Ekstra SIM: Tvilling-SIM eller Ekstra DataSIM?

Lurer du på hva du skal velge av Ekstra DataSIM og TvillingSIM? Og hva med eSIM eller fysisk SIM? Vi forklarer forskjellen og hva du trenger til ditt behov.

Hva trenger du?

Velg DataSIM eller TvillingSIM

Hvorfor DataSIM?

Hvis du ønsker mobildata på nettbrettet eller PC-en

Ønsker du å lese avisen fra nettbrettet, eller ha hjemmekontor på en fredag, når du er på hytta? Eller hva hvis ungene vil se en film fra nettbrettet i bilen? Et DataSIM kobles til en spesifikk enhet, og har tilgang på mobildataen du har i mobilabonnementet ditt. Du slipper dermed å dele mobildata fra telefonen, og trenger derfor ikke tenke på at den må være i nærheten.

Hvis du ikke har innlagt Wifi, men gjerne skulle hatt det

Hva om du har flere enheter du gjerne skulle koblet til én dings? Om du for eksempel på hytta ikke har innlagt internett, men ønsker at hele familien skal ha tilgang på wifi til enhver tid, er mobilt bredbånd et godt alternativ. Det innebærer en liten ruter som du putter et DataSIM i. Passer godt til et mobilabonnement med ubegrenset data.

Bestilling og pris, DataSIM

  • Telia Mobil, Junior og Mobilt Bredbånd: 49,-/md. per ekstra SIM
  • Telia X: 89,-/md. per ekstra SIM

NB! Du kan også bestille Ekstra DataSIM i nettbutikken når du kjøper mobilabonnement der. Da finner du det underveis i bestillingsløpet.

Hvorfor TvillingSIM?

Hvis du ønsker to telefoner

Blir hverdagen enklere ved å skille jobb og privat, og ha to separate telefoner? Da kan TvillingSIM være en god løsning. Du slipper to ulike telefonnumre, og kan motta samtaler, ringe ut og bruke mobildata – alt på samme abonnement og telefonnummer.

Eller hva om du ønsker en ekstra telefon "det ikke er så farlig med" når du skal på tur, men likevel ønsker å være påkoblet omverden? TvillingSIM sørger for at du kan la den nye telefonen ligge hjemme, og likevel ha tilgang til all funksjonalitet.

Hvis du vil ha full utnyttelse av smartklokken din

Med eget TvillingSIM i smartklokken din trenger du ikke ta med mobilen når du er ute, for eksempel på joggeturen, men kan likevel motta samtaler og meldinger og selvsagt også lytte til favorittspillelista di. Her trenger du ikke et fysisk TvillingSIM, men eSIM, som er et innebygget SIM i smartklokken.

Bestilling og pris, TvillingSIM

  • Telia Mobil, Junior og Mobilt Bredbånd: 49,-/md. per ekstra SIM
  • Telia X: 89,-/md. per ekstra SIM
  • Smartklokke: 30,-/md. per ekstra eSIM

Bestill TvillingSIM på Min Side for ekstra telefoner, eller via klokkeappen om du trenger eSIM til smartklokken din.

NB! Du kan også bestille TvillingSIM i nettbutikken når du kjøper mobilabonnement der. Da finner du det underveis i bestillingsløpet.

Trenger du hjelp?