Pixel Buds A 1
Pixel Buds A 2
Pixel Buds A 3
Pixel Buds A 4
Pixel Buds A 5
Pixel Buds A 1
Pixel Buds A 2
Pixel Buds A 3
Pixel Buds A 4
Pixel Buds A 5

GooglePixel Buds A-Series

GooglePixel Buds A-Series

Velg modell: A-Series
Velg farge: Charcoal
Henter lagerstatus

Velg betalingsmetode

Kun tilbehør

fra 1,-

Pakketilbud: Betal nå - med abonnement

  • God deal på tilbehør mot 12 måneders avtaletid
  • Få opptil 1198,- rabatt på tilbehøret med avtaletid
  • Abonnement velges på neste steg
  • Kan ikke kombineres med mobiltelefon eller andre tilbud
Abonnement velges på neste side

UNDERHOLDNING

Fantastisk lyd med bare ett trykk. Med spesiallagde 12 mm dynamiske transdusere produserer Pixel Buds A-Series fantastisk lyd – og med berøringskontrollene kan du enkelt spille av musikk, sette den på pause og hoppe over sanger.

HELSE OG VELVÆRE

Stilige og behagelige. De er vann- og svettebestandige* og de har en stabiliseringsbøyle som holder dem på plass, selv under hard trening. Designet sørger også for at du ser stilig ut når du trener. Bare si «Hey Google» for å spille av musikk, hoppe over låter eller skru opp volumet – uten å løfte en finger. Eller trykk og hold på ørepluggen for å snakke til Google.**

* Pixel Buds A-Series (bare ørepluggene) er vannbestandige i henhold til IPx4 i IEC-standarden 60529 når de forlater fabrikken. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan svekkes av vanlig slitasje, reparasjon, demontering eller skade.

** Google-assistenten krever en Google Assistent-kompatibel enhet med Android 6.0 eller nyere samt Google-konto og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Det kreves kanskje abonnement for noen typer innhold. Du finner informasjon om tilgjengelige språk og minimumskrav på g.co/pixelbuds/help.

PRODUKTIVITET

Hold deg i rute. Hold deg fokusert og produktiv med opptil 5 timers lyttetid på én lading, eller opptil 24 timer med ladeetuiet. Du kan raskt lade ørepluggene ved å legge dem i etuiet i 15 minutter. Da får du 3 timer med lyttetid. Eventuelt kan du la dem være i etuiet i 1 time, slik at de blir fulladet.*

* Alle lyttetider er omtrentlige og målt ved avspilling av musikk med førproduksjonsversjoner av maskinvare og programvare, med Pixel Buds A Series og etui som var ladet helt opp. Etuiet brukes til å lade Pixel Buds A-Series når batteriene er tomme. Ladetidene er omtrentlige. Ved bruk av andre funksjoner reduseres batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av enheten du bruker, hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.