Kvinne på treningssenter sitter og ser på smartklokken sin.

Alt om eSIM

Her får du vite hva eSIM er og hvordan du kommer i gang

Hva er eSIM?

eSIM står for "embedded SIM" og er et innebygget SIM i stedet for fysisk SIM-kort. Stadig flere dingser kommer med eSIM – men hva betyr dette egentlig for deg?

Kom i gang med eSIM

Hvordan fungerer eSIM?

eSIM er et digitalt SIM-kort som lastes ned til mobilen din (eller andre enheter) og fungerer så å si helt likt som et fysisk SIM-kort. Siden eSIM skaffes digitalt, trenger man ikke lenger fysiske SIM-kort.

Det er i dag mange ulike enheter som støttter eSIM, slik som mobiler, klokker, nettbrett, PCer og andre tilkoblede dingser. Telia støtter i utgangspunktet alle enheter som har støtte for eSIM.

Tips! Sjekk om mobilen din støtter eSIM


Tast inn *#06# (som om du skulle ringt til den koden). Da får du opp bl.a. IMEI-nummer og annet. Får du en linje som heter eID, betyr det at mobilen støtter eSIM.

eSIM er fremtiden

eSIM er en viktig brikke i fremtidens digitale verden. Etter hvert som teknologien utvikler seg, vil flere og flere enheter og tjenester tilpasses, og det er ikke lenge til vi har enheter som er eksklusivt designet med eSIM-teknologi (eSIM only).

Samlet sett er eSIM en fremtidsrettet teknologi som gjør digitale kundereiser enklere, gir økt fleksibilitet og er en svært miljøvennlig tilnærming til telekom. For oss i Telia er eSIM det naturlige steget framover.

Slik bestiller du eSIM

Velg hva slags dings du trenger eSIM til:

Slik aktiverer du eSIM

Velg hva slags dings du skal aktivere eSIM på:

Feilsøke eSIM

Hva er problemet?

Endringer (kun for Apple Watch)

Velg det som passer: