SonyLinkBuds S

SonyLinkBuds S

Velg farge: Svart

Henter lagerstatus

  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Få rabatt på tilbehøret

Med pakketilbud binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på tilbehøret. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

  • Få 1500,- i rabatt på tilbehøret
  • Kan ikke kombineres med mobiltelefon eller andre tilbud
1790,-
290,-
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Angreretten er ikke gyldig på dette produktet hvis forseglingen er brutt.

NO Sony LinkBuds-lyd-og-bilde

Med en vekt på bare 4,8 gram, er LinkBuds S verdens minste og letteste True wireless hodetelefoner som støtter støyreduksjon og High-Resolution Audio Wireless*. Sony har holdt størrelsen på hodetelefonene nede både ved å utvikle en kompakt driverenhet og ved å integrere Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) og en høykvalitets støyreduserende prosessor i én enkelt brikke.

LinkBuds S kombinerer en form som perfekt matcher det menneskelige øret, med et ergonomisk design som gir en mer stabil passform. Sony har designet hodetelefonene ved å bruke omfattende øreformdata samlet siden de introduserte verdens første øretelefoner i 1982, samt ved en evaluering av følsomheten til ulike typer ører. Slik sikret de en ideell passform som er behagelig for enhver.

Høykvalitets støyreduksjon eller naturlig omgivelseslyd

Disse Sony-hodetelefonene gir deg det beste fra begge verdener - naturlig omgivelseslyd når du vil samhandle med verden, og høykvalitets støyreduksjon når du trenger å fokusere. LinkBuds S bytter automatisk mellom Ambient Sound Mode og støyreduksjon avhengig av hvor du er og hva du gjør.

Adaptiv lydkontroll er en smartfunksjon som registrerer hvor du er og hva du gjør, og deretter justerer innstillingene for omgivelseslyd for den ideelle lytteopplevelsen. Over tid lærer den atferden din og gjenkjenner steder du ofte besøker med støyreduserende hodetelefoner, for eksempel arbeidsplassen din eller en favorittkafé, og skreddersyr lyden til situasjonen.

Krystallklare telefonsamtaler og oppslukende lyd

Med Precise Voice Pickup-teknologi som optimalt kontrollerer mikrofonene på utsiden og innsiden av hodetelefonen, og avansert lydsignalbehandling, er samtalene krystallklare, selv i støyende omgivelser. Sonys støyreduksjonsalgoritme ble utviklet med AI maskinlæring ved å bruke over 500 millioner stemmeprøver for å undertrykke omgivelsesstøy og trekke ut stemmen din tydelig.

En ny 5 mm fleksibel driverenhet hjelper til med å holde LinkBuds S små. Til tross for størrelsen, gjengir den kraftig bass og krystallklar vokal, som gir deg en fantastisk lytteropplevelse i alle musikksjangre. Rik mellomtonelyd gir en tydelig gjengivelse av stemmer i musikk, filmer og podcasts. Dette i kombinasjon med en forbedret støyreduksjon skaper mer fokus på det faktiske innhold og færre distraksjoner.

Disse Bluetooth®-hodetelefonene støtter High-Resolution Audio Wireless takket være LDAC, Sonys bransjeanerkjente lydkodingsteknologi. LDAC overfører omtrent tre ganger mer data enn vanlig Bluetooth®-lyd, slik at du kan nyte High-Resolution Audio i eksepsjonell kvalitet, så nært som mulig til en dedikert kablet tilkobling.

Smartfunksjoner for en uanstrengt brukeropplevelse

Du kan stille inn Speak-to-Chat til automatisk å sette musikken på pause så snart du snakker med noen, slik at du bare kan høre omgivelseslyd og føre en samtale – praktisk hvis du vil ha hodetelefonene på eller hvis du har hendene fulle. Og når samtalen er over, begynner musikken å spille igjen automatisk.

Bare ta Sony-hodetelefonene ut av ørene og musikken stopper – en nærhetssensor vet når du har på deg en eller begge hodetelefonene. Sett inn Bluetooth®-hodetelefonene igjen, og musikken fortsetter der den slapp.

LinkBuds S har intuitive berøringskontrollinnstillinger – for eksempel kan du trykke på venstre hodetelefon for å bytte fra støyreduksjon til omgivelseslyd, holde trykket for Quick Attention, eller dobbelttrykke på høyre for å hoppe til neste spor.

Opptil 20 timers batteritid og IPX4-vannbestandighet

Du kan få lading for en hel arbeidsdag – 6 timer – fra Bluetooth®-hodetelefonene dine og lagre ytterligere 14 timer i etuiet. Det betyr hele 20 timers lytting hver gang du forlater huset. Har det travelt? Bare 5 minutter med hurtiglading gir deg opptil 60 minutters spilletid, og Sony | Headphones Connect-appen vil til og med varsle deg når ladeetuiet faller under 30 %.

Med en IPX4-klassifisering vil verken regndråper eller svette komme i veien for disse Sony-øreproppene – slik at du kan fortsette å bevege deg til musikken.