Kampanje

Kjøp Sony Xperia 1 VI og få med Sony WH-1000XM5 på kjøpet.

Gjelder ved kjøp av telefon kjøpt og aktivert i Norge, i perioden 15.05.2024 - 09.06.2024, eller så langt lageret rekker. Les mer om vilkår og hvordan du mottar tilbudet.

Headset inkludert

SonyXperia 1 VI
Platinum Silver, 256 GB

Kampanje

Kjøp Sony Xperia 1 VI og få med Sony WH-1000XM5 på kjøpet.

Gjelder ved kjøp av telefon kjøpt og aktivert i Norge, i perioden 15.05.2024 - 09.06.2024, eller så langt lageret rekker. Les mer om vilkår og hvordan du mottar tilbudet.

Headset inkludert

SonyXperia 1 VI
Platinum Silver, 256 GB

Velg farge: Platinum Silver

Kampanje

Kjøp Sony Xperia 1 VI og få med Sony WH-1000XM5 på kjøpet.

Gjelder ved kjøp av telefon kjøpt og aktivert i Norge, i perioden 15.05.2024 - 09.06.2024, eller så langt lageret rekker. Les mer om vilkår og hvordan du mottar tilbudet.


Henter lagerstatus

Velg minne
 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring

Bytt telefon hvert år

Er du opptatt av den nyeste teknologien, eller liker å prøve noe nytt? Med SVITSJ kan du bytte telefon hver 12. måned. Du kan når som helst endre ditt abonnement etter dine behov. Skjermforsikring er inkludert.

699,-/md
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 16776,-

Xperia 1 VI - Profesjonelt kamera, og mengder av kraft

Som om det ikke var nok med den kompromissløse bildekvaliteten som leveres av Exmor T for mobile sensoren, kan du nå komme enda nærmere motivet med det nye utvidede 85-170 mm (3,5x til 7,1x) optiske teleobjektivet (med telemakro). Dette kraftige kameraet er bare begynnelsen! Sonys ekspertise innen skjerm, lyd og mobilspill gjør at smarttelefonen overgår forventningene dine til underholdning, attpåtil med to dagers batteritid¹. Xperia 1 VI gir deg en komplett smarttelefonopplevelse i premiumklassen.

Profesjonell fotografering, KI-assistert

Exmor T for mobile-sensoren på Xperia 1 VI er utviklet av Sony, og sammen med KI-prosessering gir den bildekvalitet tilsvarende fullformatkameraer, med mindre støy og større dynamisk område i svakt lys², og videoer fulle av filmatisk fargeuttrykk.

Det nye, utvidede 85-170 mm optiske teleobjektivet gir en ekte optisk zoom (3,5 til 7,1x ekvivalent) for uforringede bilder ved alle brennvidder. Kombinert med optisk stabilisering og Real-time Eye AF og sporing³ er denne Sony-mobiltelefonen ideell for portretter.

Den unike telemakrofunksjonen for bilder og videoer betyr at du kan ta bilder på lengre avstand og nyte vakker bokeh - en kreativitetsfremmende løsning som er unik for Xperia 1 VI.

En ny, smartere og lysere skjerm

Xperia 1 VI-skjermen er drevet av BRAVIA og bruker kunstig intelligens for å forbedre kontrast, farger og klarhet. Teknologien fungerer både på ditt eget innhold og på strømmetjenester.

Utrolig nok er den nye skjermen 1,5 ganger lysere enn den forrige modellen. Den nye Sunlight Vision-funksjonen på vår nyeste Sony-telefon håndterer skjermens synlighet i omgivelser med mye lys, og gjør ikke bare bildet lysere, men utfører også KI-bildebehandling for å forhindre overeksponert høylys ved å analysere bildene og lysstyrken i omgivelsene i sanntid.

Førsteklasses lyd, høyt eller med hodetelefoner

Med en ny Premium Audio Circuit for 3,5 mm kablede hodetelefoner, en ny høyttaler med høyere ytelse og innovative lydteknologier gir Xperia 1 VI all musikken din den plassen, klarheten og kvaliteten den fortjener, via kablede eller trådløse hodetelefoner eller Full-stage stereohøyttalerne.

Utforsk de nyeste teknologiene og formatene i lydbransjen på denne smarttelefonen, inkludert High-Resolution Audio, High-Resolution Audio Wireless, LDAC, Bluetooth®⁴ LE Audio (Low Energy) og Snapdragon Sound⁵.

Den beste batteriytelsen i Xperia 1-serien

Det store og effektive 5 000 mAh-batteriet er designet for to dagers⁶ normal bruk, og alt sammen i en lett kropp på 199 g.

Den ultraintelligente Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform⁷ åpner for en ny æra av muligheter. Denne kraftige prosessoren forbedrer Xperia 1 VIs KI-funksjoner og gir uovertruffen kamera-, lyd-, spill- og skjermytelse.

Denne smarttelefonen fra Sony har et avansert varmestyringssystem: Det er den første Xperia 1-serien med dampkammerkjøler og grafittplate, noe som gir bedre allsidig bruk.

Stilrent og sofistikert design

Xperia 1 VI har en bakside med struktur for komfort, funksjonalitet og skjønnhet. Det gir bedre grep, og den konvekse mikrofabrikasjonen av hardt glass, sammen med en frostet overflate, gjør det mer motstandsdyktig mot fingeravtrykk og riper enn andre materialer.

Kameraet er bygget med en solid metallbase for både robusthet og kompakt funksjonalitet, og design og farger smelter sømløst sammen med enheten for å gi den et samlet og førsteklasses utseende.

Kameraet leveres i et utvalg av farger som passer din stil: Svart, platinasølv og khakigrønn⁸.

1. Resultatene fra tester utført av Sony under følgende forhold: avspilling av video lagret i internminnet med en typisk videoavspillingsapp, med Wi-Fi®- og LTE-tilkoblinger, lydutgang via Bluetooth® og standardinnstillinger på leveringstidspunktet. Den faktiske avspillingstiden kan variere avhengig av bruksmiljø og -forhold. 2. Støttes kun på 24 mm for JPEG-bilder. Når det gjelder støymotstand og dynamisk område for stillbilder i belysningsmiljøer med LV (Light Value) 2 eller mindre. Sammenligning med vårt digitalkamera utstyrt med fullformatsensor. Ytelsesbegrensninger kan gjelde. 3. Funksjonens nøyaktighet kan variere avhengig av omgivelsene og innstillingene. Ytelsesbegrensninger kan forekomme. 4. 2024 Bluetooth SIG, Inc. Alle rettigheter reservert. 5. Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaper. Snapdragon er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører Qualcomm Incorporated. 6. Resultatene fra tester utført av Sony under følgende forhold: avspilling av video lagret i internminnet med en typisk videoavspillingsapp, med Wi-Fi®- og LTE-tilkoblinger, lydutgang via Bluetooth® og standardinnstillinger på leveringstidspunktet. Den faktiske avspillingstiden kan variere avhengig av bruksmiljø og -forhold. 7. Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaper. Snapdragon er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører Qualcomm Incorporated. 8. Tilgjengeligheten kan variere.

Dimensjoner
Bredde
74 mm
Dybde
8,2 mm
Lengde
162 mm
Vekt
Vekt
192 g
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass Victus® 2
Skjermstørrelse
6,5"
Skjermtype
FHD+ HDR OLED
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
Minnekort maks størrelse
1,5 TB
Minnekort type
microSDXC
RAM
12 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Bluetooth
v 5.4
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
14
Prosessor
Snapdragon® 8 Gen3
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
ESIM-QR
Annet
Dual SIM
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPX5 / IPX8 / IP6X
Minijack
Ja
Robust
Ja
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid

Følg fremgangsmåten nedenfor for å få WH-1000XM5. Gjelder ved kjøp av Sony Xperia 1 V til og med 09. juni 2024.

 • For å kunne dra nytte av tilbudet må du kjøpe Xperia 1 VI i perioden 15.05.2024-09.06.2024

 • Når du har mottatt din nye Xperia 1 VI, kan du starte den opp med et aktivt SIM kort fra din leverandør

 • Deretter kan du registrere deg på www.msbno.borrowee.com/Xperia1VI for å få tilsendt ditt nye headset

 • Fyll inn din personlige informasjon sammen med «IMEI 1» (vennligst merk: dobbelt IMEI-nummer for telefonen, kun IMEI 1 er gyldig verdi i dette feltet) som du finner under "Innstillinger" eller på telefonens emballasje.

 • Ta et bilde av kvitteringen eller leveringsbekreftelsen og last det opp

 • En bekreftelse på registreringen vil bli sendt til din e-post. Dette betyr at bestillingen din blir håndtert og gjennomgått med informasjonen du har sendt inn. Hvis du ikke oppfyller kampanjekriteriene, vil du bli kontaktet, ellers blir hodetelefonene dine sendt til adressen du oppga.

 • Tilbudet er gyldig så lenge lageret rekker

 • Kampanjesiden vil være åpen for registrering frem til 30.06.2024

 • Hvis mobilen returneres, må også WH–1000XM5 returneres

 • Hvis du har spørsmål eller problemer med levering av dine hodetelefoner, kan du kontakte support+sony@upgrader.club

 • Dersom det skulle oppstå problemer med hodetelefonene, se Sonys kundeservice https://www.sony.no/electronics/support