SamsungGalaxy Buds3

SamsungGalaxy Buds3

Velg farge: Silver

Henter lagerstatus

  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Få rabatt på tilbehøret

Med pakketilbud binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på tilbehøret. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

  • Få 1500,- i rabatt på tilbehøret
  • Kan ikke kombineres med mobiltelefon eller andre tilbud
1990,-
490,-
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Galaxy AI-tilpasning og -assistent

lifestyle-1-buds3

Galaxy AI-optimalisert lyd

Øreproppenes mikrofon registrerer lyden direkte i øregangen ved hjelp av Galaxy AI.1 Signalene analyseres slik at bass, mellomtone og diskant balanseres etter omgivelseslyden som ANC- algoritmen registrerer. Lyden optimaliseres altså kontinuerlig, slik at du får den mest behagelige lytteopplevelsen hele tiden – uten å bli forstyrret av støy på utsiden.

video-sound-buds3

Tydelig stemmegjengivelse

Galaxy AI1 har trent lenge. Nå kan den gjengi stemmen din helt tydelig uansett hva som skjer rundt deg. Ta videosamtaler på bussen eller toget og sørg for at du høres tydelig, som om du satt på kontoret uten bakgrunnsstøy.

anc-buds3

Direkteoversettelse

Opplev foredraget samtidig som du får oversettelsen av fremmedspråket direkte via øreproppene.2 Gå på guidet tur og få alt oversatt mens du rolig ser og holder fokus på det interessante. Hvis du møter en person som snakker et fremmedspråk, kan du la øreproppene oversette direkte med Live Translate2 og du kan beholde øyekontakten.

Få teksten opplest

I stedet for å lese tekst på mobilen kan du få innholdet oversatt og opplest i øret.2 Trenger du en pause: trykk på stangen én gang. Trykk igjen for å gå tilbake til der du var. Så behagelig!1

Fortsett der du var

Når du tar ut øreproppene stopper avspillingen automatisk, og den fortsetter der den var når du setter inn øreproppene igjen. Det samme gjelder når du bare tar ut og setter inn en av øreproppene. Still inn Auto Pause-modus, så trenger du ikke tenke mer på det.

Stemmestyring

Hvis du har hendene fulle, kan du bruke Voice Command3 og si hva Samsung Galaxy Buds3 kan gjøre for deg. «Play my list», «Call Lisa», få veien beskrevet eller les opp handlelisten. Gjør hverdagen enklere, helt enkelt.

Design og komfort

design-color-buds3

Eksklusiv og sikker design

Samsung Galaxy Buds3 har et stilrent utseende og er eksepsjonelt behagelige og sikre å ha på. Velg diskré blanke Bright White og Cool Grey.

Utformet etter millioner av ører

Via 3D-skanning av store mengder indre og ytre ører er det benyttet kunstig intelligens til å gruppere de vanligste øreformene. Samsung Galaxy Buds3 sitter behagelig i det ytre øret og gjengir lyden stort og balansert.

Brukervennlig og følbar kontroll

Sensorer for trykk og sveip på stengene gjør at du raskt kan justere volum, stemmegjenkjenning, stoppe og starte musikk, podkaster og film samt motta eller avslutte samtaler.

Smart ladeetui

Ladeetuiet gir øreproppene strøm til mange timers underholdning. Du får opptil 6 timers lytting på én lading og opptil 30 timer med etuiet sammenlagt.4 Du kan også koble til øreproppene når de ligger i etuiet ved å trykke på knappen i tre sekunder.

Tåler vått og tørt

Øreproppene tåler vann og svette i henhold til IP575, noe som i klartekst betyr at du kan trene og til og med miste dem i vannet.

Lyd av høy kvalitet

boosted-speaker-buds3

Finjuster for hver app

Samsung Galaxy Buds3 har en fantastisk lyd med dyp bass og klar diskant. Men du vil kanskje ha det annerledes? På Quick Panel for Buds på mobilen din stiller du inn hvordan du vil ha lyden i ulike situasjoner og på ulike plattformer. Du kan for eksempel justere at samtaler forsterkes når det er støy rundt deg, med Boost Dialogue. Liker du å lytte til forskjellige musikksjangere, f.eks. klassisk og K-pop, tilpasser lyden seg slik at du får skikkelig god lytting med funksjonen Loudness Normalization. Her justerer du i hvilken grad du vil ha støydemping (ANC), omgivelseslyd (Ambient) eller tilpasset modus (Adaptive). Du kan også stille inn lyden spesifikt for ulike apper som Spotify, Netflix og YouTube.

ultimate-hi-fi-buds3

Tredimensjonal lydopplevelse

Sensorer og Galaxy AI1 samhandler for å oppdage og balansere lydene, slik at du får en virkelighetsnær opplevelse. Ser du på film eller hører på musikk, føles det nesten som om du sitter midt i kinosalen eller konserthallen.

1. Galaxy AI-funksjoner tilbys kostnadsfritt frem til utgangen av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter. Galaxy AI er tilgjengelig på Galaxy S24-serien, Galaxy S23-serien, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4, Galaxy Tab S9-serien, Galaxy Tab S8-serien, Galaxy Buds3, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy Buds2-serien eller Galaxy Buds FE. 2. Live Translate krever en nettverkstilkobling og Samsung-kontopålogging. Live Translate er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Enkelte språk kan kreve nedlasting av språkpakke. Tjenestens tilgjengelighet kan variere etter språk. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert. 3. Voice Command fungerer ved lansering for engelsk og koreansk. 4. Batteritiden varierer avhengig av bruk. 5. Galaxy Buds3 er IP57-klassifisert. IP57-klassifisering betyr at utstyret har en viss støvbestandighet og tåler nedsenking i ferskvann på opptil 1 meters dybde i 30 minutter. IP57 støttes bare for øreproppene og ikke for ladeetuiet.