AppleWatch Series 9 Rustfritt Stål med Milanese Loop

AppleWatch Series 9 Rustfritt Stål med Milanese Loop

Velg farge: Grafitt med Grafitt Loop

Henter lagerstatus

Velg modell
  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Rentefri delbetaling

Du kan velge å delbetale klokken rentefritt i 12 eller 24 md. Avtalen forutsetter at du bestiller et mobilabonnement fra Telia, men vil ikke innebære binding. Mobilabonnementet velges på neste side.

858,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Mye klarere. Klarer mye mer.

Apple Watch Series 9 hjelper deg med å holde deg tilkoblet, aktiv, sunn og trygg. Med dobbelttrykkbevegelsen, en helt ny måte å bruke Apple Watch på,¹ en enda mer lyssterk skjerm og Presisjonssøk for iPhone.²

Hvorfor velge Apple Watch Series 9

Den optimale hjelperen for en sunnere livsstil kan nå gjøre enda mer for deg. S9-chipen gir deg en superklar skjerm og en ny og helt unik måte å bruke Apple Watch på, uten å måtte ta på skjermen. Avanserte funksjoner for helse, sikkerhet og aktivitet gir deg innsikt og hjelp når du trenger det. Og redesignede apper i WatchOS gir deg mer informasjon ved et øyekast.

Karbonnøytral

En Apple Watch Series 9 med den nyeste Sport Loop-remmen er karbonnøytral. Les mer om Apples miljøengasjement på apple.com/2030

Avanserte helsefunksjoner

Hold et øye med oksygenmetningen i blodet.⁴ Ta et EKG⁵ når som helst. Bli varslet hvis du har ujevn hjerterytme.⁶ Se varigheten for REM-søvn, kjernesøvn eller dyp søvn med søvnstadier. Temperaturmålinger⁷ hjelper deg med å få oversikt over egen velvære og menstruasjonssyklus.⁸ Klokken hjelper deg også med å følge med på hvordan du egentlig har det, slik at du kan bli mer emosjonelt bevisst.

En effektiv treningspartner

Trening-appen gir deg en rekke måter å trene på, i tillegg til målinger for bedre innblikk i treningsøktene dine og formen din.

Innovative sikkerhetsfunksjoner

Fallregistrering⁹ og Registrering av ulykke kan kontakte nødetatene hvis du har hatt et stygt fall eller havnet i en alvorlig bilulykke. Og med Nødanrop (SOS) er hjelpen bare ett trykk unna.¹⁰

Svært kompatibel

Den fungerer sømløst med alle enheter og tjenester fra Apple. Lås opp Macen automatisk. Få omtrentlig avstand og retning til iPhonen din med Presisjonssøk² for iPhone på støttede modeller. Betal med Apple Pay.¹¹ Apple Watch Series 9 krever iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere.

Lett å tilpasse

Med klokkeremmer i en rekke stiler, materialer og farger samt stilige og funksjonelle urskiver med komplikasjoner som er tilpasset dine interesser, kan du endre klokken etter humør og anledning.

Utrolig robust

Tidenes tøffing. Den er støtsikker, støvbestandig med IP6X-sertifisering¹² og svømmesikker med vannbestandighet ned til 50 meter.¹³

Hold kontakten

Send en melding, ring, hør på musikk og podkaster, bruk Siri og få varslinger mens du er på farten. Apple Watch Series 9 (GPS) sammenkobles med iPhone eller Wi-Fi så du alltid er tilkoblet.

Mobilnettverk

Send en melding, ring og strøm musikk når du ikke har iPhonen din i nærheten.¹⁴ Bruk Familieoppsett til å administrere Apple Watch for familiemedlemmer som ikke har iPhone, slik at alle kan holde seg tilkoblet, aktive, sunne og trygge.¹⁵

Juridisk informasjon

Apple Watch Series 9 krever iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere.

1. Tilgjengelig mot slutten av 2023. Krever Apple Watch Series 9 eller Apple Watch Ultra 2.

2. Krever iPhone og Apple Watch med andre generasjons ultrabredbånd-chip.

3. Les mer på apple.com/2030.

4. Oksygen i blodet-appen er kun ment for bruk i forbindelse med velvære. Den er ikke ment for medisinsk bruk.

5, EKG-appen er tilgjengelig på Apple Watch Series 4 og nyere (ikke inkludert Apple Watch SE) og kan ta et EKG tilsvarende et elektrokardiogram med én avledning. Ment for brukere over 22 år.

6. Varsling om ujevn hjerterytme krever den nyeste versjonen av watchOS og iOS. Den er ikke ment for brukere yngre enn 22 år eller personer som tidligere har fått diagnosen atrieflimmer (AFib).

7. Funksjonen for temperaturmåling er ikke ment for medisinsk bruk.

8. Syklus-appen er ikke ment for bruk som prevensjonsmiddel eller til diagnostisering.

9. Oppdateringer av Fallregistrering er tilgjengelig på Apple Watch Series 4 og nyere med watchOS 8 og nyere.

10. Nødanrop (SOS) krever mobilnett eller Wi-Fi-anrop med internettilkobling fra Apple Watch eller en iPhone i nærheten.

11.Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Du finner en liste over land og regioner med Apple Pay på support.apple.com/no-no/HT207957.

12. Apple Watch Series 9 er støvbestandig med en rangering på IP6X.

13. Apple Watch Series 9 har en vannbestandighetsrangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at den kan brukes til aktiviteter i vannoverflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. Apple Watch Series 9 skal ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket over tid. Du finner mer informasjon på support.apple.com/HT205000. Apple Watch Series 9 er også støvbestandig med en rangering på IP6X.

14. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Tilkobling varierer avhengig av nettverksforbindelse. Du finner en liste over deltakende mobiloperatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular. Se support.apple.com/no-no/HT207578 for mer informasjon om oppsett.

15. Ikke alle funksjoner er tilgjengelige hvis Apple Watch settes opp med Familieoppsett. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Du finner en liste over deltakende mobiloperatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM
Annet