Lanseringstilbud

Kjøp Samsung Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6 og få AI-øreproppene Samsung Galaxy Buds3 Pro på kjøpet.

Proppene bestilles direkte fra Samsung. Les mer under om hvordan kampanjen innløses. Tilbudet gjelder i lanseringsperioden, så langt lageret rekker.

Lanseringstilbud

SamsungGalaxy Z Flip6
Blue

Lanseringstilbud

Kjøp Samsung Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6 og få AI-øreproppene Samsung Galaxy Buds3 Pro på kjøpet.

Proppene bestilles direkte fra Samsung. Les mer under om hvordan kampanjen innløses. Tilbudet gjelder i lanseringsperioden, så langt lageret rekker.

Lanseringstilbud

SamsungGalaxy Z Flip6
Blue

Velg farge: Blue

Lanseringstilbud

Kjøp Samsung Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6 og få AI-øreproppene Samsung Galaxy Buds3 Pro på kjøpet.

Proppene bestilles direkte fra Samsung. Les mer under om hvordan kampanjen innløses. Tilbudet gjelder i lanseringsperioden, så langt lageret rekker.


Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement kommer i tillegg og velges på neste steg.

 • Få 2000,- i rabatt
542,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Velger du Svitsj får du alltid skjermforsikring inkludert

Galaxy AI

Galaxy AI¹ endrer oppfatningen av hva en Samsung-mobil kan gjøre, hvordan vi skaper, jobber og kommuniserer. En nyhet som endrer hverdagen og tar deg inn i en ny æra, slik at du kan oppleve hva fremtiden bringer allerede i dag.

Med AI-funksjonen FlexZoom1 får du enda mer ut av bildene og videoene dine. Funksjonen identifiserer og forstår både mennesker og objekter i motivet og justerer zoomingen automatisk, slik at du kan ta de beste bildene.

Med Interpreter¹ får du oversettelser raskt og enkelt under en samtale med noen som snakker et annet språk².

Innovasjon og design

Enkelt og greit! Nye Samsung Galaxy Z Flip6 gir deg både flott design, kraftig batteri og innovative funksjoner. Fra avansert AI-teknologi som bidrar til perfekte bilder til et design som gjør deg til et stilikon.

Både liten og stor

galaxy-z-flip6-lifestyle-400-283

Nye Samsung Galaxy Z Flip6 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm – som kan brettes sammen til en liten mobil. I sammenbrettet modus er den så liten at den enkelt får plass selv i små lommer: dimensjonene minner om en pudderdåse.

I åpen modus får du en 6,7″ hovedskjerm – noe som er større enn skjermen på Galaxy S24 – slik at du kan fordype deg i innholdet du elsker. Og den nye hengselteknologien – Zero gap hinge – gjør Galaxy Z Flip6 like tynn tvers igjennom – selv i sammenbrettet modus.

Enda tynnere enn forgjengeren

Galaxy Z Flip6 er utviklet for å føles enda smidigere enn forgjengeren. Med den nye hengselteknologien, Zero-gap hinge, får du en like tynn opplevelse når du bretter sammen mobilen: Den måter kun 14,9 mm i når den er sammenbrettet. Den innvendige skjermen har dessuten fått en enda tynnere ramme, for en mer oppslukende skjermfølelse.

Din nye selfiefotograf

Samsung Galaxy Z Flip6 har praktisk talt et innebygd stativ: åpne den halvveis og plasser den der du vil. Deretter kan du enkelt justere vinkelen på skjermen, fra 75 til 115°, for å få med akkurat det du vil når du fotograferer eller filmer. Nå får alle plass på gruppebildet og du kan enkelt ta selfier der hele antrekket ditt vises. Dessuten får du enda mer ut av bildene og videoene dine med FlexZoom1.

Se resultatet på begge sider

Du – eller den du tar bilde av – kan se resultatet på frontskjermen, og enkelt finne den beste posituren før bildet tas. Det betyr også at du kan ta selfier med mobilens hovedkamera. Det har en større bildebrikke enn frontkameraet, for lyssterke bilder og enda skarpere detaljer.

Fang detaljene med 50 MP

kamera-galaxy-z-flip6

Samsung har gitt mobilkameraet en skikkelig oppgradering. Med et 50 MP vidvinkelkamera kan du ta bilder med en detaljrikdom utover det vanlige. Så du kan fange øyeblikket uten risiko for å gå glipp av noe viktig. Du får også med enda mer i bildet takket være ultravidvinkelkameraet på 12 MP.

Gjør andre ting under videosamtalen

Kos deg med håndfrie videosamtaler. Du kan blant annet lage mat, fikse på håret eller slappe av i sofaen under videosamtalen ved å plassere mobilen i halvåpen modus og fortsatt synes i bildet.

To skjermer

En mobil – to skjermer. Du trenger ikke åpne mobilen for å bruke den. Den kan vise alt fra varsler til e-post og anrop når du sitter i et møte eller i klasserommet.

z-flip6-visuals

Du kan også svare på meldinger, styre musikken eller ta en selfie. Hovedkameraet er plassert rett over frontskjermen, noe som betyr at du kan se deg selv klart og tydelig mens du tar bildet.

Du velger selv hvilke widgets og smarte funksjoner du vil ha lett tilgjengelig. Og du kan åpne 6,7ʺ-hovedskjermen når du vil.

Enda bedre Nightography³

Samsung Galaxy Z Flip6 gir deg skikkelig gode bilder – uansett lysforhold. Takket være deres oppgraderte Nightography²-teknologi, programvare og mer lysinnslipp får du skarpere og mer livfulle farger i bildene dine.

Liten men kraftfull

Galaxy Z Flip6 er utstyrt med den kraftfulle prosessoren Snapdragon 8 Gen 3. Så selv når du gjør ting som krever mer, for eksempel strømming, kan den holde tempoet oppe slik at du slipper å vente.

Et batteri som varer

Med et batteri på 4000 mAh tar det en god stund før mobilen går tom for strøm.4 Men når det først er på tide å lade, så skjer dette på et blunk – Galaxy Z Flip6 har støtte for både hurtiglading5, trådløs lading og trådløs batterideling.

Robuste materialer

Galaxy Z Flip6 er produsert med ekstra robuste materialer, innenfra og ut.6 Frontskjermen er laget av Gorilla Glass Victus 2 og rammen av Armor Aluminium. Den innvendige brettbare skjermen tåler å brettes opptil 200 000 ganger – dessuten følger det med et kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter7, innen ett år fra kjøpet.

Vannbestandig

Ikke bekymre deg for regn – Galaxy Z Flip6 er IPX8- klassifisert⁶, noe som betyr at den tåler mye mer ann enn dette.

Futuristiske, naturnære farger

Samsung Galaxy Z Flip6 er inspirert av både naturen og fremtiden – velg mellom de fire flotte fargene Silver Shadow, Blue, Yellow og Mint.

Uttrykk din stil

Utsiden teller. Og Galaxy Z Flip6 er ekstra uttrykksfull: både frontskjerm og startskjerm har en rekke temaer og bakgrunner du kan velge mellom, slik at du enkelt kan vise frem stilen din. Dessuten finnes det mye tilpasset tilbehør som er både flott og praktisk.

Appkontinuitet

Frontskjermen og hovedskjermen samarbeider sømløst med minimal forsinkelse: alt som skjer på frontskjermen kan du også se på hovedskjermen med en oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Flip6 er utstyrt med Samsung Knox – klar til å beskytte verdifulle og personlige minner som filmer, bilder, filer og data. Sikkerheten er integrert i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

Bedre sammen

galazy z fold6 z flip6 watch ultra watch7 buds3 pro 800 566

Få enda mer ut av Galaxy Z Flip6 med Samsung-tilbehør som Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra eller Buds3 Pro.

Dimensjoner
Bredde
71,9mm
Dybde
6,9mm (lukket 14,9mm)
Lengde
165,1mm (lukket 85,1mm)
Vekt
Vekt
187g
Skjerm
Skjermoppløsning, PPI
425 ppi (lukket 306 ppi)
Skjermstørrelse
6,7" (lukket 3,4")
Skjermtype
Dynamic AMOLED 2X, 1–120 Hz, 2 600 nits (åpen)
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
"Hoved: 50 MP, f/1.8 Ultravidvinkel: 12 MP, f/2.2"
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP, f/2.2
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
12 GB
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Bluetooth® v5.3
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Snapdragon 8 Gen 3
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4000mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, på siden
Hurtiglading
Super hurtiglading (25 W) med hurtiglader (medfølger ikke)
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP48
Innhold i salgspakke
Ladekabel, SIM-verktøy
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja, Trådløs hurtiglading (15 W)
Type ladekontakt
USB-C 3.2 Gen1

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid

Følg fremgangsmåten nedenfor for å få Galaxy Buds3 Pro Silver¹:

1. Registrer en Samsung-konto² innen 14. august 2024.

2. Åpne Samsung Members-appen på din Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6 innen 14.08.2024.

3. Gå til «Utforsk», og klikk på «Fordeler» øverst til venstre i appen, og velg den gjeldende kampanjen. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet vises i appen.

4. Trykk på knappen «Ta del av tilbudet» for å gå til registeringssiden der du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen, samt oppgi fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse og IMEI nummer på telefonen. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeprodukter utføres av en tredjepartsleverandør, Modino.

5. Når registreringen er fullført, vil du motta en e-postbekreftelse til e-postadressen som er tilknyttet Samsung-kontoen din.

6. Informasjonen blir deretter manuelt gjennomgått av Modino. Ved godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Modino etter ca. 30 dager til angitt adresse. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt, kan kampanjeproduktet sendes senere enn etter 30 dager.

Hvis du har spørsmål om kampanjen, vennligst kontakt Samsungs kundestøtte på 21 62 90 99 eller besøk www.samsung.com/no/support/contact/

¹Kampanjeperioden er gyldig fra 10.07.2024 – 28.07.2024. Kun levering i Norge, og tilbudet er gyldig i den angitte kampanjeperioden. ²Registrer en Samsung Account ved å gå til "Innstillinger" → "Kontoer og sikkerhetskopiering." → "Kontoer" → "Legg til konto". Hvis du allerede har en Samsung Account, kan du logge inn direkte med den. Særskilte vilkår gjelder for Samsung Account.