mobilabonnement. Etter noen dager vil fordelene vises på Min side og i Telia-appen. Det samme gjelder for Telia-mobilkunder som bestiller TV- og internett fra Telia eller flytter inn i et borettslag med Telia.

Alltid på nett med Surfegaranti

I en hverdag preget av Teams-møter, digitale kaffepauser, strømming – ja, til og med skoletimer på nett – er vi blitt helt avhengige av raskt og stabilt internett hjemme.

Ved å samle alt hos Telia, trenger du heller ikke bekymre deg dersom det skulle oppstå problemer med bredbåndet. Med Surfegaranti får alle Telia-kunder i husstanden gratis og ubegrenset surfing på mobilen i 24 timer dersom nettforbindelsen kuttes, og Telia ikke klarer å rette det opp øyeblikkelig.

– Det vil si at du får 2 x 12 timer fri databruk (Data Boost) i Telia-appen, slik at du kan surfe og strømme fritt på mobilen. Mobilnettet kan du enkelt dele til andre enheter, for eksempel PC-en på hjemmekontoret, forklarer Moe.

Mer underholdning med flere TV-poeng

Mange vil nok også sette pris på å få flere TV-poeng i abonnementet sitt. Med TV fra Telia får du tilgang til Norges kanskje mest fleksible TV- og strømmetjeneste, Telia Play.

Jente ser TV

TV-POENG: Poengene kan du bruke på å legge til flere kanaler eller strømmetjenester. Foto: Getty Images. 

– Vi er opptatt av at du skal kunne se det du vil når det passer for deg. Derfor er det helt opp til deg å sette sammen din egen TV-pakke med de kanalene og tjenestene du vil ha. Hvis ditt borettslag samler TV, mobil og internett hos Telia får dere dessuten ekstra stor valgfrihet – da legger vi til 10 ekstra TV-poeng i abonnementet, sier Moe.

Poengene legges til automatisk, og du kan bruke dem på å legge til flere kanaler eller strømmetjenester – og på den måten få tilgang til det du vil ha av barneinnhold, filmer, serier og dokumentarer.

– Vi jobber stadig med å utvikle tilbudet vårt, og vil tilstrebe å gi kundene våre enda flere fordeler fremover, sier Moe. Følg med på telia.no/samlet for oppdatert informasjon og nyheter

Var denne siden nyttig?