SamsungGalaxy Buds2 Pro
Galaxy Buds2 Pro

SamsungGalaxy Buds2 Pro

Velg farge: Bora Purple

Henter lagerstatus

  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Få rabatt på tilbehøret

Med pakketilbud binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på tilbehøret. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

  • Få 2689,- i rabatt på tilbehøret
  • Kan ikke kombineres med mobiltelefon eller andre tilbud
2690,-
1,-
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Angreretten er ikke gyldig på dette produktet hvis forseglingen er brutt.

Lyd av høy klasse i intelligente hodetelefoner

Den suverene lyden, som er både klar og dyp, gir deg den beste lytteopplevelsen enten det er spillelisten, filmen eller podkasten du koser deg med. Samsung Galaxy Buds2 Pro er nå 15 % mindre¹ og har en oppdatert enkel og lett design for å kunne passe de fleste øreformer.

Samsung-Galaxy-Buds2-Pro-PDP-1

Intelligent aktiv støydemping og AI-støttet oppfanging av lyd gjør at Galaxy Buds2 Pro lærer seg bevegelsesmønsteret ditt og tilpasser lyd, samtale og lytting slik at resultatet alltid blir optimalt. Vind og trafikkstøy, men også mindre lyd som forstyrrer, dempes effektivt. Perfekt når du tar videomøtet i byen eller bare ønsker å lytte helt uforstyrret.

Samsung-Galaxy-buds2-lifestyle-banner-profil

Du kan naturligvis også trene hardt med Galaxy Buds2 Pro, uansett om det er en svett økt på treningsstudioet eller en løpetur i regnet. De er vannbestandige i henhold til IPX7² – noe som betyr at de tåler å ligge under vann på en meters dybde i 30 minutter. Batteriet har opptil 8 timers spilletid³ og opptil 30 timer med ladeetuiet³. Alt ferdig pakket i en eksklusiv design i fargene Graphite, White og Bora Purple.

Ny og mer behagelig design

De merkes knapt, og sitter behagelig. Størrelsen er 15 % mindre enn forgjengeren Samsung Galaxy Buds Pro, og passer alle øreformer – gir en myk og tettsittende følelse.

samsung-galaxy-buds2-pro-vs-buds-pro

Suveren lyd

Samsung-Galaxy-buds2-pro-kvalitetslyd

Til tross for den beskjedne størrelsen er lyden stor, med tung bass og skarp diskant. De to høyttalerne i hver hodetelefon omslutter deg med lyd som får deg til å leve deg inn i og nyte gamingen, filmen eller konserten.

Samsung-Galaxy-buds2-pro-hoyttaler

Intelligent Audio

Intelligent Audio innebærer flere smarte aspekter ved Galaxy Buds2 Pro, blant annet forbedret aktiv støydemping, AI-drevet stemme- og samtalestyring samt mulighet for 360-graders lytteopplevelse.

Samsung-Galaxy-buds2-pro-hifi-lyd

Smart, forbedret aktiv støydemping

Den aktive støydempingen er oppgradert i forhold til den tidligere Galaxy Buds Pro-modellen, og er enda mer effektiv med flere graderinger. Velg på en skala mellom å stenge lyd ute og fange opp lyd som øret normalt ikke oppfatter.

Samsung-Galaxy-buds2-pro-stoydemping

AI tilpasser lyttingen

Galaxy Buds2 Pro reagerer automatisk på tale, slik at du kan snakke direkte med noen og høre hva de sier uten at du må slå av den aktive støydempingen. Mottakeren vil høre stemmen din klart og tydelig selv om du befinner deg utendørs i vind eller på en støyfull kafé.

Vinden kan ikke forstyrre

Den myke formen til Galaxy Buds2 Pro er ikke bare behagelig og fin å se på. Den er også utformet for å redusere vindsus, slik at du kan lytte og ha en samtale også når det blåser.

Samsung-Galaxy-buds2-pro-samtalemodus

Ta opp med hodetelefonene

Du kan ta opp filmklipp og bruke mikrofon fra Buds2 Pro for å få en realistisk og klar lyd.

Lad for dagens aktiviteter

Når det er fulladet, holder batteriet i hodetelefonene i opptil 8 timer³. Med både stemmeassistent og aktiv støydemping aktivert holder batteriet i opptil 5 timer³. Du har lading i etuiet i opptil 30 timer³.

Sterkere sammen

Få en enklere hverdag, og bruk Galaxy Buds2 Pro sammen med dine øvrige Samsung-enheter, for eksempel TV, mobil, tablet og PC. Naturligvis fungerer Galaxy Buds2 Pro også til de fleste produkter fra andre produsenter. Samsungs økosystem er åpent og fritt!

Galaxy Buds2 Pro tåler mer

Buds2 Pro tåler både vann og svette, og kan selvfølgelig være med på løpe-, ski- eller padleturen.De er klassifisert i henhold til IPX7, noe som innebærer at de tåler å ligge på opptil en meter dypt ferskvann i opptil 30 minutter.

Finn hodetelefonene

Med SmartThings Find-appen installert på mobilen, tableten eller PC-en finner du Galaxy Buds2 Pro raskt og enkelt.

Samsung-Galaxy-Buds2Pro Lifestyle

Eksklusiv design

Samsung-Galaxy-buds2-pro-farger

Galaxy Buds2 Pro med eksklusiv design finnes i fargene Graphite, White og Bora Purple.

¹ Sammenlignet med forrige Galaxy Buds2 Pro-modell.

² Tåler nedsenking i opptil 1 meter dypt ferskvann i 30 minutter.

³ Ved intensiv bruk, avhengig av hvilke funksjoner som er aktivert, kan batteritiden variere.