Dame med mobil og headset
BEKYMRINGSFRITT: Med Telia Ubegrenset kan du surfe og streame fritt til en fast månedspris, uten å gå tom for data. Foto: Getty Images

Fem gode grunner til å velge Telia Ubegrenset

Strøm, surf, scroll og jobb — med Telia Ubegrenset bruker du jobbmobilen akkurat som du vil, helt uten å bekymre deg for databruk. 

Vi scroller nyheter idet vi våkner, og igjen før vi sovner. Vi sjekker mail, har videosamtaler, ler av kattevideoer og lytter til podcast. Barna vil underholdes på mobilen i bilen, og de voksne bruker data til å se en god film, fotballkamp eller serie på farten.

I en tid hvor fjernkontor er den nye normen og sosial kontakt foregår mest på skjerm, blir skillet mellom jobb og fritid stadig mer utydelig. Vi er alltid tilgjengelige, og jobbtelefonen brukes til det meste.

Derfor har vi nå lansert Telia Ubegrenset, et nytt mobilabonnement med nettopp ubegrenset data — der hverken bedriften eller den ansatte trenger å tenke på data og kostnader som løper. Slik at du kan bruke jobbtelefonen din som du vil, helt uten å bekymre deg.

Her er fem gode grunner til å velge Telia Ubegrenset:

1. Du har full kontroll på kostnadene – og kan strømme fritt

Alle vet at sport nytes best direkte, men det er ikke alltid du er hjemme foran TV-en i rett tid til å få med deg kveldens store begivenhet. Med Telia Ubegrenset slipper du å ha dårlig samvittighet for å strømme fotball på sjefens regning. Eller for å ha rundet Netflix på sengekanten, for den saks skyld. Uansett hvor mye data du bruker betaler bedriften fast månedspris. Enkelt for deg, og enkelt for sjefen.

STRØM I VEI: Med Telia Ubegrenset kan du se så mange morsomme YouTube-klipp du vil, når og hvor du vil. Foto: Getty Images

Du trenger heller ikke bekymre deg for irriterende forsinkelser og dårlig dekning. I Norge har vi et av verdens beste mobilnett, og flere og flere steder dekkes nå av Telias 5G-nett. Det nye nettet gir raskere og bedre tilkobling og nedlastning enn de fleste bredbånd.

2. Det er fremtidssikret med 5G

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Lillestrøm, Trondheim og Bergen — og flere byer og tettsteder er på vei. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Telia Ubegrenset har 5G inkludert. Så er du sikker på at du har et abonnement som er rigget for fremtiden.

> Les mer om hvilke spennende muligheter 5G-nettet gir oss her

3. Du sikrer deg mot dataangrep og virus

Stadig flere nordmenn har en dynamisk og fleksibel jobb. Vi trenger ikke lenger være på kontoret for å løse oppgaver, men tar med laptopen på tur med familien og jobber litt innimellom.

Med ubegrenset mobildata i abonnementet kan du enkelt logge deg på og jobbe over alt, enten det er på toget, i bilen på vei hytta eller fra en benk utenfor nabokaféen. Da er det verdt å merke seg at det er langt tryggere å jobbe gjennom mobilnettet, enn det er å koble seg opp til åpne WiFi-nettverk.

FRIHET: sikre deg mot dataangrep og virus, ved å bruker din egen data og ikke offentlige WiFi nettverk når du jobber «remote». Foto: Getty Images

4. Ubegrenset kommunikasjon

Å møte hverandre digitalt er viktig i en tid som denne — ikke bare for kollegaer, men også for å holde kontakt med venner og familie. Bruk mobilen til dens opprinnelige grunnoppgave, og FaceTime dine nære og kjære — det kan lette litt på savnet man gjerne kjenner på gjennom en mørk vinter.

Med Telia Ubegrenset kan du bruke mobilen så mye du vil uten å måtte begrense deg, enten du foretrekker å snakke via apper, på SMS eller en god gammeldags telefonsamtale.

5. Del så mye data du vil med familien

Utålmodige småtasser som kjeder seg i baksetet, er et kjent fenomen for de fleste foreldre som kjører bil til hytta eller på ferie. Men med mobildata tilgjengelig er det hjelp å få. La barna underholdes med film og spill hele veien frem til døren. Du har nok data og ta av.

Psst.. Nå har Telia åpnet for å sette sammen en bedriftsavtale med ulike abonnement, med fast data eller ubegrenset bruk. På den måten kan ansatte de ansatte få abonnement etter behov.

NYHET! Telia Ubegrenset


Et mobilabonnement for bedrifter, med ubegrenset data!

— Fri bruk for de ansatte. Ubegrenset med data i Norge.
— Fast pris for bedrifter
— 5G inkludert
— Fri tale og SMS
— Roam Like Home inkludert

Kampanjepris! Kun 599 kr/mnd. eks. mva. 

Pris oppgitt eks. mva. Veil. pris på Telia Ubegrenset 699,-/md. eks. mva. Kampanjepris frem til og med 31.12.2021. Forutsetter 24 md. avtaletid. Kampanjeprisen gjelder i 24 md.

Bestill Telia Ubegrenset

Psst... Visste du at du setter sammen en løsning med ulike abonnement til ulike ansatte i bedriften?

Var denne siden nyttig?