Velg abonnement

Telia X Viaplay Total | Viaplay logo
Telia X Viaplay Total | Premier League logo
Telia X Viaplay Total | Formel 1 logo

Inkludert i Viaplay Total

Film & Serier

Premier League

Sport – Formel 1, UFC og mye mer!

Inkludert i Abonnementet

Max 5G-hastighet

Telia Sky - Ubegrenset skylagring
Telia Trygg kostnadsfritt i 6 md
Telia Sky og Telia Trygg aktiveres på Min Side.

Så enkelt bytter du til Telia

Behold nummeret ditt, eller få nytt kostnadsfritt når du bestiller på nett.

Vi ordner alt med flytting fra din gamle operatør til Telia.

Vilkår

Hastighet varierer etter dekning og andre forhold, og settes ned til 3 Mbps etter 100 GB for Telia X og 64 kbps ved oppbrukt datakvote for fast datamengde. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din.

Les mer om fart og dekningegne priser fra Norge til utlandet og spesialnumre

Se fullstendige abonnementsvilkår (PDF)

Vanlige spørsmål

Viaplay-appen kan du bruke på både smart-TVer, PC, mobil, nettbrett og spillkonsoller m.m. Sjekk Viaplay.no for hjelp til å komme i gang med dine enheter.

Dersom du har Viaplay fra før, kan du via en enkel registrering etter bestilling av Telia X + Viaplay Total, knytte din eksisterende Viaplay-konto til Telia-abonnementet. Da betaler du ikke lenger til Viaplay, men får i stedet Viaplay Total inkludert i Telia-abonnementet.

NB! For å få knyttet eksisterende Viaplay-abonnement til ditt Telia-abonnement, er det viktig at du registrerer deg med samme e-postadresse som du allerede har hos Viaplay.

Nei, Prøv oss i 2 md. og få pengene tilbake gjelder ikke dette abonnementet.

Ja, det kan du. Hvis du bytter abonnement i løpet av en faktureringsperiode, vil du bli kreditert for de gjenstående dagene av faktureringsperioden. Samtidig vil du bli fakturert for det nye abonnementet fra byttedatoen og ut faktureringsperioden.

Dersom du avslutter eller endrer abonnementet, vil du ikke være berettiget til å motta det samme tilbudet på nytt før det har gått 30 dager fra bestillingsdatoen for Telia X + Viaplay Total.

Ja, du får familierabatt på Telia X-delen av abonnementet, som ordinært koster 499 kr pr. md. Med familierabatt betaler du 399,- i måneden. Månedsprisen blir da 999,- for Telia X + Viaplay total.

Nei, det kan du dessverre ikke gjøre. Husk at du med Viaplay Total også har tilgang til masse annen sport, og dessuten et stort utvalg av filmer og serier samt barneinnhold.

Med Viaplay Total kan du se Premier League på én enhet om gangen. Du kan samtidig se annet innhold på én annen enhet.

Neida, du kan se det på akkurat den enheten du vil, både på smart-TV, PC, nettbrett og via spillkonsoller.

Se også V Premium for TV-kunder

Ønsker du i stedet å se Premier League på lineære TV-kanaler, og har TV-abonnement hos oss, kan du kjøpe V Premium og få tilgang til V sport Premier League-kanalene samt flere andre sportskanaler i Telia Play:

Se V Premium-tilbudet for TV-kunder

Ja, det er helt ubegrenset data på Telia X – men skulle du klare å bruke mer enn 100 GB vil hastigheten begrenses til 3 Mbps. Du kan altså fortsatt bruke data, så det er fri data fremdeles, bare med lavere hastighet.

Du kan bruke Viaplay i hele EU samt i Norge og på Island. Det er også mulig å laste ned titler offline på mobile enheter.

Hva med databruk i utlandet?

I Sverige, Danmark, Finland og Baltikum får du fri bruk av minutter, meldinger og data på mobilen, akkurat som hjemme i Norge. Etter 100 GB per måned reduseres hastigheten til 3 Mbps, men du kan fremdeles surfe på mobilen – og det vil fortsatt ikke koste noe å bruke data.

I resten av EU / EØS og Sveits har du 50 GB inkludert. Deretter koster det 2 øre pr. MB. Hvis du bruker opp dine GB vil vi sende deg en SMS og si fra :)

Telia X inneholder også 1000 ringeminutter per måned fra Norge til Norden og Baltikum. Annen bruk fra Norge til utlandet er ikke inkludert. Se alle utlandspriser

Egne priser for fly, båt og satellitt

  1. Du vil motta en SMS og e-post med en link til aktivering av Viaplay Total.
  2. Klikk på aktiveringslenken og opprett en ny bruker, eller knytt din eksisterende Viaplay-bruker til kontoen.
  3. Hvis du allerede har en Viaplay-konto, bruk samme e-postadresse som tidligere. Dette sikrer at den automatiske betalingen på din gamle konto opphører, og du unngår dobbel betaling.
  4. Last ned Viaplay-appen og logg inn.