Hvordan båtkontor ble en del av den nye normalen

I pandemiens spede begynnelse ble det klart at vanlig kontortid ikke lenger var en nødvendighet. Folk syntes de var like effektive når de jobbet hjemmefra eller fra hytta. Men hvorfor stoppe der? Det finske selskapet Buster Boats hadde en plattform som kunne holde folk tilkoblet til og med når de var på sjøen.
Det var et viktig øyeblikk for Buster Q.

De nordiske skjærgårdene har nesten en halv million øyer der fritidsbåtførere kan kaste anker og nyte skjønnheten. Buster Q er en digital plattform som er designet for å holde dem tilkoblet mens de gjør det. I tillegg til å muliggjøre digital navigasjon, kobler den båtens viktigste systemer til et display om bord for å vise hva som skjer i sanntid. Dette kompletteres av en mobilapp som lar båteierne kontrollere båtens status uansett hvor de befinner seg.

Buster_Q.jpg

I tillegg til aktuell værinformasjon, infotainment og musikkstrømming, fungerer Buster Q også som et tilkoblingpunkt for wifi. Dette ga fritidsbåtførere helt nye muligheter til å forvandle båtene sine til flytende kontorer i verdens vakreste skjærgård. Utfordringen som Buster Boats sto overfor var å holde Buster Q-plattformene koblet sammen til havs.

Se film

«Når du er ute, er rekkevidde og pålitelighet svært viktig», sier Johan Finnberg, markedssjef i Buster Boats. «Været kan endre seg raskt, og du må være garantert at værmeldingen du ser på er aktuell.
Så du må virkelig kunne stole på tilkoblingen din.

Det samme gjelder når jeg jobber fra båten. Med Buster Qs tilkoblingspunkt kan jeg «jobbe hjemmefra» til og med når jeg er helt ytterst i skjærgården. Da kan jeg kaste anker, svare på e-post og ta en svømmetur – det er virkelig det beste fra begge verdener. Men jeg er avhengig å være tilkoblet slik at jeg ikke går glipp av viktige e-poster.»

Buster_marketing_manager.PNG

Nohan Finnberg, markedssjef i Buster Boats

Derfor valgte vi i Buster Q Telia som tilkoblingspartner. Telia har den rekkevidden og påliteligheten vi trenger. Ikke bare her i de finske øygruppene, men også i Sverige og Norge hvor vi er et av de ledende båtmerkene.

Som et resultat av mange års investering i mobilmaster og infrastruktur, har Telia det bredeste mobile IoT-nettverket i Norden og Baltikum. Dette betyr at de kan levere tilkobling på steder hvor ingen andre kan. Dette blir stadig viktigere etter hvert som den nye normalen blir … normal.

 

Var denne siden nyttig?