Kampanje

Kjøp Google Pixel 8 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 3000,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.

Spar minst 3000,- med Telia X

GooglePixel 8
Rose, 128 GB

5

(5)

Kampanje

Kjøp Google Pixel 8 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 3000,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.

Spar minst 3000,- med Telia X

GooglePixel 8
Rose, 128 GB

5

(5)
Velg farge: Rose

Kampanje

Kjøp Google Pixel 8 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 3000,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.


Henter lagerstatus

Velg minne
 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement kommer i tillegg og velges på neste steg.

 • Få 3500,- i rabatt
238,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Google Pixel-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

tek-no-9-anbefalt

"Pixel 8 har ingen ulemper, bare fordeler." – TEK.no, 14. oktober 2023.

Kraften bak Google AI på Pixel.

Google Tensor G3 er den hittil kraftigste Pixel-brikken. Den er spesialutviklet med Google AI for banebrytende bilde- og videofunksjoner og enda smartere hjelp i hverdagen.¹ Og den gjør Pixel 8 lynrask og effektiv.

pixel-8-gjor-mer-enda-raskere

¹Sammenlignet med eldre Pixel-telefoner.

En imponerende skjerm.

Pixel-skjermen på 6,2 tommer har høy oppløsning, sterke farger og fantastisk detaljrikdom.¹ Med en oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz får du også jevnere gaming, navigering og bytting mellom apper.²

¹Målt diagonalt som et rektangel er skjermen 6,2 tommer. Det faktiske visningsområdet er mindre. Målene kan variere avhengig av konfigurasjonen og produksjonsprosessen. ²Ikke tilgjengelig for alle apper eller alt innhold.

Den mest lyssterke Pixel-skjermen så langt.

Når det kommer til maksimal lysstyrke, leverer Pixel 8 på øverste hylle.¹ Det betyr at du kan se skjermen tydelig, selv i direkte sollys.

¹Basert på målte nit-verdier.

Et høyst pålitelig batteri som varer hele dagen.

Det tilpassede Pixel-batteriet kan vare i mer enn 24 timer.¹ Slå på Ekstrem batterisparing, så kan batteriet vare i opptil 72 timer – slik at du har batteristrøm når du trenger det som mest.1 Dessuten går ladingen av Pixel-batteriet raskere enn noensinne.²

¹For «mer enn 24 timer»: Beregnet batterilevetid basert på testing med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk på en blanding av tale, data, hvilemodus og bruk av andre funksjoner. Gjennomsnittlig batterilevetid under testingen var omtrent 31 timer. Batteritestingen ble gjort på nettverket til en stor operatør. For «Opptil 72 timer»: beregnet batterilevetid basert på testing med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk på en blanding av samtale, data, hvilemodus og begrenset bruk av andre funksjoner som er standard i Ekstrem batterisparing-modusen (som deaktiverer diverse funksjoner, blant annet 5G-tilkoblingen). Batteritestingen ble gjort på nettverket til en stor operatør. For begge påstandene: Batteritestingen ble utført i California i USA i midten av 2023 på prøveversjoner av enhetene og programvaren ved bruk av standardinnstillinger, bortsett fra at for påstanden om opptil 72 timer var Ekstrem batterisparing-modus slått på. Batterilevetiden avhenger av mange faktorer, og bruk av enkelte funksjoner reduserer batterilevetiden. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere. ²Sammenlignet med eldre Pixel-telefoner. Hastighetene for hurtiglading med kabel (opptil 27 W på Pixel 8 og opptil 30 W på Pixel 8 Pro) er basert på bruk av en Google 30 W USB-C®-lader koblet til et strømuttak. De faktiske resultatene kan være langsommere. Adaptere selges separat.

Friskt og moderne design.

Pixel 8 hever listen for vakkert design, med avrundede kanter, satengfinish og stilige farger. Og den er delvis laget med resirkulerte materialer.¹

pixel-8-design

¹Resirkulerte materialer utgjør minst 18 % av telefonen, basert på vekten.

Ikke vær redd for riper og søl.

Med en slitesterk konstruksjon og IP68-beskyttelse kan Pixel 8 tåle slag, vann og støv.¹ I tillegg er den utstyrt med ripebestandig Corning® Gorilla® Glass Victus®.

¹Laget for å overholde IP68-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av støv og vann i henhold til IEC-standarden 60529 når hver enhet forlater fabrikken, men enheten er ikke vann- eller støvtett. Tilbehøret er ikke vann- eller støvbestandig. Vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander og kan svekkes eller forsvinne over tid på grunn av vanlig slitasje, reparasjon av enheten, demontering eller skade. Telefonen er ikke fallsikker. Hvis du mister enheten i bakken, kan vann-/støvbestandigheten svekkes. Skader fra fall og andre ytre krefter dekkes ikke av garantien. Væskeskade gjør garantien ugyldig. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/water.

Pixel får nye funksjoner. Sånn at du slipper å kjøpe ny telefon.

Pixel-telefonen får automatisk nye funksjoner, som gjør den enda nyttigere.¹ Det kan være funksjoner for kameraet, batteriet, anrop med mer – med hjelp fra personlig AI fra Google. Pixel kan altså bli bedre og bedre over tid.

pixel-8-lagd-for-a-vare

¹På g.co/pixel/updates finner du nærmere informasjon om når Pixel-telefonen din kan motta nye funksjoner som lanseres. Tilgjengeligheten til nye funksjoner kan variere.

Den fungerer med Pixel-enheter. Og andre enheter for den saks skyld.

Pixel er utviklet for å fungere godt sammen med andre kompatible enheter du eier. Uansett om de kommer fra Google eller et annet merke, kan tilkoblede enheter ganske enkelt kobles til. Så mulighetene er mange, og du møter ingen blindveier.

pixel-8-bedre-sammen

Fantastiske bilder og videoer – hele tiden.

Pixel-kameraet er fullstendig oppgradert og har avansert bildebehandling som får frem levende farger og imponerende detaljer i alle slags lysforhold. Og med makrofokus kan også de minste motivene bli til spektakulære bilder.

pixel-8-foto

Fantastiske videoopptak – hver eneste gang.

Pixel-kameraet tar opp jevne videoer med fantastisk oppløsning og klar lyd, selv på steder med mye bevegelse og lite lys. Og du kan legge til filmeffekter med noen få trykk.¹

¹Krever Google Foto-appen.

Få videoer til å høres bedre ut – på magisk vis.

Lyder fra biler, vind eller byggeplasser kan være forstyrrende i videoer. Magisk viskelær for lyd bruker Google AI til å redusere forstyrrende lyder med noen få trykk, slik at du hører bedre lydene du vil ha med.¹

¹Krever Google Foto-appen. Fungerer kanskje ikke på alle lydelementer.

Gruppebilder – i perfeksjonert utgave.

Var det noen som blinket eller så en annen vei? Med Beste bilde på Pixel slås flere bilder som ligner, sammen til ett fantastisk bilde – der alle ser bra ut.¹

¹Krever Google Foto-appen. Fungerer kanskje ikke på alle bilder.

Skap bedre innhold i sosiale medier.

Pixels bilder, videoer og lyd av høy kvalitet er nå integrert i utvalgte sosiale apper. Dermed kan du enklere lage innhold med vakre bilder og klar lyd.

Få distraksjoner til å forsvinne på magisk vis.

Med Magisk viskelær i Google Foto kan du enkelt fjerne linselus og andre uønskede elementer. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.¹

¹Krever Google Foto-appen. Fungerer kanskje ikke på alle bildeelementer.

Få skarpere bilder.

Med Google Foto-funksjonen for skarpere bilde kan du forbedre uklare bilder – nye eller gamle.¹ Fjern uskarphet og visuell støy med bare noen få trykk, slik at bildet blir like klart og tydelig som selve øyeblikket.

¹Krever Google Foto-appen. Fungerer kanskje ikke på alle bildeelementer.

Kameraet som får deg til å føle deg sett.

Real Tone gjengir flere hudnyanser vakkert, realistisk og nøyaktig i bilder og videoer.

Hør tydelig personen som ringer.

Med enda bedre Klare samtaler reduserer Pixel bakgrunnsstøyen hos den som ringer, og forsterker oppringerens stemme. Det gjør det enklere å høre vedkommende når hen er på et støyfullt sted.¹

¹Samtalekvaliteten avhenger av omgivelsene, operatørens nettverksforhold og mange andre faktorer. De faktiske resultatene kan variere.

Få ting unnagjort med Google-assistenten.

Bare si «Hey Google» for å kontakte folk, administrere oppgaver, få svar på spørsmål, kontrollere telefonen og mye mer.¹ Og få nyttig informasjon til rett tid.

¹Ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle land. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/googleassistant.

Det du trenger, når du trenger det.

Med Kort fortalt får du nyttig informasjon på låseskjermen. Se kommende aktiviteter, reiseoppdateringer, værvarsler med mer.¹

¹Aktivitetspåminnelser og reiseoppdateringer krever kompatible e-post- og kalenderapper. Værvarsler krever internettilkobling.

Brukerstøtte for Pixel – alltid lett tilgjengelig.

Pixel hjelper deg å fikse vanlige telefonproblemer raskt. Du kan enkelt få feilsøkingstips om batteri og tilkobling – og om nødvendig, settes du i kontakt med en medarbeider.

Pålitelig sikkerhet.

Med Google Tensor G3 og Titan M2-sikkerhetsbrikken er Pixel bygget med flere lag med sikkerhet som bidrar til å beskytte personopplysningene dine.¹

pixel-8-sikkerhet

¹Du finner mer informasjon om sikkerhet på https://safety.google/pixel/

Ekstra beskyttelse på nettet.

Med innebygd VPN fra Google One bidrar Pixel til å holde deg trygg på nettet, uansett hvilken app eller nettleser du bruker.¹

¹Begrensninger gjelder. Noen data overføres ikke via VPN. Ikke tilgjengelig i alle land. Alle andre Google One-abonnementsfordeler selges separat. Dette VPN-tilbudet påvirker ikke prisen eller fordelene som gjelder for Google One-abonnementer. Bruk av VPN kan føre til økte kostnader for mobildata, avhengig av hvilken type abonnement du har. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/vpn.

Sikkerhetsoppdateringer bidrar til å beskytte Pixel.

Med sikkerhetsoppdateringer i 7 år beskytter Pixel deg og de sensitive dataene dine.¹ Det betyr også at Pixel blir enda sikrere over tid.

¹Android-sikkerhetsoppdateringer i minst 7 år fra da enheten først ble tilgjengelig i Google Store i USA. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/updates.

Pixel blir enda mer nyttig over tid.

Med nye Pixel 8 får du de nyeste OS- og sikkerhetsoppdateringene i 7 år. Flere ganger i året får du også programvareoppdateringer som inneholder nye og oppgraderte funksjoner.¹

¹Pixel-oppdateringer i 7 år etter at enheten ble tilgjengelig i Google Store i USA. Gå til g.co/pixel/updates for å få mer informasjon.

Forenkler sikkerhet og personvern.

Sikkerhets- og personvernsenteret hjelper deg med å beskytte både telefonen din og kontoene og passordene dine. Med alle sikkerhets- og personverninnstillingene på ett og samme sted, er de enkle å se og administrere.

Glem passordene dine.

Pixel bidrar til enda bedre beskyttelse av informasjonen din med passnøkler – en enklere og sikrere metode for å logge på apper og nettsteder, motstandsdyktig mot nettfisking og databrudd.

Beskyttelse mot uønskede sporingsenheter.

Med varsler om ukjente sporingsenheter får du beskjed hvis det viser seg at en ukjent Bluetooth®-trådløs enhet beveger seg sammen med deg. Du får også hjelp til å finne enheten og deaktivere den.¹

¹Krever mobiltjeneste og kompatible sporingsenheter. Det kan være nødvendig å slå på Posisjonstjenester og Bluetooth®. Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc.

Lås opp telefonen raskt.

Med ansiktsgjenkjenning kan du låse opp Pixel-telefonen ved bare å se på den. Du kan også låse den opp med fingeravtrykk.

Pixel bidrar til å holde deg trygg.

Pixel holder deg informert om farer i nærheten, for eksempel flommer, branner og tornadoer. Den ligger ett skritt foran, og sender proaktive varsler for å sikre at du og dine nærmeste er trygge.¹

¹Funksjoner i Personlig sikkerhet-appen, inkludert krisevarsler, avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer, og er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/personalsafety.

Utviklet med tryggheten din i tankene.

Pixel er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som hjelper deg med å forberede deg og reagere i nødssituasjoner. Enheten kan raskt ringe nødtjenester og dele nøyaktig posisjonsinformasjon, slik at nødtjenestene vet hvor de skal sende hjelp.¹

¹Funksjonene i Personlig sikkerhet-appen avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer, og er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder eller pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/personalsafety.

Oppdager bilulykker. Og ringer etter hjelp.

Pixel kan automatisk registrere om du har vært i en alvorlig bilulykke. Hvis du ikke kan svare, kan Pixel ringe nødtjenestene for deg, oppgi posisjonen din for å tilkalle hjelp og varsle nødkontaktene dine.¹

¹Oppdagelse av bilulykker er ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle land. Funksjonen for oppdagelse av bilulykker registrerer kanskje ikke alle ulykker. Aktiviteter som tolkes som mulige ulykkessignaler, kan utløse nødanrop. Denne funksjonen avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer og er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder eller pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner tilgjengelighet for land og språk og annen informasjon på g.co/pixel/carcrashdetection.

Dimensjoner
Bredde
70,8 mm
Dybde
8,9 mm
Lengde
150,5 mm
Vekt
Vekt
187g
Skjerm
Skjermglass
Ripebestandig Corning® Gorilla® Glass Victus®-dekkglass
Skjermoppløsning, PPI
428
Skjermstørrelse
6,2 tommer
Skjermtype
OLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
50 MP Octa PD-vidvinkelkamera, 12 MP ultravidvinkelkamera med autofokus
Hovedkamera videokvalitet
Videoopptak i 4K med 24, 30 eller 60 bilder per sekund
Selfiekamera fotokvalitet
10,5 MP Dual PD-selfiekamera, 1,22 μm pikselbredde, ƒ/2,2 blenderåpning, Fast fokus, 95° ultrabredt synsfelt
Selfiekamera videokvalitet
Videoopptak i 4K med 24, 30 eller 60 bilder per sekund
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8 GB LPDDR5X RAM
Tilkobling
4G nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Bluetooth® v5.3 med to antenner for bedre kvalitet og tilkobling
GPS
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Google Tensor G3
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4575 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, under skjermen
Hurtiglading
Ja, opptil 50 % ladet på omtrent 30 minutter med en Google 30 W USB-C®-lader
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Smarttelefon
Ja
Trådløs lading
Qi-sertifisert, Trådløs hurtiglading, Batterideling
Type ladekontakt
USB-C® 3.2

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid