Flere unge mennesker tar selfie med mobiltelefonen.

Under 29? Ikke gå glipp av disse fordelene

Det er mange fordeler for deg under 29! Én av dem er at du kan få vårt UNG-abonnement med mer data for pengene og plussforsikring på kjøpet.

20-årene er kanskje tiden hvor livet endres mest. Mange tar utdanning, kjøper bolig, får seg samboer eller starter på en karriere de har drømt om lenge. I en sånn periode er det greit å ha noe du kan stole på – og som gir deg noen ekstra fordeler nettopp fordi du er ung.

Med et UNG-abonnement får du en rekke fordeler sammenlignet med de andre abonnementene våre. En av de største fordelene er at du får mer data på kjøpet. Det betyr at du kan snappe, surfe og strømme enda mer enn med våre andre abonnementer – til samme pris.

I et UNG-abonnement får du for eksempel 8 GB inkludert for 379 kroner, det er hele 2 GB mer enn i våre andre abonnementer til samme pris.

Data Rollover er selvfølgelig inkludert. Det betyr at mobildataen du ikke bruker opp i løpet av en måned blir med deg videre til neste måned – helt uten at du må gjøre noe.

Alltid trygg og alltid fri

Velger du å kjøpe ny telefon med SVITSJ i samme slengen, får du også Plussforsikring på kjøpet i 24 måneder. Det er vår aller beste forsikring og sikrer deg mot det meste – enten det er snakk om knust skjerm, andre skader eller tyveri.

Med Roam Like Home kan du også bruke telefonen akkurat som du er vant til på reise i EU/EØS og Sveits. Det betyr at skituren i alpene eller middagen i Paris enkelt kan deles med venner og kjente – uten å måtte tenke på at det koster noe ekstra. 

Fri strømming av musikk

UNG-abonnementene har også Music Freedom som gjør at du kan strømme så mye musikk du vil fra de mest populære tjenestene uten å bruke av den inkluderte mobildataen.

Hvis du trenger ekstra data i en periode, kan du også kjøpe Data Boost direkte fra appen. Da får du ubegrenset data i 1, 3 eller 12 timer til en rimelig penge. Perfekt hvis du er på tur og vil se en episode av favorittserien uten å bruke av den inkluderte dataen. Du kan selvfølgelig også kjøpe ekstra datapakker i appen.

Som Telia-kunde får du...

  • SVITSJ med forsikring

    Med SVITSJ-avtale kan du bytte til ny mobil etter 12 måneder. Og du får skjermforsikring inkludert.
  • Den beste kundeservicen

    Snakk med oss på nett, telefon eller i butikk, og få personlig hjelp. Eller spør chatbotten vår, Otelia.
  • Mobilnett i verdensklasse

    Vi jobber for å gjøre et av verdens beste mobilnett enda bedre - nå kommer 5G.

Var denne siden nyttig?