Dame med mobil Telia Ubegrenset

Fem gode grunner til å velge Telia Ubegrenset

Strøm, surf, scroll og jobb — med Telia Ubegrenset bruker du jobbmobilen akkurat som du vil, helt uten å bekymre deg for databruk. 

Vi scroller nyheter idet vi våkner, og strømmer serier før vi sovner. Vi sjekker jobbmail selv om det er ferie, deler nett med barnas iPad, og vi ønsker tante god jul med en videosamtale.

Jobbmobilen er et avgjørende verktøy når jobben skal gjøres, men en like stor del av fritiden. Å skille ut private samtaler og data fra mobilregningen kan fort bli komplisert. Med mobilabonnementet Telia Ubegrensetslipper du å tenke på data og kostnader som løper. Dermed kan du bruke jobbtelefonen din som du vil, helt uten å bekymre deg. Også i ferien!

Her er fem gode grunner til å velge Telia Ubegrenset:

1. Du har full kontroll på kostnadene – og kan strømme fritt

Alle vet at sport nytes best direkte, men det er ikke alltid du er hjemme foran TV-en i rett tid til å få med deg kveldens store begivenhet. Med Telia Ubegrenset slipper du å ha dårlig samvittighet for å strømme fotball på sjefens regning. Eller for å ha rundet Netflix på sengekanten, for den saks skyld. Uansett hvor mye data du bruker betaler bedriften fast månedspris. Enkelt for deg, og enkelt for sjefen.

telia-ubegrenset-dele-data.jpg

STRØM I VEI: Med Telia Ubegrenset kan du dele nett med hele familien, uten å tenke på at du går tom for data.

2. Det er fremtidssikret med 5G

Nå har vi åpnet 5G-nettet flere steder i Norge — over 2 millioner nordmenn har allerede tilgang. Utrullingen fortsetter for fullt og innen utgangen av 2023 vil Telia bli først ute med et landsdekkende nett. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Telia Ubegrenset har 5G inkludert, og velger du abonnementet med den høyeste hastigheten kan du nyte det fulle potensialet i det nye nettet. Så er du sikker på at du har et abonnement som er rigget for fremtiden.

3. Du sikrer deg mot dataangrep og virus

Stadig flere nordmenn har en dynamisk og fleksibel jobb. Vi trenger ikke lenger være på kontoret for å løse oppgaver, men tar med laptopen på tur med familien og jobber litt innimellom.

Med ubegrenset mobildata i abonnementet kan du enkelt logge deg på og jobbe over alt, enten det er på toget, i bilen på vei hytta eller fra en benk utenfor nabokaféen. Da er det verdt å merke seg at det er langt tryggere å jobbe gjennom mobilnettet, enn det er å koble seg opp til åpne WiFi-nettverk.

4. Ubegrenset kommunikasjon

Å kunne møte hverandre digitalt har gjort det enklere å treffes — ikke bare for kollegaer, men også for å holde kontakt med venner og familie. Enten det er møter på Teams eller Face Time med nære og kjære, eller du burker mobilen til dens opprinnelige grunnoppgave, er digitale møter nå blitt en naturlig del av hverdagen.

Med Telia Ubegrenset kan du bruke mobilen så mye du vil uten å måtte begrense deg, enten du foretrekker å snakke via apper, på SMS eller en god gammeldags telefonsamtale.

5. Del så mye data du vil med familien

Utålmodige småtasser som kjeder seg i baksetet, er et kjent fenomen for de fleste foreldre som kjører bil til hytta eller på ferie. Men med mobildata tilgjengelig er det hjelp å få. La barna underholdes med film og spill hele veien frem til døren. Du har nok data og ta av. Velg rask eller max hastighet, så har du også mer enn nok fart til at dere kan være flere påkoblet samtidig.

Psst.. Med Telia kan du sette sammen en bedriftsavtale med ulike abonnement, med fast data eller ubegrenset bruk. På den måten kan ansatte de ansatte få abonnement etter behov.

Telia Ubegrenset


Et mobilabonnement for bedrifter, med ubegrenset data!

  • Fri bruk for de ansatte
  • Fast pris for bedriften
  • 5G inkludert
  • Velg mellom normal, rask eller max hastighet
  • Fri tale og SMS
  • Roam Like Home inkludert
  • 30 GB inkludert i EU/EØS, Storbritannia og Sveits

Fra 599 kr/mnd. eks. mva.

Var denne siden nyttig?