SamsungGalaxy S23 Ultra
Cream, 256 GB

4.8

(51)

SamsungGalaxy S23 Ultra
Cream, 256 GB

4.8

(51)
Velg farge: Cream

Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Bytt telefon hvert år

Er du opptatt av den nyeste teknologien, eller liker å prøve noe nytt? Med SVITSJ kan du bytte telefon hver 12. måned. Du kan når som helst endre ditt abonnement etter dine behov. Skjermforsikring er inkludert.

639,-/md
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 15336,-

Samsung S23-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

tek-no-imponerende-helt-ratt

– Antagelig verdens beste mobil. TEK.no, 6. februar 2023

Kamera

Mobilen som lagrer hvert øyeblikk

Samsung Galaxy S23 Ultra har Samsungs beste kamera noensinne. Igjen. Og ved hjelp av avansert AI blir jobben enkel for deg – nå kan du fotografere og filme som en profesjonell uansett hvilket nivå du befinner deg på i dag. Med fire hovedkameraer i imponerende samspill er du klar til å ta fantastiske bilder i alle situasjoner. Rekordmange megapiksler, telefoto, ultravidvinkel og dybde. I tillegg har kameraet laserautofokus som sørger for umiddelbar skarphet. Alt for at du ikke skal gå glipp av noe.

200 MP – for utrolig skarphet og oppløsning

Nå blir det enda bedre. Med hele 200 megapiksler leverer Samsung Galaxy S23 Ultra bilder med helt utrolige detaljer. Du får ganske enkelt en skarphet og innholdsrikdom som er vanskelig å beskrive med ord. Den høye oppløsningen innebærer blant annet at du kan beskjære og forstørre motivet vesentlig – og fremdeles ha skarpe og detaljrike bilder som er klare til å deles eller skrives ut og henges opp.

100x zoom bringer deg 100 ganger nærmere

Film skiløperen hele veien fra toppen, ta nærbilder av spillerne fra øverste rad på tribunen. Kom 100 ganger nærmere, detaljerik og stabilt. Avstanden forvandles til nærbilder – og storslåtte øyeblikk direkte i mobilen.

Med Space Zoom-systemet kan du zoome rett inn i sentrum av hendelsene, også når du befinner deg langt borte! Doble optiske zoomlinser med 3x og 10x optisk zoom gir usedvanlig detaljerte bilder også når de er zoomet inn. Det skyldes avansert AI og enda mer lysfølsomme piksler enn hos forgjengeren S22 Ultra, som allerede hadde Samsung Galaxys beste zoom.

Nightography – natten har aldri vært lysere

De mest magiske øyeblikkene inntreffer ofte etter solnedgang. Fyrverkerier, lysende himmelhvelvinger og festens høydepunkt.

nightography

Tidligere har det vært vanskelig å forevige disse hendelsene med dybde og skarphet – men ikke med Samsung Galaxy S23 Ultra, som har Samsungs hittil mest lysfølsomme kamera. Den nye og forbedrede kamerasensoren løfter frem detaljene i natten og gjør det enkelt å ta storslåtte bilder.

Portrettvideo

Lag videoer av profesjonell kvalitet; med portrettvideo skaper du filmatiske videoer med fokus på deg og vennene dine. Aktiver portrettvideo og lag videoer det er verdt å dele.

Gjenstandsviskelær – Less is More

Med gjenstandsviskelær er det enkelt å fjerne objekter eller også personer fra bildene dine. Trykk eller trekk en linje rundt det du vil slette, og trykk på sletteknappen. Ferdig!

Ett opptak

La kameraets AI gjøre jobben: Den plukker ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene og senker hastigheten i de dramatiske sekvensene. Alt i løpet av ett og samme opptak – og plutselig kan du dele øyeblikkene du trodde var umulige å fange. På profesjonelt nivå.

Funksjonen Ett opptak fanger de beste og heftigste motivene ved at en sekvens automatisk blir filmet når du tar et bilde. På bakgrunn av denne sekvensen velger AI ut de beste bildene. Dynamic Slow-Mo øker dramatikken ved å senke hastigheten i de actionfylte sekvensene.

Portrettmodus

Bruk portrettmodus, som gir alle detaljer et løft, men lar deg styre sluttresultatet, for å få portretter som gjør mye av seg. Du trenger knapt å gjøre noe selv for å kunne dele en eksepsjonell virkelighet på et profesjonelt nivå med Samsung Galaxy S23 Ultra.

s23-ultra-portrett

Fang alt med 8K-video – også om natten

Det perfekte øyeblikket er gjerne lett å gå glipp av. Særlig når det er mørkt. Den tid er forbi. Samsung Galaxy S23 Ultra revolusjonerer filmmulighetene med 8K Video og en utrolig lysfølsom sensor. Og med optisk bildestabilisator er det slutt på uskarpe filmer med mye rystelser. I tillegg blir filmene mer fascinerende enn noen gang med 12 bit HDR, som viser 60 milliarder farger – 64 ganger mer enn det som er mulig med 10 bit HDR.

Automatisk innramming

Filmer du noe som er i bevegelse? Ikke noe problem. Med automatisk innramming tilpasser kameraet seg etter det du filmer, slik at det alltid er i fokus. Pluss det som høres. Mikrofonen vektlegger det som er i fokus, noe som gir et fascinerende og intensivt resultat.

3D-analyse løfter selfiene dine til et nytt nivå

En profesjonell fotograf i studioet sitt – eller du i stuen din? Samsung Galaxy S23 Ultra gjør selfiene dine enda bedre: Ved hjelp av AI og en 3D-analyse av dybde og dimensjoner sørger kameraet for flotte portretter. Bakgrunnen gjøres uskarp med bokeheffekt, og ansiktet ditt havner i fokus med glimrende lyssetting.

Kraft

Batteriet som holder ditt tempo. Og vel så det.

Batteriet til Samsung Galaxy S23 Ultra har høy kapasitet – 5000 mAh. Imidlertid er det ikke bare kraftfullt, men også intelligent. Ved å lære seg dine mobilvaner og tilpasse seg etter dem sparer det på strømmen og varer lenger på én lading*.

s23-ultra-batteri

Galaxy S23 Ultra har naturligvis også teknologi for hurtiglading** – der 30 minutter er tilstrekkelig for å lade batteriet til 50 %.*** Naturligvis kan du også dele kraften din med venner ved hjelp av strømdeling.

*Faktisk batteritid kan variere avhengig av bruk. **Hurtiglader på 45 watt medfølger ikke, men kan kjøpes separat fra autoriserte forhandlere og på samsung.com. ***Oppladingstiden kan variere.

Bruk kraften

Gi litt ekstra til en venn – med strømdeling lader du andre enheter trådløst. Legg for eksempel en SmartWatch mot din S23 Ultra og aktiver trådløs strømdeling, så lades batteriet i SmartWatch automatisk uten bruk av ledning.

Raskeste noen gang i en Galaxy

Kraften i en mobil avhenger av mange faktorer. Samsung Galaxy S23 Ultra er utstyrt med Snapdragon 8 Gen 2 Pro, Samsung Galaxys hittil raskeste og kraftigste prosessor. Det innebærer enda kortere responstider og raskere håndtering.

s23-ultra-ic-Snapdragon

Men det er ikke det eneste som gjør mobilen rask og kraftfull: Den underliggende programvaren er også en svært viktig del, ikke minst for din opplevelse. Galaxy S23 Ultra har dessuten mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og gjør minnet mer effektivt.

Stabil og rask opplevelse

Med Samsung Galaxy S23 Ultra kan du utnytte det nye, raske 5G-nettet maksimalt. Dessuten er den klargjort for Wi-Fi 6E for at du skal kunne streame og dele dobbelt så raskt, og game med minimal forsinkelse uansett hvor du befinner deg.

s23-ultra-gaming

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Design som holder

Sømløse og myke overganger, kombinert med kameralinsene som stikker seg forsiktig ut, gir mobilen en enhetlig og stilren design som skiller seg ut i mengden. Med fargene Phantom Black, Cream, Green og Lavender gjør de mye av seg på en diskré, men direkte måte.

Med Samsungs hittil mest solide skjermglass, Gorilla Glass Victus 2, og usedvanlig slitesterk aluminium, Armor aluminium, blir et ”ooops” sjelden mer enn bare et ”ooops”.

Samsung Galaxy S23 Ultra er IP68-klassifisert. Basert på testforhold for nedsenking i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng.

Design

S Pen – penn eller pensel?

S Pen overtar der tastaturet ikke strekker til. Ta notater her og nå, direkte på skjermen, eller gi bildematerialet en ekstra dimensjon når du deler det. SPen er både en penn og en pensel som gir deg en ny kreativ frihet.

s23-ultra-s-pen

Fargerikt lyspunkt

Samsung Galaxy S23 Ultra har en dynamisk Super AMOLED 2x-skjerm med opptil 120 Hz oppdateringsfrekvens, som revolusjonerer følelsen og gjengir farger på en helt ny måte. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk og umiddelbar respons når du bruker skjermen, enten du scroller, spiller eller skriver en melding. Og alt dette kan du gjøre når og hvor du måtte ønske, siden den lyssterke skjermen sørger for at du ser alt du vil, også utendørs i sterkt sollys.

Plass til mer

Bilder, filmer og favorittserier – Samsung har naturligvis gjort plass til alt du liker godt. Samsung Galaxy S23 Ultra har opptil 1 TB minne, noe som gjør at du ikke trenger å slette eller velge bort innhold med mindre du ønsker det.

Dimensjoner
Bredde
77,9mm
Dybde
8,9mm
Lengde
163.3mm
Vekt
Vekt
233g
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass Victus® 2
Skjermoppløsning, PPI
500
Skjermstørrelse
6,8"
Skjermtype
Quad HD+ Dynamic AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
"200 MP Vidvinkelkamera (f/1.7, OIS), 10 MP Tele1, 10x optisk zoom (f/4.9 OIS, 100x Space zoom), 10 MP Tele2, 3x optisk zoom (f/2.4 OIS), 12 MP Ultravidvinkelkamera (f/2.2 AF), Laser Fokus"
Hovedkamera videokvalitet
"UHD 8K @ 30 FPS | UHD 4K @ 60 FPS, Slow motion: FHD @ 960/240 FPS"
Selfiekamera fotokvalitet
12 MP (f/2.2 2PD AF)
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
8GB
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja 5,3
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 13
Prosessor
Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Fingeravtrykksleser
Ja i skjerm
Hurtiglading
Ja 45W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP 68
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Trådløs hurtiglading (15W), Trådløs batterideling
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid