Vi oppgraderer nettet i borettslaget

Ved å oppgradere den eksisterende infrastrukturen i hjemmenettet ditt, vil du få et raskere og mer stabilt internett, rustet for fremtiden. 

Vi sørger for at du får den informasjonen og eventuelt det utstyret du trenger. Når og hvordan vi kontakter deg vil kunne variere fra borettslag til borettslag. Hastigheter og produkter som følger med oppgraderingen din finner du på Min Side.

 

 • 1

  Felles avtale om oppgradering

  Styret tar en beslutning om oppgradering som en del av den kollektive avtalen i borettslaget ditt.

 • 2

  Vi oppgraderer nettet frem til boligen

  Trenger du nytt utstyr sender vi ofte dette mens vi bygger, slik at du kan nyte godt av det nye nettet så fort som mulig. Siden vi bytter ut ledninger og andre deler i nettverket vil du kunne oppleve korte brudd på nettet. Vi varsler deg på SMS i forkant. 

 • 3

  Vi kontakter deg for installasjon

  En av våre montører tar kontakt med deg, for å avtale tid for å bytte ut antennekontakten i leiligheten din. For å sikre at hele prosessen går smidig og vi blir ferdige så fort som mulig er det viktig at vi får tilgang til leilighetene på oppsatt tid.

Sitter du i styret i et borettslag / sameie og har spørsmål? Les mer om borettslagsavtaler eller kontakt oss på styremail@telia.no.

Illustrasjon som viser hvordan vi oppgraderer nettet i borettslag
Illustrasjon: slik oppgraderer vi nettet i borettslag.

Nei, utstyret må ikke alltid byttes, men alle vil få besøk av en montør så vi kan bytte ut antennekontakten i leiligheten din. Dersom du må bytte utstyr vil vi ta kontakt med deg slik at vi får byttet ut og sendt deg riktig utstyr.

Sjekk hva du skal gjøre med det gamle utstyret her.

Dessverre vil opptakene på TV-boksen din slettes.

Ta kontakt med kundeservice for å avtale en ny tid. 

Ja, vil du ha høyere hastigheter enn de som følger med den kollektive avtalen din kan du bestille dette på Min Side.

Nei, dessvere. Så lenge du bor i et borettslag vil den til kollektive avtalen være gjeldende for alle beboere. Vi oppfordrer deg i så fall til å ta kontakt med styret i ditt borettslag for å fremme forslag om oppgradering.

Var denne siden nyttig?