Sommerkampanje

SamsungGalaxy S23 FE
Purple, 128 GB

4

(1)

0
Sommerkampanje

SamsungGalaxy S23 FE
Purple, 128 GB

4

(1)

0
Velg farge: Purple

Henter lagerstatus

Velg minne
 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Bytt telefon hvert år

Er du opptatt av den nyeste teknologien, eller liker å prøve noe nytt? Med SVITSJ kan du bytte telefon hver 12. måned. Du kan når som helst endre ditt abonnement etter dine behov. Skjermforsikring er inkludert.

349,-/md
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 8376,-

Samsung S23 FE leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

S23 FE Rich Content 2

Designet

Ikonisk design med premiumfølelse

Galaxy S23 FE bygger på det ikoniske S23-designet. Slitesterke kvalitetsmaterialer – Corning® Gorilla® Glass 5 og aluminiumramme – kombinert med en utrolig flott metallfinish. Kameraene på baksiden fremheves med en moderne utbuktning, mens frontkameraet tar enda mindre plass og skjermrammen er blitt tynnere – for at ingenting skal forstyrre seeropplevelsen.

S23 FE Rich Content 3

Naturnære farger

Galaxy S23 FE finnes i fire moderne farger, inspirert av naturen: Purple, Mint, Cream og Graphite.

Vannbestandig

Galaxy S23 FE er vann- og støvbestandig i henhold til IP-klasse 68¹.

Kameraet

S23 FE Rich Content 4

Fang detaljene med 50 MP

Kameraet er betydelig oppgradert – vidvinkelen er økt fra 12 MP til 50 MP². Det betyr at du kan ta bilder med vesentlig større detaljrikdom. Hvis du for eksempel vil zoome inn på en liten detalj i bildet du allerede har tatt, kan du gjøre det og fortsatt ha et bilde av høy kvalitet. Ultravidvinkelkameraet på 12 MP gjør at du får med mer i bildet, og telekameraet på 8 MP har 3x optisk zoom.

Enda bedre Nightography-funksjon

Det skal være mulig å ta bra bilder og filmer uten perfekte lysforhold, og Samsung har derfor utviklet Nightography-teknologien ytterligere. Bedre programvare og større lysinnslipp i bildene gjør at du kan fange det du ser med høyere skarphet og mer livfulle farger. I tillegg blir det mindre støy i videoopptak. Bring the action!

S23 FE Rich Content 5

Ta flotte nattselfier og -portretter

Nightography-funksjonen bidrar til å forbedre alle bilder som tas i svakt lys – også selfier og portretter. Så nå kan du og vennene dine forevige kvelden, konserten og middagen med imponerende resultater.

S23 FE Rich Content 6

Enda bedre sluttresultat med Pro Grade-funksjoner

Galaxy S23 FE er utstyrt med noen av de nyeste Pro Grade-funksjonene. Det betyr blant annet at du kan justere varmen i hudtonen på selfier, gi videoer en enda mer filmisk følelse og fange flere vinkler i samme opptak. Så det er bare å slippe kreativiteten løs!

Kraften

Batteriet som tilpasser seg etter deg

Galaxy S23 FE har et kraftfullt 4500 mAh-batteri, slik at du kan gjøre hva du vil hele dagen – uten å måtte bekymre deg for batteriprosenten. Om ønskelig kan du seriefråtse i opptil 22 timer³! Og skulle batteriet begynne å gå tomt for strøm, er det enkelt å sørge for påfyll: Med støtte for superhurtiglading⁴ tar det bare en halvtime å lade batteriet til 50 %. Og har du behov for å lade Galaxy Buds, Galaxy Watch eller mobilen til en venn, skjer det enkelt ved hjelp av trådløs batterideling.

Lyssterk og intelligent skjerm

Gled deg over fascinerende opplevelser på den lyssterke og dynamiske skjermen på opptil 120 Hz. 2X AMOLED leverer livfulle farger og skarpe kontraster. Ved hjelp av funksjonen Vision Booster tilpasses dessuten kontrastene til lysforholdene, slik at du kan se videre hvor du vil, når du vil.

Økt prosessorkraft

Galaxy S23 FE er utstyrt med den raske prosessoren Exynos 2200 – på bare 4 nanometer – for enda høyere ytelse. Klar for både strømming og gaming på høyeste nivå. I tillegg har Galaxy S23 FE mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og utnytter lagringsplassen mer effektivt. Siden Samsung produserer de fleste mobilkomponentene selv, kan disse optimaliseres både med hensyn til brukeropplevelse og kapasitet.

S23 FE Rich Content 1

Se hvor du vil med Vision Booster

Ingenting skal forstyrre seeropplevelsen din. Derfor har Galaxy S23 FE funksjonen Vision Booster. Kontraster og farger på skjermen tilpasses etter lysforholdene, slik at du kan se videre på det du vil, hvor og når du vil.

5G-hastigheter

Med Galaxy S23 FE kan du strømme og dele lynraskt, og game med minimal forsinkelse uansett hvor du befinner deg⁵.

Plass til mer

Bilder, filmer og favorittserier – det er naturligvis god plass til alt du liker. Galaxy S23 FE har opptil 256 GB lagringsplass. Det er veldig mye.

S23 FE Rich Content 8

Skånsom mot øynene

Av hensyn til øynene dine tilpasser skjermen seg automatisk, slik at den bruker så lite blått lys som mulig – også på dagtid. Dessuten har den et blålysfilter som reduserer det blå lyset maksimalt og som du kan slå på når du ønsker.

Dessuten

Privat forblir privat med Samsung Knox

Galaxy S23 FE 5G har sikkerhetsløsningen Samsung Knox, som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag – fra maskinvare til programvare – for at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

I esken

Sammen med Galaxy S23 FE får du en USB Type-C kabel, tilpasset opptil 25 W lading, en uttaksnål for SIM-kort og en hurtigveiledning som gjør det enkelt å komme i gang.

¹IP68 innebærer at produktet er støvtett og vannbestandig ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter ²Sammenlignet med Samsung Galaxy S21 FE. ³Batteritiden kan variere avhengig av bruk. ⁴45 watts hurtiglader medfølger ikke, men kan kjøpes separat fra autoriserte forhandlere og på samsung.com. ⁵Produktet er klargjort for 5G-nettverk. Kontakt operatøren for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte for din modell Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk. Oppkobling krever kompatibelt abonnement som kan medføre ekstra kostnader.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid