Kampanje

Kjøp Sony Xperia 10 VI og få med Sony WH-CH520 på kjøpet.

Gjelder ved kjøp av telefon kjøpt og aktivert i Norge, i perioden 15.05.2024 - 16.06.2024, eller så langt lageret rekker. Les mer om vilkår og hvordan du mottar tilbudet.

Headset inkludert

SonyXperia 10 VI
Blue, 128 GB

Kampanje

Kjøp Sony Xperia 10 VI og få med Sony WH-CH520 på kjøpet.

Gjelder ved kjøp av telefon kjøpt og aktivert i Norge, i perioden 15.05.2024 - 16.06.2024, eller så langt lageret rekker. Les mer om vilkår og hvordan du mottar tilbudet.

Headset inkludert

SonyXperia 10 VI
Blue, 128 GB

Velg farge: Blue

Kampanje

Kjøp Sony Xperia 10 VI og få med Sony WH-CH520 på kjøpet.

Gjelder ved kjøp av telefon kjøpt og aktivert i Norge, i perioden 15.05.2024 - 16.06.2024, eller så langt lageret rekker. Les mer om vilkår og hvordan du mottar tilbudet.


Henter lagerstatus

Velg minne
 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring

Bytt telefon hvert år

Er du opptatt av den nyeste teknologien, eller liker å prøve noe nytt? Med SVITSJ kan du bytte telefon hver 12. måned. Du kan når som helst endre ditt abonnement etter dine behov. Skjermforsikring er inkludert.

279,-/md
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 6696,-

Sony introduserer Xperia 10 VI

Xperia 10 VI har en batteritid på 2 dager¹ og en superlett kropp, hvilket gjør den til den perfekte enheten å ha med seg i hverdagen.

Smarttelefonen har suveren lydkvalitet, via kablede og trådløse hodetelefoner eller de høye og klare fronthøyttalerne.

Det KI-baserte kameraet bruker scene-, tilstands- og motivgjenkjenning for å ta de beste bildene, og Video Creator gjør det enkelt å lage innhold mens du er på farten.

Den lyssterke OLED-skjermen gir bedre sikt, selv i direkte lys, og du kan gjøre flere ting samtidig med vår flervindusfunksjon.

Xperia 10 VI tåler vann, støv, riper og fall, og er bygget for å vare.

2 dagers batteritid¹ i en superlett kropp

Med et batteri på 5000 mAh kan du glemme å gå tom for strøm! Xperia 10 VI har nok batteri til å holde i to dager. Det er mer enn nok til å se, lytte og ta bilder hver dag. Kombinert med den superlette og kompakte kroppen er denne smarttelefonen fra Sony den perfekte enheten å ha med seg i hverdagen.

Førsteklasses lydkvalitet

Xperia 10 VIs stereohøyttalere foran gjengir nå høyere og klarere lyd enn noensinne, noe som gir en mer oppslukende lytteopplevelse.

Xperia 10 VI støtter selvsagt den nyeste Bluetooth-tilkoblingen, men har også en 3,5 mm hodetelefonkontakt av høy kvalitet. Xperia 10 VI er designet av og for musikkelskere, og du kan bruke dine vanlige kablede hodetelefoner med materialer og komponenter av ekte audiofil kvalitet.

Enkel fotografering og redigering, for kreativitet på farten

Når du ser en fotomulighet, vil du ikke gå glipp av øyeblikket ved å velge innstillinger. Denne mobiltelefonen fra Sony gjør det enkelt å bruke KI-teknologi for motiv-, tilstands- og motivgjenkjenning som automatisk velger de ideelle innstillingene for det beste bildet.

Vlogging har aldri vært enklere. Bare velg bilder, videoer, musikk² og varighet, så lager Xperia 10 VI automatisk en video på influencer-nivå. Du kan også prøve ulike "looks" med fargeeffekter for å uttrykke kreativiteten din og få mer ut av hvert bilde eller hver video.

Med alt fra ultravidvinkel til televinkel kan du få mer variasjon i bildene dine, enten du tar bilder av vidstrakte landskap eller vil komme tett på action.

Lyssterk skjerm for bedre sikt

Få bedre sikt, selv under lyse forhold, takket være skjermens høyere totale lysstyrke. Takket være mange års TV-ekspertise får du fantastisk OLED-kontrast, og vår unike TRILUMINOS-teknologi optimaliserer filmer for levende scener.

Xperia 10 VI har en unik 21:9-skjerm som er stor nok til å vise to apper samtidig, slik at du kan gjøre flere ting samtidig.

Vi har også introdusert et dashbord med nytt brukergrensesnitt og hurtigmenyer. Det betyr at det er enklere enn noensinne å betjene telefonen med én hånd.

Langvarig og problemfri bruk

Med en robust skjerm laget av Corning Gorilla Glass Victus er Xperia 10 VI motstandsdyktig mot riper og fall. Den er også vann- og støvtett i henhold til IP65/68³, slik at du kan bruke vår nyeste Sony-telefon uten bekymringer, uansett hva du foretar deg.

1. Resultatene fra tester utført av Sony under følgende forhold: daglig bruk på 360 minutter for surfing på Internett, videoavspilling, spilling og andre funksjoner, med 1080 minutters standbytid, basert på en median Xperia-brukers batteribruksprofil. Den faktiske batteriytelsen kan variere avhengig av bruk og omgivelser. 2. Automatisk musikksynkronisering med bilder og videoer fungerer bare med forhåndsinnlastet musikk. 3. Denne enheten er vanntett og beskyttet mot støv. Alle porter og deksler skal være godt lukket. Ikke legg enheten helt under vann eller utsett den for sjøvann, saltvann, klorvann eller væsker som drikke. Misbruk og feil bruk av enheten vil gjøre garantien ugyldig. Enheten er testet i henhold til kapslingsklasse IP65/68. Sony-enheter som testes for vanntetthet, plasseres forsiktig i en beholder fylt med vann fra springen og senkes ned til 1,5 meters dybde. Etter 30 minutter i beholderen tas enheten forsiktig ut, og funksjoner og egenskaper testes. Vær oppmerksom på at denne modellen har en USB-port uten lokk for tilkobling og lading. USB-porten må være helt tørr før lading.

Dimensjoner
Bredde
68 mm
Dybde
8,3 mm
Lengde
155 mm
Vekt
Vekt
164 g
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass Victus®
Skjermstørrelse
6,1"
Skjermtype
FHD+ OLED
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Minnekort maks størrelse
1,5 TB
Minnekort type
microSDXC
RAM
8 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Bluetooth
v 5.2
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
14
Prosessor
Snapdragon® 6 Gen 1
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
ESIM-QR
Annet
Dual SIM
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPX5 / IPX8 / IP6X
Minijack
Ja
Robust
Ja
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid

Følg fremgangsmåten nedenfor for å få WH-CH520. Gjelder ved kjøp av Sony Xperia 5 V til og med 16. juni 2024.

 • For å kunne dra nytte av tilbudet må du kjøpe Xperia 5 V i perioden 01.12.2023 –10.03.2024

 • Når du har mottatt din nye Xperia 10 VI, kan du starte den opp med et aktivt SIM kort fra din leverandør

 • Deretter kan du registrere deg www.msbno.borrowee.com/Xperia10VI for å få tilsendt ditt nye headset

 • Fyll inn din personlige informasjon sammen med «IMEI 1» (vennligst merk: dobbelt IMEI-nummer for telefonen, kun IMEI 1 er gyldig verdi i dette feltet) som du finner under "Innstillinger" eller på telefonens emballasje.

 • Ta et bilde av kvitteringen eller leveringsbekreftelsen og last det opp

 • En bekreftelse på registreringen vil bli sendt til din e-post. Dette betyr at bestillingen din blir håndtert og gjennomgått med informasjonen du har sendt inn. Hvis du ikke oppfyller kampanjekriteriene, vil du bli kontaktet, ellers blir hodetelefonene dine sendt til adressen du oppga.

 • Tilbudet er gyldig så lenge lageret rekker

 • Kampanjesiden vil være åpen for registrering frem til 06.07.2024

 • Hvis mobilen returneres, må også WH–CH520 returneres

 • Hvis du har spørsmål eller problemer med levering av dine hodetelefoner, kan du kontakte support+sony@upgrader.club

 • Dersom det skulle oppstå problemer med hodetelefonene, se Sonys kundeservice https://www.sony.no/electronics/support