Samsung Galaxy Xcover 5
 
Samsung

Galaxy Xcover 5

  • Glove touch, Dual LED Torch Light og utskiftbart batteri
  • Robust og utviklet for tøffe forhold – IP68- og MIL-STD 810H-sertifisert
  • Kraftfullt kamera, både foran og bak
Les mer om Galaxy Xcover 5

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i svart

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.209,-
  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
  • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 5016,-
Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris2699,-
Kun telefon
Telefonpris3290,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Galaxy Xcover 5209,-0,-
Telia X549,-0,-
Totalt758,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 5016,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri ekspresslevering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri ekspresslevering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Galaxy Xcover 5

En optimalisert og robust telefon

Samsung Galaxy XCover 5 er en robust mobil beregnet for deg som trenger noe utenom det vanlige. Med beskyttelse mot vann, støv og smuss takler den akkurat like mange utfordringer som du gjør. Takket være bra funksjoner gjør XCover 5 det enklere for deg å ta nye utfordringer.

Takler barske forutsetninger

Samsung Galaxy XCover 5 er IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler å ligge på 1,5 meter dypt vann i mer enn 30 minutter. I tillegg er den beskyttet mot smuss og støv. XCover 5 er også sertifisert i henhold til MIL-STD 810H1*, noe som gjør at den oppfyller standardkravene som stilles av det amerikanske forsvaret. For eksempel tåler den vibrasjoner over lengre perioder og ekstremt høye og lave temperaturer.

*MIL-STD 810H er en standardisert testmetode utviklet av forsvaret i USA for nøyaktig vurdering av enheters begrensninger. Testene omfatter blant annet en falltest ned på en ståloverflate fra en høyde på 1,5 meter.

Enkel å bruke

Telefonen er utstyrt med funksjoner som skal gjøre livet enklere for deg i alle situasjoner og all slags vær. Ikke nok med at Galaxy XCover 5 tåler vann, støt og smuss – takket være Glove Touch kan XCover 5 også brukes med tynne hansker på. Du kan også enkelt låse opp enheten med ansiktsgjenkjenning, så slipper du å ta av deg store hansker når du skal låse opp.

Lys opp i mørket

XCover 5 er utstyrt med en lommelykt med to LED-lamper. Lys opp selv den aller mørkeste arbeidsdagen.

Plass til alt du trenger

Med 64 GB minne får du plass til det meste – bilder, filmer, tekstmeldinger. Uansett hva det måtte være. Trenger du enda mer plass, kan du utvide med et SD-kort på opptil 1 TB.

XCover Key

Alle ønsker å spare tid. Derfor har Galaxy XCover 5 en snarvei som kalles XCover Key – en knapp på venstre side som kan stilles inn slik at du får rask tilgang til funksjoner som du bruker ofte. En funksjon for kort knappetrykk og en annen for langt trykk.

Utskiftbart batteri

Med det utbyttbare batteriet kan du fortsette å jobbe uten avbrudd. XCover 5 har også POGO-kontakter på undersiden, som gir rask og enkel lading ved at mobilen bare settes i ladestasjonen. Uten at du må sette i kontakten. Mobilen støtter også 15 W hurtiglading, slik at når enheten først skal lades, så går det raskt.

*Ekstra utskiftbart batteri er ikke inkludert, kjøpes separat. 3 Ladestasjon kjøpes separat

Walkie-Talkie i moderne versjon

XCover 5 har støtte for Push-to-Talk, som betyr at du med et tastetrykk kan snakke med en eller flere kolleger. Trykk på mobilens programmerbare knapp, så starter samtalen. Funksjonen krever separat kjøp av programvare for Push- to-Talk. Microsoft Teams støtter for eksempel denne funksjonen.

Høy sikkerhet med Samsung Knox

Galaxy XCover 5 har Samsung Knox, som gir flere lag med sikkerhet for å beskytte innholdet og forenkle administreringen av følsomme opplysninger.

NFC for betaling

XCover 5 er forberedt for å være en sikker, mobil betalingsterminal, mPOS. Programvare fra partner kreves. Den høye sikkerheten i Samsung Knox gjør XCover 5 enda mer egnet til dette.

I esken

Lader med tilhørende ledning, batteri (1 stk.), hurtigveiledning.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten avtaletid. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten avtaletid.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Per md.209,-
Pris på abo. kommer i tillegg.