Kvinne i kontorlandskap snakker i mobiltelefon

Først i Norge: Unike fordeler for deg som bedriftskunde

Som første operatør i Norge lanserer vi nå SVITSJ for Bedrift. Det gir deg som bedriftskunde en rekke fordeler.

Enklere administrasjon, forutsigbare kostnader, alltid oppdaterte telefoner og fornøyde ansatte er bare noen av fordelene små og mellomstore bedrifter kan dra nytte av hvis de velger nyheten SVITSJ for Bedrift fra Telia.

SVITSJ for bedrifter gir deg de samme fordelene som SVITSJ for privatbrukere: De ansatte kan selv velge hvilken telefon de vil ha, alle har mulighet til å bytte telefon én gang i året og skjermforsikring er inkludert i avtalen. I tillegg gjør SVITSJ at bedriften slipper å bruke mye penger på dyre telefoner som blir utdaterte relativt fort.

– Vi har sett et stort skifte på relativt kort tid når det kommer til prisen på telefoner. Den har økt en god del – særlig de siste tre-fire årene. Det gjør at det ikke alltid er enkelt for små og mellomstore bedrifter å investere i nye telefoner til de ansatte. Med SVITSJ får bedriften muligheten til å tilby de ansatte telefoner som til enhver tid er oppdaterte, samtidig som de unngår de tunge investeringene, sier produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift, Parisa Yousefi.

Bruk pengene på andre ting

Selv om de ansatte får dekket telefon gjennom jobb er det liten tvil om at mesteparten av bruken er privat. Mange er opptatt av å ha en nyere telefon, og med SVITSJ kan bedriften alltid tilby de ansatte nye og oppdaterte telefoner som de garantert vil være fornøyd med.

Parisa Yousefi foran Telias hovedkvarter

– Med SVITSJ for Bedrift får små og mellomstore bedrifter mulighet til å tilby ansatte de nyeste telefonene uten å investere store summer, sier produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift, Parisa Yousefi. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

SVITSJ for Bedrift er spesialtilpasset små og mellomstore bedrifter som har mellom 1 og 20 ansatte. For disse bedriftene kan investeringer i nye telefoner til de ansatte være en betydelig utgift som binder opp penger man helst skulle brukt på andre investeringer. Med skjermforsikring inkludert slipper du også ekstrakostnader dersom de ansatte skulle være uheldige med telefonen.

– Både tiden og pengene som ellers ville vært bundet opp i telefoner vil frigjøres med SVITSJ. Da kan bedriften gjøre det de er gode på, sier Yousefi.

Kom innom, da vel!

Med SVITSJ betaler bedriften en fast månedspris som er basert på telefonens pris, men dere kan fritt velge hvilket abonnement dere skal bruke. Det eneste kravet er at bedriften har et aktivt Telia-abonnement idet avtalen tegnes. Etter 12 måneder kan telefonen byttes ut i en ny modell dersom dere tegner en ny SVITSJ for Bedrift-avtale. Dere kan også beholde telefonen i 12 måneder til, og da vil den være bedriftens eiendom.

Du kan tegne SVITSJ-avtale for din bedrift her, eller ta turen innom en av våre butikker over hele Norge hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe din bedrift til å være best mulig på det dere kan.

I butikkene kan også de ansatte selv henvende seg hvis de har vært uheldige og knust telefonen – eller om det er på tide å svitsje til en ny telefon. På den måten blir det mindre administrasjon for den som vanligvis styrer bedriftens telefoner. Enkelt og greit!

Dette er SVITSJ for Bedrift


 • Valgfri mobil fra vårt sortiment
  Dere kan velge mellom en lang rekke telefoner - inkludert de nyeste modellene.

 • Bytt mobil hvert 12. måned
  Ansatte kan selv velge å svitsje telefonen med en ny 1 gang i året.

 • Skjermforsikring inkludert
  Skjermforsikring er inkludert, og du kan få en lånetelefon på minuttet om du besøker én av våre Telia-butikker.

 • SVITSJ med god samvittighet
  For hver telefon som byttes inn, gir vi en sum til en god sak. På den måten bidrar du til å tilføre samfunnet noe positivt.

Var denne siden nyttig?