ForsidenNett5G5G-telefoner

Her er de nye 5G-telefonene

Det superraske nye nettet krever en 5G-klar telefon. Finn den som passer ditt bruk og ditt budsjett! Her er tre gode kjøp.

Allerede nå har 8 av 10 av Norges befolkning tilgang til 5G-dekning fra Telia, og utbyggingen fortsetter i rask takt. Her kan du se hvor vi allerede har rullet ut det nye nettet, og hvor det kommer 5G fra Telia i 2023.

Er du på jakt etter ny mobil, er det derfor ingen grunn til å vente med å kjøpe en 5G-telefon. Da får du tilgang til neste generasjons mobilnett så fort vi åpner i ditt område.

Hva trengs for å komme i gang med 5G?

For å ta i bruk Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. 5G er inkludert i de fleste av Telia sine abonnementer uten ekstra kostnad.

  • Psst ... Med Telia SVITSJ kan du bytte telefon én gang i året! Perfekt for deg som er opptatt av å ha den nyeste modellen.

Anbefalte 5G-telefoner

Nå som flere aktører har kommet med 5G-telefoner, er det flere valgmuligheter. Enten du er en fast tilhenger av iPhone, vektlegger en telefon med kvalitetsskjerm, eller er opptatt av å finne et prisgunstig alternativ. 

Vi har gått gjennom den komplette listen med 5G-telefoner, og trukket frem tre gode valg for deg.

For deg som vil oppgradere med Apple

Bilde av Apple iPhone 14

Apple iPhone 14

339,- /md. med SVITSJ
Total tlf.pris 24 md. 8136,-
Bilde av Apple iPhone 14

Apple iPhone 14

339,- /md. med SVITSJ
Total tlf.pris 24 md. 8136,-
Bilde av Apple iPhone 14

Apple iPhone 14

339,- /md. med SVITSJ
Total tlf.pris 24 md. 8136,-
Bilde av Apple iPhone 14 Plus

Apple iPhone 14 Plus

359,- /md. med SVITSJ
Total tlf.pris 24 md. 8616,-

For deg som setter pris på krystallklart bilde

Med Galaxy S22-seriens nye lysfølsomme kamerasensor fanger du opp det som skjer rundt deg. Ta bilder og videoer med enestående resultater hver gang, uansett lysforhold.

Få med alle farger og detaljer i videoer uten risting, og rediger til perfeksjon på den mest lyssterke skjermen noensinne i en Samsung Galaxy.

Bilde av Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22

Delbetaling fra 0,-
Minste totalpris for Samsung Galaxy S22 og : Fra 0,-
Bilde av Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22

Delbetaling fra 0,-
Minste totalpris for Samsung Galaxy S22 og : Fra 0,-
Bilde av Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22

Delbetaling fra 0,-
Minste totalpris for Samsung Galaxy S22 og : Fra 0,-

For deg som vil ha mest for pengene

Galaxy A53 har stor, solid skjerm med Gorilla Glass og 120 Hz oppdateringsfrekvens, og er støv- og vannbestandig (IP67-klasse). Og med et kraftig batteri (5000 mAh) er du alltid klar for nye opplevelser.

 

Liste over alle 5G-telefoner

Fungerer andre telefoner med 5G?

Du må ha en 5G-telefon for å kunne benytte Telias 5G-nett, og på nåværende tidspunkt er det telefonene på listen ovenfor som fungerer på vårt nett. I tiden fremover vil det komme flere 5G-mobiler, og du som kunde vil holdes løpende orientert om nye tilgjengelige 5G-telefoner. 

Hva skjer med eldre mobiltelefoner når Telia skrur på 5G-nettet?

For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien.

Under moderniseringen som foregår under utbyggingsperioden, må du ta høyde for at det vil kunne oppstå forstyrrelser på nettverket.

Samtidig som vi skrur på 5G slukker vi 3G-nettet, for å gi plass til den nye teknologien. Når 3G-nettet slukkes, vil du som har du en eldre telefon, som ikke støtter 4G,  fortsatt kunne ringe og sende meldinger — men du vil ikke kunne bruke mobildata. 

Med det nye 5G-nettet kan du bruke mobilen til det meste

5G-nettet vil gi betydelig raskere internett med enorm kapasitet og minimal forsinkelse. Det betyr at du får en mye bedre opplevelse når du bruker mobildata. Husk også at du får ubegrenset med mobildata og fart med abonnementet Telia X.

Mobiltelefon holdes i hendene.

5G innebærer superrask oppkobling, god dekning, og tilgang til nettet, overalt og hele tiden.

Hakking når du ser film på telefonen eller nettmøte som henger seg opp, vil ikke lenger være et problem. Og skal du dele filer er det gjort på et blunk! Men skal du kunne dra nytte av forbedringene må du ha en telefon som er tilrettelagt for 5G, og være i et område med 5G-dekning. Telefonen vil uansett bruke det beste nettet der du er, og fungerer fint med 4G der 5G ikke er bygget ut ennå.

Vil 5G gi meg høyere telefonregning?

Flere av dagens abonnement hos Telia vil ha 5G inkludert, uten ekstra kostnad, med mer kapasitet, høyere hastighet, raskere responstid og høyere nettverkskvalitet.

Vi er alltid opptatt av å ha de beste tjenestene og produktene til konkurransedyktige priser, og vil hjelpe deg til å velge rett abonnement for å dekke dine behov. 

Var denne siden nyttig?