Få TV på hytta med Telia
HYTTA: Samle familien foran TV-en med en god film når dere er på hytta. Foto: Getty Images.

Slik får du TV på hytta

Mange av oss setter pris på god TV når vi er på hytta. Med Telia Play får du enkelt tilgang til et stort underholdningsunivers – uansett hvor du er.

Hyttelivet er ikke helt hva det en gang var. Tiden da vi kom fram til ei iskald koie med stearinlys og utedo, er for de fleste av oss bare et nostalgisk minne. Og selv om det enkle livet kan ha sin sjarm, setter de fleste pris på komfort i fritidsboligen sin. Det innebærer ikke minst underholdningsmuligheter.

TV-underholdning hvor og når du vil

Med TV fra Telia får du tilgang til Norges beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste, Telia Play. Tjenesten er tilgjengelig på både TV, nettbrett, datamaskin og mobil, slik at du kan se hva du vil, hvor og når du vil – enten du er på hytta, bussen eller hjemme.

jente som ser på tv

TELIA: Med Telia Play kan du se TV på hytta. Foto: Getty Images.

I Telia Play finner du de største strømmetjenestene og TV-kanalene samlet på ett sted. Den praktiske opptaksfunksjonen gjør det mulig å få med seg TV-øyeblikkene når du selv ønsker det – og alle opptakene lagres i skyen, slik at du kan se dem på den enheten du vil. I Telia Play kan du også fortsette der du slapp, på hvilken som helst enhet. På den måten kan filmen du begynte å se på mobiltelefonen på toget, enkelt ses ferdig på TV-en på hytta.

> Slik får du mest ut av Telia Play

Strøm innholdet til TV-skjermen

Mye innhold gjør seg best på en stor skjerm, særlig når dere er flere som skal se noe sammen. Har du ikke Telia Box på hytta, kan du enkelt strømme innholdet fra Telia Play-appen og over til TV-skjermen – ved hjelp av tjenestene Chromecast eller Airplay.

Jente som ser på telefonen

BRUK MOBILEN: Har du ikke TV kan du også bruke mobilen. Foto: Getty Images.

 

Se TV på hytta uten internett

Med Telia Plays offline-funksjon kan du også laste ned opptak og annet innhold. Slik har du tilgang til akkurat den underholdningen du vil, også om hytta di befinner seg på en øde holme i havgapet eller langt inne i fjellheimen, hvor det ikke er internettilgang.

Offline-funksjonen er også mange familiers trofaste kompanjong i baksetet på vei til hytta – og gjør at du kan bli underholdt uten å bruke mobildata.

Ubegrenset tilgang til data

Bruker du mobilnettet til å strømme TV-innhold, vil du naturlig nok bruke større mengder data enn når du har tilgang på WiFi. Hvis du vil slippe å tenke på hvor mye data du har brukt, er abonnementet Telia X et smart valg. Da har du ubegrenset tilgang til data og ubegrenset fart helt opp til 100 GB. Med Telias familieabonnement kan også resten av familien surfe og strømme fritt, til rabatterte månedspriser.

Par som tv på hytta

UTEN INTERNETT: Har du ikke internett kan det lønne seg med et abonnement med mye nett. Foto: Getty Images. 

Lynraskt og stabilt med mobilt bredbånd

Et annet alternativ dersom du har behov for store datamengder, er mobilt bredbånd. Det er også en god løsning dersom mobilnettet innimellom oppleves ustabilt. Med en lynrask 4G-router kan inntil 64 enheter koble seg på WiFi, uansett hvor dere er. På den måten har dere tilgang til den samme gode dekningen både på vei til hytta, og når dere er framme – og kan enkelt strømme så mye TV dere vil. Det gjør også at hele familiens dataforbruk blir samlet på ett sted, til en fast månedspris.

Les mer om internett på hytta.

 

Var denne siden nyttig?