Slik fremstår du proff i kundemøter og på reise

Vi alle ønsker å fremstå så profesjonelle og forberedt ute blant kunder og leverandører som mulig. En 4G+ miniruter hjelper deg med det.

Telia bredbåndsruter i bukselomma.

Foto: Telia

Verktøyet er halve jobben! Slik lyder det fra alle håndverkere og fagfolk. For deg som er mye på reise i jobben, eller som vil profesjonalisere salgsarbeidet, er en 4G+-ruter et realt verktøy. En slik mobil ruter gir deg best mulig dekning og datatilgang der du er. Ruteren gjør at du slipper å be om WiFi-passord ved kundebesøk, koble deg på usikre gratis WiFi-nett eller fomle med mobilen som hotspot. Du fremstår profesjonell.

Ruteren er enkel å bruke. Bare plug and play. Den er også bygget slik at kollegaer på reise kan bruke samme ruter for å oppnå optimal dekning og hastighet. Hele 10 enheter kan koble seg på en og samme ruter slik at alle kan få gjort jobben selv der det ikke finnes WiFi fra før – hytta, sommerhuset eller anleggsbrakka. Privat er den også perfekt til å streame musikk og film der WiFi ikke finnes. 

Hva er en 4G+ miniruter?

En 4G+ miniruter en liten boks du kan ta med deg overalt og få hastigheter opptil 300 Mbit/s. Denne boksen har kun én oppgave: sende og motta data. Dermed har den også plass til en bedre og større antenne enn det vanlige mobiler har. Det betyr at i områder hvor dekningen ikke er like god på mobilen, vil ruteren fange opp signaler og gi deg den beste dekningen som er tilgjengelig i området.

Med et mobilt bredbåndsabonnement fra Telia vil du også kunne få store datapakker uten hastighetsbegrensning, som gjør at du kan jobbe fritt og effektivt. Så har du det beste nettverket hvor enn du er. Oversikt over abonnement og rutere finner du her.

Når trenger jeg en miniruter?

På reise, i kundemøter, eller bare ofte på farten? Uansett hvor jobben bærer ønsker du alltid å fremstå profesjonell. Da må du ha verktøy som gjør dette mulig: en miniruter. Denne trenger du når:

  • Du er lei av å be om WiFi-koder. Hotell, kundebesøk, flyplassen og kafeer er bare noen av eksemplene på steder hvor du må be om tilgang på nettet, eller trenger tid for å koble deg opp.
  • Du ikke vil koble deg på usikre og ustabile gratis WiFi-nett. Usikrede nett, eller gratisnett, er enkle å hacke og innebærer en risiko ved bruk. Du vet ikke hvilken informasjon du som bruker legger igjen, og du er utsatt for virus.
  • Du har mye data som skal sendes eller nedlastes. Åpner du mobilen som hotspot for å laste over store filer eller mindre filer ved svakere dekning kommer det til å ta lang tid, i tillegg bruker du av datakvoten på mobilabonnementet. Med en 4G+-ruter får du tilgang til raskere, mer og billigere data.
  • Du trenger å gjøre research og må være påkoblet.

Mobilt bredbånd på kontoret?

Dagens 4G-nettverk er på høyden for de fleste oppgaver. Faktisk er det slik at 4G-nettverket er likt med det kablede nettverket både i fart og stabilitet. Det finnes også dårlige linjer og svake punkter ved bruk av ADSL-bredbånd som gjør det til et fortrinn å bruke 4G.

Telia 4G+ Hjemmeruter

Telia 4G+ Hjemmeruter. Foto: Telia.

Telia har fullverdig alternativ for kablet nettverk på arbeidsplassen eller hjemmekontoret. Vår nyeste ruter kan deles med opptil 20 brukere samtidig, krever ingen installasjon, og gir samtidig god tilgang på datakapasitet for enkeltbrukere og mindre grupper.

Datamengden på 100 GB og 300 GB i våre to største abonnement egner seg for faste og midlertidige installasjoner for kontormiljøer, møterom og brakker.

Var denne siden nyttig?