SamsungGalaxy Xcover 5
Svart, 64 GB

3.7

(3)

0

SamsungGalaxy Xcover 5
Svart, 64 GB

3.7

(3)

0
Velg farge: Svart

Henter lagerstatus

  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement
  3. 3
    Forsikring

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement kommer i tillegg og velges på neste steg.

  • Få 1500,- i rabatt
75,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps
Dimensjoner
Bredde
71,6 mm
Dybde
9,2 mm
Lengde
147,1 mm
Vekt
Vekt
172 g
Skjerm
Skjermoppløsning, PPI
311
Skjermstørrelse
5,3 tommer
Skjermtype
PLS IPS
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
16 MP, f/1.8, PDAF
Hovedkamera videokvalitet
1080p@30fps
Selfiekamera fotokvalitet
5 MP, f/2.2
Hukommelse
Innebygd minne
64 GB
Minnekort type
microSDXC
RAM
4 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Nei
Bluetooth
Ja, v 5.0, A2DP, LE
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android, One UI 2.0
Operativsystem versjon
11
Prosessor
Exynos 850 (8nm), Octa-core (4x2.0 GHz Cortex-A55 & 4x2.0 GHz Cortex-A55)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
Li-Ion 3000 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Hurtiglading
Ja, 15W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68 / MIL-STD-810H
Minijack
Ja
Robust
Ja
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid