AppleWatch SE Aluminium med Sport Band
Stjerneskinn med Stjerneskinn Band S/M, 40 mm

AppleWatch SE Aluminium med Sport Band
Stjerneskinn med Stjerneskinn Band S/M, 40 mm

Velg farge: Stjerneskinn med Stjerneskinn Band S/M

Henter lagerstatus

Velg modell
  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på smartklokken. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnementet kommer i tillegg og velges på neste steg.

  • Få 1000,- i rabatt
4090,-
3090,-
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Mer å sette pris på. For mindre.

Alle funksjonene du trenger for å holde kontakt med omverden og leve aktivt, sunt og trygt. Perfekt for barn og eldre familie¬medlemmer som kan bruke Familieoppsett.¹

Hvorfor velge Apple Watch SE

Alt det viktigste for å holde deg motivert og aktiv, ha kontakten med andre, gi deg oversikt over helsen din og være trygg. Smart stabel og redesignede apper i watchOS 10 gir deg mer informasjon ved et øyekast. Med funksjoner som Registrering av ulykke² og bedre treningsmålinger gir Apple Watch SE mer valuta for pengene.

Karbonnøytral

Apple Watch SE (andre generasjon) med den nyeste Sport Loop-remmen er karbonnøytral. Les mer om Apples miljøengasjement på apple.com/2030

Funksjoner for helse og sikkerhet

Få hjelp når du trenger det med Fallregistrering,⁴ Registrering av ulykke og Nødanrop (SOS).⁵ Få bedre innblikk i helsen din, inkludert varslinger om ujevn hjerterytme eller uvanlig høy eller lav puls.

Svært kompatibel

Den fungerer sømløst med alle enheter og tjenester fra Apple. Lås opp Macen automatisk. Finn enhetene dine enkelt. Betal med Apple Pay.⁶ Apple Watch SE krever iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere.

Svømmesikker og stilig

Vannbestandig ned til 50 meter.⁷ Tre finisher. Og en bakside med matchende farge, produsert i en prosess som reduserer karbonutslippene.

Lett å tilpasse

Med klokkeremmer i en rekke stiler, materialer og farger, og urskiver du kan tilpasse, kan du endre klokken etter humør eller anledning.

En effektiv treningspartner

Trening-appen gir deg en rekke måter å trene på, i tillegg til målinger for bedre innblikk i treningsøktene dine og formen din.

Hold kontakten

Send en melding, ring, hør på musikk og podkaster, bruk Siri eller tilkall hjelp med Nødanrop (SOS).² Apple Watch SE (GPS) samarbeider med iPhone eller Wi-Fi for å holde deg tilkoblet.

Avanserte helsefunksjoner

Bli varslet hvis du har ujevn hjerterytme.⁵ Se varigheten for REM-søvn, kjernesøvn eller dyp søvn med søvnstadier. Og klokken hjelper deg med å følge med på hvordan du egentlig har det, så du kan bli mer emosjonelt bevisst.

Innovative sikkerhetsfunksjoner

Fallregistrering⁴ og Registrering av ulykke kan kontakte nødetatene hvis du har hatt et stygt fall eller havnet i en alvorlig bilulykke.² Og med Nødanrop (SOS) er hjelpen bare ett trykk unna.²

Mobilnettverk

Send en melding, ring og strøm musikk og podkaster når du ikke har med deg iPhone. Legg til et mobilabonnement for å holde kontakten på flere steder enn før.⁸

Familieoppsett holder familien samlet

Bruk Familieoppsett til å administrere Apple Watch for familiemedlemmer som ikke har iPhone, slik at alle kan holde seg tilkoblet, aktive, sunne og trygge.¹

Juridisk informasjon

Apple Watch SE krever iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere.

1. Ikke alle funksjoner er tilgjengelige hvis Apple Watch settes opp med Familieoppsett. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Du finner en liste over deltakende mobiloperatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular.

2. Nødanrop (SOS) krever mobilnett eller Wi-Fi-anrop med internettilkobling fra Apple Watch eller en iPhone i nærheten.

3. Les mer på apple.com/2030.

4. Oppdateringer av Fallregistrering er tilgjengelig på Apple Watch Series 4 og nyere med watchOS 8 og nyere.

5. Varsling om ujevn hjerterytme krever den nyeste versjonen av watchOS og iOS. Den er ikke ment for brukere yngre enn 22 år eller personer som tidligere har fått diagnosen atrieflimmer (AFib).

6. Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Du finner en liste over land og regioner med Apple Pay på support.apple.com/no-no/HT207957.

7. Apple Watch SE har en vannbestandighetsrangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at den kan brukes til aktiviteter i vannoverflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. Apple Watch SE skal ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand, og kan bli svekket over tid. Du finner mer informasjon på support.apple.com/no-no/HT205000.

8. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Tilkobling varierer avhengig av nettverksforbindelse. Du finner en liste over deltakende mobiloperatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular. Du finner mer informasjon om konfigurering på support.apple.com/no-no/HT207578.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM
Annet

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid