AppleMagSafe Lommebok i Finvev

AppleMagSafe Lommebok i Finvev

Velg farge: Svart

Henter lagerstatus

799,-

Den nye lommeboken i finvev med MagSafe til iPhone er utviklet med tanke på både form og funksjon, slik at du alltid har ID- og betalingskortene lett tilgjengelig. Den støtter Hvor er?-funksjonen, så du kan varsles om lommebokens siste kjente posisjon hvis den ikke lenger er festet til telefonen din.*

Materialet er laget av slitesterk mikrotvill og har en myk overflate som minner om semsket skinn. Materialet finvev ble designet med tanke på miljøet. Det er laget av 68 prosent resirkulert innhold, som gir et betraktelig lavere karbonutslipp sammenlignet med skinn.

Lommeboken har kraftige, innebygde magneter som gjør at den enkelt festes til baksiden av iPhonen din. Du kan til og med feste den på et deksel med MagSafe og skape en helt egen stil. Lommeboken i finvev rommer opptil tre kort, og den beskytter kredittkort på en trygg måte.

Juridisk

*Krever lommebok i finvev med MagSafe til iPhone, og iPhone 12 eller nyere med Hvor er? aktivert i iOS 15 eller nyere. Støttes ikke på klart deksel med MagSafe til iPhone 12.