AV1-robot i klasserommet, stående midt på pulten, med medelever sittende rundt.

AV1-roboter til unge funksjonshemmede

Nytt samarbeid med Unge Funksjonshemmede skal gi familier muligheten til å søke om en AV1-robot fra No Isolation.

Unge funksjonshemmede er et samarbeidsorgan for funksjonshemmedes barne- og ungdomsorganisasjoner i Norge, og har i dag 35 medlemsorganisasjoner. I samarbeid med Telia vil de dele ut AV1-roboter laget av No Isolation, finansiert av MobilPant. Samarbeidet er allerede godt i gang, og vi har akkurat levert 10 nye roboter slik at familier som har behov for en AV1-robot kan søke om en.

Finansiert 35 AV1-roboter, og tallet øker

Gjennom MobilPant har våre fantastiske kunder finansiert hele 35 AV1-roboter fra No Isolation gjennom bruk av MobilPant-ordningen, og dette bare siden 1. juli. Vi er stolte!

I løpet av høsten ble det også mulig for kunder å gi hele pantebeløpet til No Isolation. Gjennom vår Panteknapp-ordning har nesten flere barn fått finansiert sin AV1.

Barn kan være med i klasserommet hjemmefra

Gründerbedriften No Isolation har laget roboten AV1, som fungerer som en stedfortreder for barn som må holde seg hjemme på grunn av langtidssykdom. Gjennom AV1 og mobilen kan de likevel være med i klasserommet og på leken, hjemmefra. Telia har samarbeidet med No Isolation siden 1. juli, og det har bidratt til finansiering av enda flere roboter. For hver mobil dere gir til MobilPant doneres et beløp på minimum ti kroner til No Isolation.

Telia fortsetter samarbeidet med No Isolation. Ønsker du også å bidra til å gi en bedre hverdag til langtidssyke barn? Pant din gamle mobil i en Telia-butikk nær deg.

Var denne siden nyttig?