Spar minst 1700,- med Telia X

SamsungGalaxy A54
Lys grønn, 128 GB

5

(12)
Spar minst 1700,- med Telia X

SamsungGalaxy A54
Lys grønn, 128 GB

5

(12)
Velg farge: Lys grønn

Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement kommer i tillegg og velges på neste steg.

 • Få 2200,- i rabatt
158,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Samsung A54 leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

TEK Anbefalt 8.5

"Her har Samsung gjort veldig mye riktig." - TEK.no, 30. april 2023.

Designet for deg

Elegant design med rene, myke linjer som ligger godt i hånden. Kamerahuset er diskret integrert for stilren utforming. Velg din personlige farge: Svart, Lys Lilla og Lys Grønn.

Skarp skjerm fra kant til kant

6,4" FHD+ Super AMOLED-skjerm gjengir farge, lys og kontraster slik det er tenkt. Infinity-O Display betyr en optimalisert skjerm som strekker seg helt ut i kantene. Lynrask oppdateringsfrekvens på 120 Hz gir rask og naturlig bruk.

Plass til mer

Med 128 GB lagringsplass har du god plass til det viktigste – bilder, videoer, skisser og andre dokumenter. Med et microSD-kort kan du få opptil 1 TB* lagringsplass. Du har både plass til innholdet fra den gamle mobilen og innholdet du skaper med den nye.

Tåler både støv og vann

Galaxy A54 5G har IP67-klassifisert** støv- og vannbestandighet.

Robust Gorilla Glass

Vårt mest robuste glass, Gorilla Glass 5, gir ro i sjelen.

Gjør alt hele tiden

Det kraftige 5 000 mAh-batteriet gir opptil to dagers batteritid*** – og lades raskt med en hurtiglader.****

Raskere med 5G*****

Lynrask strømming og gaming. Gjør mer på kortere tid med 5G.

Ta skarpe og stabile bilder og videoer

Fire kameraer gir deg enestående muligheter til å ta bilder og videoer av alt som kommer i din vei. Et 50 MP høyoppløst OIS-hovedkamera med optisk bildestabilisator og autofokus gir sylskarpe bilder og stabile videoer. Med Nightography tar du skarpe og stabile bilder og videoer selv i mørket. Med makrokameraet kan du skape en fascinerende bokeh-effekt med myk uskarphet, men fullt fokus ned til minste detalj. Få med mer med ultravidvinkelkameraet, eller fremhev motivet med dybdekameraet. Et skarpt selfiekamera viser deg fra din beste side.

Slipp fantasien løs

Med Portrait Mode kan du skape et personlig portrett med ønsket bakgrunn. Gi vennene dine en god latter med Fun Mode, som gjør deg til en morsommere figur. Eller omgjør bildeminnene med funksjonen Re-live your memories.

Suveren lyd med Dolby Atmos

Betydningen av god lyd kan ikke overvurderes. Med surroundlyd fra Dolby Atmos hører du mer av musikken og føler hver tone.

Sømløst med andre Samsung Galaxy-enheter

Velkommen til en større og mer underholdende verden med Samsungs Galaxy-økosystem. Bruk Galaxy A54 5G sømløst og enkelt sammen med andre Samsung Galaxy-enheter, f.eks. Galaxy Buds, Watch, Book og Tab.

Ro i sjelen med Samsung Knox

Sikkerhetssystemet Samsung Knox beskytter mobilen din fra innsiden og ut fra det øyeblikket du slår den på.

Økt sikkerhet med fingeravtrykk på skjermen

Du starter A54 5G med ditt unike fingeravtrykk på skjermen eller ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.

I esken

I tillegg til A54 5G: Kabel (USB Type-C), åpningsverktøy for å ta ut SIM-kort, hurtigveiledning.

*: Selges separat. **: IP67 innebærer at telefonen er støvtett og vannbestandig ned til 1 meter dypt ferskvann i opptil 30 minutter. ***: Batteritiden varierer avhengig av bruk. ****: Hurtiglader på 25 watt medfølger ikke, men kan kjøpes separat fra autoriserte forhandlere og på samsung.com *****: Produktet er klargjort for 5G-nettverk. Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk.

Dimensjoner
Bredde
76,7 mm
Dybde
8,2 mm
Lengde
158,2 mm
Vekt
Vekt
202 gram
Skjerm
Skjermstørrelse
6,4 tommer
Skjermtype
FHD+ Super AMOLED, 120 Hz, 1000 nits
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
50 MP (f/1.8, OIS) + 12 MP Ultra Wide (f/2.2) + 5 MP Macro (f/2.4)
Hovedkamera videokvalitet
UHD 4K @ 30 FPS Slow motion: HD @ 240 FPS
Selfiekamera fotokvalitet
32 MP (f/2.2)
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
4G nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.3
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Exynos 1380
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, under skjerm
Hurtiglading
Ja, 25W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP67
Innhold i salgspakke
Kabel (USB Type-C), åpningsverktøy for å ta ut SIM-kort, hurtigveiledning.
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid