GooglePixel Buds Pro

GooglePixel Buds Pro

Velg farge: Charcoal

Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Tilbehør

Få rabatt på tilbehøret

Med pakketilbud binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på tilbehøret. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

 • Få 1800,- i rabatt på tilbehøret
 • Kan ikke kombineres med mobiltelefon eller andre tilbud
2390,-
590,-
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Angreretten er ikke gyldig på dette produktet hvis forseglingen er brutt.

Her er Google Pixel Buds Pro, med førsteklasses aktiv støyreduksjon for omsluttende lyd.

 • Aktiv støyreduksjon med Silent SealTM.

 • Opptil 11 timer med total lyttetid.*

 • Bare si «Hey Google» for å få litt hjelp.

 • Modusen for omgivelseslyd slipper inn lyd utenfra.

 • Trådløs lading**

Krever enhet med Bluetooth® 4.0 (eller nyere). For å få full tilgang til funksjonene må du ha en Google-konto, en Google Assistent-kompatibel tilknyttet enhet med Android 6.0 eller nyere og internettilkobling. Se g.co/pixelbuds/req for mer informasjon.

*Alle lyttetider er omtrentlige og målt ved samtale og avspilling av musikk med førproduksjonsversjonen av enheter og programvare, med øreplugger og etui som var ladet helt opp, og andre funksjoner deaktivert. Etuiet brukes til å lade Pixel Buds. Ladetidene er omtrentlige. Bruk av andre funksjoner reduserer batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av enheten du bruker, hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere. **Pixel Stand (kommer snart) selges separat.

Førsteklasses omsluttende lyd.

Den aktive støyreduksjonen tilpasser seg øret.

Pixel Buds Pro bruker Silent SealTM til å tilpasse seg øret og stenge støyen ute.

Volum-EQ løfter frem detaljene.

Pixel Buds Pro Amazing Sound

Med volum-EQ justeres tuningen når du skrur volumet opp eller ned, slik at hele spekteret av toner høres balansert ut – på alle lydnivåer.*

*For å forhindre mulige hørselsskader bør du unngå høyt volum over lengre perioder.

Modusen for omgivelseslyd slipper inn lyd utenfra.

Modusen for omgivelseslyd lar deg høre lydene rundt deg i sanntid, slik at du blir mer oppmerksom på omgivelsene – for eksempel når du krysser gaten.

Små øreplugger for mektig musikk.

De spesiallagde transduserne på 11 mm får musikken til å høres mektig ut, men samtidig nyansert. Med den fembåndsbaserte EQ-en kan du tilpasse lyden slik du ønsker.

En passform som skapt for deg.

Til og med øretuppene tilpasser seg til deg.

De myke øretuppene har en formbar utforming som former seg etter øret. På den måten skapes en skånsom forsegling som gir musikken fritt spillerom.

Slipp følelsen av tette ører.

Sensorene måler hele tiden trykket i øregangen, slik at ørepluggene kan lette det og gi bedre komfort.

Brukervennlige berøringskontroller.

Styr medieinnhold og samtaler med et enkelt trykk, sveip for å justere volumet, og trykk og hold for aktiv støyreduksjon.

Automatisk nyttig.

Bli hørt – klart og tydelig.

Pixel Buds Pro Noise Cancellation

Stemmen din høres klart og tydelig selv på steder med mye støy eller vind, takket være stråleformende mikrofoner, akselerometer for stemmeregistrering og vindblokkerende nettingdeksler.*

*Samtalekvaliteten avhenger av signalstyrken, omgivelsene, nettverkstrafikken og mange andre faktorer. Faktiske resultater kan variere.

Hjelp på øret.

Be Google om veibeskrivelser, svar på tekstmeldinger, få oversettelser i sanntid med mer – uten noe annet enn stemmen til hjelp.

Et batteri som holder tritt med hverdagen.

 • Opptil 11 timer lyttetid

 • Opptil 31 timer lyttetid med ladeeutiet

 • Trådløs lading med Pixel Stand (kommer snart, selges separat)

Alle lyttetider er omtrentlige og målt ved samtale og avspilling av musikk med førproduksjonsversjonen av enheter og programvare, med Pixel Buds Pro og etui som var ladet helt opp, og andre funksjoner deaktivert. Etuiet brukes til å lade Pixel Buds Pro. Ladetidene er omtrentlige. Bruk av andre funksjoner reduserer batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av enheten du bruker, hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

Ingen vannskrekk.

Pixel Buds Pro er vannbestandige, så du kan bruke dem på regnværsdager og under treningsøkter hvor svetten siler.* Ja, til og med på løpeturer i pøsregn.

Pixel Buds Pro Water Resistant

*Pixel Buds Pro er laget for å overholde IPX4-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av vann i henhold til IEC-standarden 60529 når de forlater fabrikken. De er imidlertid ikke vanntette. Vannbestandigheten er ikke permanent, og den kan svekkes eller forsvinne over tid på grunn av vanlig slitasje eller reparasjon, demontering eller skader. Tørk Pixel Buds Pro hvis de utsettes for væske.

Spiller godt på lag med andre.

Fra telefonen til laptopen på null komma niks.

Gå enkelt fra å lytte til musikk på telefonen til å delta i videosamtaler på laptopen. Med den flerpunktsbaserte tilkoblingen kan du automatisk bytte mellom kompatible enheter.*

*Enhetene må allerede ha vært koblet til Pixel Buds Pro.

Fungerer med iOS eller Android.

Pixel Buds Pro kan raskt og enkelt kobles til Bluetooth® 4.0+-enheter, for eksempel telefoner, nettbrett, laptoper og smartklokker.*

*Rask sammenkobling krever at posisjonen er aktivert. For å få full tilgang til funksjonene må du ha en Google Assistent-kompatibel enhet med Android 6.0 eller nyere samt Google-konto og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Du finner informasjon om andre krav på g.co/pixelbudspro/help. Bluetooth®-merket er et registrert varemerke som tilhører Bluetooth SIG, Inc. iOS er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører Cisco i USA og andre land, og bruken er lisensiert.

Lad trådløst.

Pixel Buds Pro kan lades trådløst med Pixel Stand (kommer snart, selges separat) eller andre Qi-sertifiserte ladere.*

*Qi er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører Wireless Power Consortium. Pixel Stand og andre Qi-sertifiserte ladere selges separat.