Få TV på hytta med Telia

Slik får du TV på hytta

Hva er vel bedre enn å nyte en god film eller serie en høstkveld på hytta! Med Telia Play får du en hel verden av underholdning, med TV og strømming samlet på ett sted.

Ikke et vondt ord om de godt leste bøkene i bokhylla på hytta, men det er jo ikke så dumt å ta med seg det beste av TV og strømmetjenester også på høstferie. Har du TV fra Telia kan du nettopp det. 

Se TV på hytta - akkurat som hjemme

Med TV fra Telia får du tilgang til en hel verden av underholdning med massevis av kanaler og strømmetjenester å velge i, med TV og strømming samlet på ett sted i Telia Play. Dermed kan du se TV som hjemme også på hytta, enten du velger å se det på en TV-skjerm, på nettbrettet eller mobilen.

Blide barn i sofaen ser på TV

TELIA: Med Telia Play kan du se TV på hytta. Foto: Getty Images.

Den praktiske opptaksfunksjonen i Telia Play gjør det mulig å få med seg TV-øyeblikkene når du selv ønsker det – og alle opptakene lagres i skyen, slik at du kan se dem på den enheten du vil. Du kan også fortsette der du slapp, på hvilken som helst enhet. På den måten kan filmen du begynte å se på mobiltelefonen på stranda, enkelt sees ferdig på TV-en på hytta.

Se TV på hytta uten internett

Med Telia Play kan du få TV på hytta uten internett, ved å ta i bruk Telia Plays offline-funksjon. Her kan du laste ned opptak og annet innhold, og se akkurat den underholdningen du vil, også om hytta di befinner seg på en øde holme i havgapet eller langt inne i fjellheimen, hvor det ikke er internettilgang.

Offline-funksjonen er også mange familiers trofaste kompanjong i baksetet på vei til hytta – og gjør at du kan bli underholdt uten å bruke mobildata. Praktisk, ikke sant?

Par som tv på hytta

UTEN INTERNETT: Har du ikke internett kan det lønne seg med et abonnement med mye data. Foto: Getty Images. 

TV og internett på hytta

Ønsker du både TV og internett på hytta, kan det lønne seg å gå for trådløst eller mobilt bredbånd. Da kan dere både surfe på internett og strømme så mye TV dere vil. Og hele familien kan koble seg på, uten å bruke opp data på mobilen. 

Var denne siden nyttig?