Kampanje

Kjøp Samsung Galaxy Z Flip5 eller Z Fold5 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 4000,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.

Spar minst 4000,- med Telia X

SamsungGalaxy Z Flip5
Mint, 256 GB

4.3

(11)

Kampanje

Kjøp Samsung Galaxy Z Flip5 eller Z Fold5 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 4000,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.

Spar minst 4000,- med Telia X

SamsungGalaxy Z Flip5
Mint, 256 GB

4.3

(11)
Velg farge: Mint

Kampanje

Kjøp Samsung Galaxy Z Flip5 eller Z Fold5 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 4000,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.


Henter lagerstatus

Velg minne
 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement kommer i tillegg og velges på neste steg.

 • Få 4500,- i rabatt
438,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Samsung Z Flip5 leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en USB-C-lader fra før av kan denne brukes.

tek-8-5-meget-bra-anbefalt

«Z Flip5 er mobilen for deg som vil ha en telefon som skaper «ooh»-lyder rundt bordet» TEK.no, 6. august 2023

Både liten og stor

Nye Samsung Galaxy Z Flip5 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm – som kan brettes sammen til en liten mobil.

galaxy z flip5 pocketability

I sammenbrettet modus er den så liten at den enkelt får plass selv i små lommer: Dimensjonene minner om en pudderdåse. I åpen modus får du en 6,7” hovedskjerm – noe som er større enn skjermen på Galaxy S23+ – slik at du kan fordype deg i innholdet du elsker.

Galaxy AI er her

Live Translate – kommuniser enklere

ultra-live-translate

Få en rask oversettelse på direkten under neste mobilsamtale. Like enkelt som det høres ut til – AI hjelper deg med å kommunisere på flere språk enn ditt eget når du snakker i telefonen. Og ikke bare da: Det fungerer også på tekstmeldinger.

Live Translate er foreløpig ikke tilgjengelig på norsk. Mer om bruk av tjenesten og støttede språk finnes på Samsung.com.

Circle to Search med Google

ultra-circle-to-search-with-google

En ny måte å søke på er her med Circle to Search med Google. Mens du blar og sveiper, kan du bruke S Pen eller fingeren til å sirkle inn noe og få Googles søkeresultater umiddelbart. Finner du et bilde av en plante som er så vakker at du bare må vite hva det er? Sirkle det inn, og vips får du Googles søkeresultater. Nå kan du raskt få svar uten å forlate feeden.

Oppsummer notater på et AI-øyeblikk

ultra-note-assist

Uansett om du skriver så det fyker eller bare noterer, gjør Note Assist en lang historie kort. Bare begynn å skrive og formater den til en tydelig og oversiktlig oppsummering senere.

Endre størrelse. Retusjer. Enkelt.

galaxy-s24-ultra-edit-ai

Er noe på feil plass? Flytt det i selve innlegget. Med nye AI-drevne redigeringsalternativer blir bildet slik du vil ha det. For eksempel: flytt gjenstander og fyll plassen de etterlater seg på en intelligent måte.

Enda tynnere enn forgjengeren

Galaxy Z Flip5 er utviklet for å føles enda smidigere enn forgjengeren. Med den nye hengselteknologien, Zero-gap hinge, får du en like tynn opplevelse når du bretter sammen mobilen: Den måter kun 15,1 mm i når den er sammenbrettet. Den innvendige skjermen har dessuten fått en enda tynnere ramme, for en mer oppslukende skjermfølelse.

Din nye selfiefotograf

galaxy-z-flip5 selfies

Samsung Galaxy Z Flip5 har praktisk talt et innebygd stativ: Åpne den halvveis og plasser den hvor du vil. Deretter kan du enkelt justere vinkelen på skjermen, fra 75 til 115°, for å få med akkurat det du vil når du fotograferer eller filmer. Nå får alle plass på gruppebildet og du kan enkelt ta selfier der hele antrekket ditt vises.

Se resultatet på begge sider

Du – eller den du tar bilde av – kan se resultatet på frontskjermen, og enkelt finne den beste posituren før bildet tas. Det betyr også at du kan ta selfier med mobilens hovedkamera. Det har en større bildebrikke enn frontkameraet, for lyssterke bilder og enda skarpere detaljer.

Fotografer håndfritt

Nå trenger ikke armene dine synes i forgrunnen, for nå kan du enkelt ta selfier selv på avstand – uten at du må løpe om kapp med utløseren. Med Galaxy Z Flip5 kan du bare vinke til kameraet for å ta bilder.

Gjør andre ting under videosamtalen

Kos deg med håndfrie videosamtaler. Du kan blant annet lage mat, fikse på håret eller slappe av i sofaen under videosamtalen, ved å plassere mobilen i halvåpen modus og fortsatt synes i bildet.

Mye større frontskjerm

Én mobil – to skjermer. Galaxy Z Flip5s frontskjerm er nesten tre ganger så stor som forgjengerens, noe som betyr at du ikke trenger å åpne mobilen for å bruke den. Den kan vise alt fra varsler til e-post og anrop når du sitter i et møte eller i klasserommet.

galaxy-z-flip5-versatile

Du kan også svare på meldinger, styre musikken eller ta en selfie. Hovedkameraet er plassert rett over frontskjermen, noe som betyr at du kan se deg selv klart og tydelig mens du tar bildet.

Du velger selv hvilke miniprogrammer og smarte funksjoner du vil ha lett tilgjengelig. Og når du ønsker det, kan du åpne opp til den innvendige 6,7"-skjermen.

Fang alt som skjer – selv om natten

Samsung har tatt store steg innen Nightography, noe som gjør at det du fotograferer og filmer i svakere lys, også gjengis med skarphet og kontrast. Galaxy Z Flip5s bakre kamera har en større bildebrikke enn forgjengeren, slik at det slippes inn mer lys i bildet. Og med smarte og oppdaterte programvarefunksjoner kan kvaliteten på bildene forbedres ytterligere – dag som natt.

Liten, men kraftfull

Galaxy Z Flip5 er utstyrt med den kraftfulle prosessoren Snapdragon 8 Gen 2. Så selv når du gjør ting som krever mer, for eksempel strømming, kan den holde tempoet oppe slik at du slipper å vente.

Et batteri som varer

Med et batteri på 3700 mAh tar det en god stund før mobilen går tom for strøm.¹ Men når det først er på tide å lade, så skjer dette på et blunk – Galaxy Z Flip5 har støtte for både hurtiglading², trådløs lading og trådløs batterideling.

Robuste materialer

Galaxy Z Flip5 er produsert med ekstra robuste materialer, innenfra og ut.³ Frontskjermen er laget av Gorilla Glass Victus 2 og rammen av Armor Aluminium. Den innvendige brettbare skjermen tåler å brettes opptil 200 000 ganger – dessuten følger det med et kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter⁴, innen ett år fra kjøpet.

Vannbestandig

Ikke bekymre deg for regn – Galaxy Z Flip5 er IPX8-klassifisert³, noe som betyr at den tåler mye mer vann enn som så.

Futuristisk naturtro farger

Galaxy Z Flip5s utside er inspirert av både naturen og fremtiden – velg mellom de fire flotte nyansene Graphite, Mint, Cream og Lavender.

Uttrykk din stil

Utsiden teller. Og Galaxy Z Flip5 er ekstra uttrykksfull: Både frontskjerm og startskjerm har en rekke temaer og bakgrunner du kan velge mellom. Dessuten finnes det mye tilpasset tilbehør som er både flott og praktisk.

Appkontinuitet

Utsiden og innsiden samarbeider smidig med minimal forsinkelse: Alt som skjer på frontskjermen kan du straks åpne opp i vanlig format på den innvendige 120 Hz-skjermen.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Flip5 er utstyrt med Samsung Knox – klar til å beskytte verdifulle og personlige minner som filmer, bilder, filer og data. Sikkerheten er integrert i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

I esken

Når du kjøper Galaxy Z Flip5, får du med en USB-ledning, instruksjoner på norsk og en nål til å ta ut SIM-kortet med.

1. Faktisk batteritid kan variere avhengig av bruk. 2. Hurtiglader medfølger ikke, men kan kjøpes separat fra autoriserte forhandlere og på samsung.com. 3. IPX8 er basert på testforhold ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng. Ikke støvbestandig. 4. Tjenesten gjelder ved kjøp av Galaxy Z Flip5 hos utvalgte forhandlere eller på samsung.com. Alle reparasjoner utføres av Samsungs autoriserte serviceverksteder (ASC) og benytter originaldeler til reparasjon. Les mer på https://www.samsung. com/no/support/contact/. Kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter gjelder kun 1 gang per enhet, innen ett år og ved fremvisning av kvittering. Spørsmål om tjenesten rettes til Samsung kundeservice på 21 55 28 07.

Dimensjoner
Bredde
71,9 mm
Dybde
6,9 mm (lukket 15,1 mm)
Lengde
165,1 mm (lukket 85,1 mm)
Vekt
Vekt
187 g
Skjerm
Skjermstørrelse
6,7 tommer
Skjermtype
FHD+ Dynamic AMOLED 2X
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Hoved: 12 MP F1.8; Ultra Wide: 12 MP F2.2
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP F2.4
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Bluetooth
v 5.2
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
One UI
Prosessor
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
3700 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja (sidemontert)
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPX8
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB C-Type (3.2)

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid