Pakketilbud

Bind deg til et nytt, valgfritt Telia X-abonnement i 12 måneder i sommer, og spar opptil 2500 kroner på Sony XM5 støykansellerende hodetelefoner. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

product
Tilbud til nye kunder!

SonyWH-1000XM5

Pakketilbud

Bind deg til et nytt, valgfritt Telia X-abonnement i 12 måneder i sommer, og spar opptil 2500 kroner på Sony XM5 støykansellerende hodetelefoner. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

product
Tilbud til nye kunder!

SonyWH-1000XM5

Velg farge: Svart

Pakketilbud

Bind deg til et nytt, valgfritt Telia X-abonnement i 12 måneder i sommer, og spar opptil 2500 kroner på Sony XM5 støykansellerende hodetelefoner. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

product

Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement

Få rabatt på tilbehøret

Med pakketilbud binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på tilbehøret. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

 • Få 2500,- i rabatt på tilbehøret
 • Kan ikke kombineres med mobiltelefon eller andre tilbud
4490,-
1990,-
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps
 • Bransjeledende støydemping med 8 mikrofoner

 • Eksepsjonell High-Resolution Audio

 • Presis Voice Pick-Up-teknologi for krystallklare telefonsamtaler

 • Smart og intuitiv brukeropplevelse med Adaptive Sound og Speak-to-Chat

 • Opptil 30 timers batteritid, USB-PD-kompatibel for rask lading når du er på farten

Bransjeledende støyreduksjon

Med fire mikrofoner på hver øreklokke er dette Sonys største fremskritt innen støyreduksjon noensinne. Omgivelseslyd fanges opp enda mer nøyaktig for en dramatisk reduksjon i høyfrekvent lyd. Takket være Auto NC Optimizer blir støyreduseringsytelsen alltid og automatisk optimalisert basert på bruksforhold og eksterne miljøfaktorer som atmosfærisk trykk.

sony-wh-1000xm5-bransjeledende-stoyreduksjon

Sonys nye integrerte V1-prosessor, frigjør det fulle potensialet til HD støyreduksjonsprosessor QN1. Denne unike kombinasjonen av teknologi kontrollerer åtte mikrofoner for å levere enestående støyreduksjonskvalitet.

En ny 30 mm presisjonskonstruert driverenhet med en myk TPU (Thermoplastic Polyurethane)-kant forbedrer støyreduksjon, spesielt i lavfrekvensområder, og hjelper deg å nyte musikken din uten omgivelsesstøy. Den lette og faste driveren forbedrer lydklarheten og bassgjengivelsen.

Eksepsjonell lyd og bransjeledende samtalekvalitet**

Den lette og faste presisjonskonstruerte driverenheten forbedrer høyfrekvensfølsomheten for mer naturlig lydkvalitet. Sonys unike teknologier inkluderer et førsteklasses blyfritt loddemetall som inneholder gull for utmerket ledningsevne, en Fine Sound Resistor for jevn strømfordeling og optimerte kretser for et forbedret signal-til-støyforhold for å sikre klar, konsistent lyd.

sony-wh-1000xm5-Industry-leading-call-quality

Disse Sony støyreduserende hodetelefonene støtter High-Resolution Audio og High-Resolution Audio Wireless, takket være LDAC, Sonys bransjeanerkjente lydkodingsteknologi. LDAC overfører omtrent tre ganger mer data enn vanlig Bluetooth®-lyd for eksepsjonell High-Resolution Audio.

Med WH-1000XM5 får du også bransjeledende samtalekvalitet. Sonys Precise Voice Pickup-teknologi bruker fire stålformede mikrofoner og en AI-basert algoritme for støyreduksjon, for å isolere stemmen din eksakt. En nyutviklet struktur for å begrense støy fra vind, reduserer vindstøy under samtalene dine. Uansett hvor du bruker dine trådløse hodetelefoner med mikrofon, vil du alltid høre og bli hørt klart og tydelig.

Smart, intuitiv og intelligent

Adaptive Sound Control er en smartfunksjon som registrerer hvor du er og hva du gjør, og deretter justerer innstillingene for omgivelseslyd for den ideelle lytteopplevelsen. Når den er aktivert, lærer den atferden din og gjenkjenner steder du besøker ofte, for eksempel arbeidsplassen din eller en favorittkafé, og skreddersyr lyden for å passe til situasjonen.

sony-wh-1000xm5-Sound Quality NO

Så snart du starter en samtale, stopper Speak-to-Chat funksjonen automatisk musikken din og slipper inn omgivelseslyd – praktisk hvis du vil ha hodetelefonene på eller snakke håndfritt. Denne smartfunksjonen bruker mikrofoner innebygd i Sony-hodetelefonene og avansert lydsignalbehandling for å gjenkjenne og reagere på stemmen din. Når praten er over, begynner musikken å spille igjen automatisk.

Bare ta av hodetelefonene og musikken stopper – en kapasitiv sensor vet når du har dem på deg. Det bidrar også til å forbedre deteksjonsnøyaktigheten og designet. Ta på deg over ear-hodetelefonene igjen og musikken starter av seg selv.

Perfekt tilkobling

For total bekvemmelighet kan disse Bluetooth®-hodetelefonene parkobles med to Bluetooth®-enheter samtidig. Så når et anrop kommer inn, vet hodetelefonene dine med mikrofon hvilken enhet som ringer og kobler seg automatisk til den rette. Du vil også raskt kunne bytte hodetelefonene til en av de to enhetene ved å trykke på en knapp.

sony-wh-1000xm5-multipoint-connection

WH-1000XM5 støtter Googles nyttige nye Fast Pair-funksjon. Den lar deg enkelt finne hvor du la fra deg hodetelefonene ved hjelp av tonelyd, eller sjekke deres sist kjente plassering i Googles Find My Device-app på smarttelefonen din.

Swift Pair gjør det raskt og enkelt å parkoble de trådløse Sony-hodetelefonene dine med din laptop, stasjonære PC eller nettbrett med Windows 11 eller Windows 10. Popup-tilkoblingsveiledningen vises på Windows 11- eller Windows 10-enheter i nærheten når sammenkoblingsmodus er valgt.

Lang batteritid og foldbart etui for bærbar bruk

Med utrolige 30 timers batteritid* er du sikret nok strøm, selv på lange reiser. Hvis du trenger å lade opp batteriet i en fart, kan du få 3 timers lading etter bare 3 minutter med en valgfri USB-PD**-kompatibel AC-adapter.

sony-wh-1000xm5-battery no

Ta Sony Bluetooth®-hodetelefonene dine enkelt med deg i det myke, matchende etuiet. Når du tar ut hodetelefonene, blir det sammenleggbare etuiet opptil 40 % tynnere, noe som gjør det enkelt å oppbevare i vesken.

* Med støyreduksjon PÅ ** USB-PD-lader selges separat

I esken

sony-wh-1000xm5-In The Box