GooglePixel 7a
Sea, 128 GB

4.7

(3)

GooglePixel 7a
Sea, 128 GB

4.7

(3)
Velg farge: Sea

Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Bytt telefon hvert år

Er du opptatt av den nyeste teknologien, eller liker å prøve noe nytt? Med SVITSJ kan du bytte telefon hver 12. måned. Du kan når som helst endre ditt abonnement etter dine behov. Skjermforsikring er inkludert.

239,-/md
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 5736,-

Google Pixel-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

tek-anbefalt-fantastisk-10

"Så billig har aldri en mobil "med alt" vært før." - TEK.no, 10. mai 2023.

Dette er Pixel 7a. Den er utviklet og laget av Google og har Google Tensor G2-brikken, utrolige Pixel Kamera og de høyest rangerte sikkerhetsfunksjonene.

Alt til en lavere pris enn du skulle tro.

Laget for å prestere. Til en fornuftig pris.

 • Lynrask, sikker og full av nyttige funksjoner.

 • Fantastisk detaljnivå i hvert eneste bilde.

 • Samme prosessor som i den nyeste Pixel Pro-telefonen.

 • Topprangerte sikkerhetsfunksjoner.*

 • Batteriet kan vare i opptil tre dager.**

 • Hør oppringeren tydelig når hen er på et støyfullt sted.

*Basert på tredjepartsundersøkelser utført av et globalt analyseselskap. **Beregnet batterilevetid basert på testing med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk på en blanding av samtale, data, hvilemodus og begrenset bruk av andre funksjoner som er standard i Ekstrem batterisparing-modusen (som deaktiverer diverse funksjoner, blant annet 5G-tilkoblingen).

Pixel hjelper deg hele dagen. På alle mulige måter.

Pixel-7-tensor-brikke

Google Tensor G2 gjør Pixel 7a rask, sikker og effektiv, med bedre lyd i samtaler, lang batterilevetid og fantastiske bilder og videoer.*

Pixel kan filtrere bort bakgrunnsstøyen hos den som ringer, og forsterke oppringerens stemme, slik at du kan høre vedkommende tydelig, selv om hen er på et støyfullt sted.**

Det tilpassede batteriet varer i mer enn 24 timer*** – eller i opptil tre dager med Ekstrem batterisparing. Og det kan lades trådløst.****

google-pixel-7a-oversetter

Med direkteoversetting kan du ha samtaler ansikt til ansikt på 48 språk, chatte i sanntid og oversette menyer med kameraet.*****

*Sammenlignet med Pixel 6. **Ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk. Du finner mer informasjon på g.co/help/callscreen ***For «mer enn 24 timer»: Beregnet batterilevetid basert på testing med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk og en blanding av tale, data, hvilemodus og bruk av andre funksjoner. Gjennomsnittlig batterilevetid under testingen var omtrent 31 timer. Batteritestingen ble gjort på nettverket til en stor operatør. For «Opptil tre dager»: beregnet batterilevetid basert på testing med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk på en blanding av samtale, data, hvilemodus og begrenset bruk av andre funksjoner som er standard i Ekstrem batterisparing-modusen (som deaktiverer diverse funksjoner, blant annet 5G-tilkoblingen). ****Den trådløse laderen selges separat. *****Ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle land.

Fantastiske bilder – helt enkelt.

Pixel 7a er laget for at du skal kunne ta fantastiske bilder med et enkelt trykk – fra vakre og detaljerte bilder med de to baksidekameraene til flotte selfier med frontkameraet.

Skarpere bilde

google-pixel-7a-gjor-skarpere

Du kan enkelt gjøre bildene dine skarpere – også de du har tatt på andre telefoner enn Pixel.1 #FiksetPåPixel

Magisk viskelær

google-pixel-7a-magisk-viskelaer

Få linselus og andre uønskede elementer til å forsvinne. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.* #FiksetPåPixel

Nattmodus

google-pixel-7a-nattmodus

Forevig byens lys om kvelden, ta portrettbilder i svakt lys og fang stjernehimmelen med astrofotografi.

Lang eksponering

Legg til bevegelse, tekstur og kunstnerisk uskarphet, inkludert lysspor, i motiver – for eksempel fossefall og folkemengder. Alt uten stativ.

Real Tone

google-pixel-7a-selfie

Programvaren til Pixel-kameraet er programmert til å gjengi forskjellige hudtoner i bildene dine på en virkelighetstro og vakker måte.

Høyoppløselig zoom

Ta nærbilder av ting som er langt unna uten å trenge en ekstra telelinse.

*Krever Google Foto-appen. Fungerer kanskje ikke på alle bildeelementer.

Sikker hele veien inn til kjernen.

Ekstra beskyttelse på nettet uten ekstra kostnader.

Med VPN fra Google One bidrar Pixel 7a til å holde deg trygg på nettet, i alle apper og nettlesere.*

Topprangerte sikkerhetsfunksjoner.

Med Google Tensor G2 og den sertifiserte Titan M2-sikkerhetsbrikken er Pixel 7a bygget med flere lag med sikkerhet som bidrar til å beskytte personopplysningene dine.

Litt søl og støv går helt fint.

google-pixel-7a-vannsikker

Pixel 7a kan takle både vann og støv takket være IP67-beskyttelse. I tillegg er den utstyrt med ripebestandig Corning® Gorilla® Glass 3.

Lås opp telefonen med et blikk eller et trykk.

google-pixel-7a-gjenkjenn-ansikt

Du kan låse opp telefonen raskt og sikkert med ansiktslåsen eller opplåsingen med fingeravtrykk.

*Begrensninger gjelder. Noen data overføres ikke via VPN. Ikke tilgjengelig i alle land. Alle andre Google One-abonnementsfordeler selges separat. Dette VPN-tilbudet påvirker ikke prisen eller fordelene som gjelder for betalte Google One-abonnementer. Bruk av VPN kan føre til økte kostnader for mobildata, avhengig av hvilken type abonnement du har. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/vpn.

Dimensjoner
Bredde
72,9 mm
Dybde
9,0 mm
Lengde
152 mm
Vekt
Vekt
193,5 gram
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass 3™-dekkglass
Skjermoppløsning, PPI
429
Skjermstørrelse
6,1 tommer
Skjermtype
FHD+ OLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
"64 MP Quad PD Quad Bayer-vidvinkelkamera, 0,8 μm pikselbredde, ƒ/1,89 blenderåpning, 80° synsfelt 13 MP ultravidvinkelkamera, 1,12 μm pikselbredde, ƒ/2,2 blenderåpning, 120° synsfelt"
Hovedkamera videokvalitet
"4K videoopptak med 30 eller 60 bilder per sekund, 1080p videoopptak med 30 eller 60 bilder per sekund"
Selfiekamera fotokvalitet
13 MP, 1,12 μm pikselbredde, ƒ/2,2 blenderåpning, Fast fokus, 96° ultrabredt synsfelt
Selfiekamera videokvalitet
4K videoopptak med 30 bilder per sekund, 1080p videoopptak med 30 bilder per sekund
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8 GB LPDDR5 RAM
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.3
GPS
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 13
Prosessor
Google Tensor G2
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4300 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, under skjerm
Hurtiglading
Ja, 18W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP67
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Trådløs hurtiglading
Type ladekontakt
USB-C 3.2

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid