AppleWatch Ultra 2 Titan med Ocean Band

AppleWatch Ultra 2 Titan med Ocean Band

Velg farge: Blå

Henter lagerstatus

Velg modell
  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement
  3. 3
    Tilbehør

Rentefri delbetaling

Du kan velge å delbetale klokken rentefritt i 12 eller 24 md. Avtalen forutsetter at du bestiller et mobilabonnement fra Telia, men vil ikke innebære binding. Mobilabonnementet velges på neste side.

916,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Apple Watch Ultra 2. Klar for større eventyr.

Den mest solide, kraftige og allsidige Apple Watch. Designet for friluftsliv og intense treningsøkter. Utstyrt med en lett urkasse av titan, ekstra lang batteritid¹ og den mest lyssterke skjermen noensinne. Med dobbelttrykkbevegelsen,² en helt ny måte å bruke Apple Watch på, og Presisjonssøk³ som hjelper deg med å finne iPhonen din.

Hvorfor velge Apple Watch Ultra 2

Robust, allsidig og designet for å tåle utholdenhetstrening, friluftsliv og vannsport – med en egen rem for hver av disse aktivitetene. S9 SiP gir deg en superklar skjerm og en ny og helt unik måte å bruke Apple Watch på, uten å måtte ta på skjermen. Opptil 36 timers batteritid og 72 timer i spareblussmodus.¹

Karbonnøytral

Apple Watch Ultra 2 kombinert med nyeste Alpine Loop eller Trail Loop er karbonnøytral. Les mer om Apples miljøengasjement på apple.com/2030.⁴

Ekstremt robust, utrolig allsidig

49 mm korrosjonsbestandig urkasse av titan. Stor Digital Crown og handlingsknapp du kan stille inn etter eget ønske for kjapp kontroll over en rekke funksjoner. Vannbestandig ned til 100 meter.⁵

Den største og mest lyssterke skjermen noen gang

Apples mest lyssterke Alltid På-Retina-skjerm er god å se på, selv i direkte sollys. Mer rom til komplikasjoner og tilpasninger av urskiven samt nok plass til å se seks målinger på skjermen samtidig.

Fullkommen mobil frihet

Med innebygd mobilnettverk⁶ kan du ringe og sende meldinger uten iPhonen din, også med roaming når du er i utlandet.⁷ Strøm musikken og podkastene du liker best. Få veibeskrivelser i Kart-appen.

For idrettsutøvere

Avanserte målinger og visninger i Trening-appen, inkludert pulssoner, tilpassede treningsøkter og nye treningsvisninger for sykling. Nøyaktig GPS med to frekvenser gir utrolig presisjon for beregning av distanse, tempo og ruter. Trail Loop er en lett, tynn og fleksibel rem som er designet for alle typer trening.

For friluftsliv

Kompass-appen gir deg nyttige visninger og detaljer som høyde over havet, stigning, lengdegrad og breddegrad. Se det siste stedet der du hadde mobildekning. Marker posisjonen din med Kompass-rutepunkt. Spor tilbake bruker GPS for å kartlegge hvor du har vært, slik at du kan gå tilbake i dine egne fotspor. Alpine Loop er robust, sikker og tåler et liv ute i det fri.

For vannsportentusiaster

Den er designet for vannsport, sportsdykking og fridykking ned til 40 meter.⁵ Dybdeappen viser klokkeslett, gjeldende dybde, vanntemperatur, tid under vann og den maksimale dybden du var på. Med Oceanic+-appen får du en dykkecomputer på håndleddet.⁸ Ocean Band er lett og fleksibel med en spenne av titan og justerbar hempe for en god passform, selv under fartsfylt vannsport.

Avanserte funksjoner for helse og sikkerhet

Varslinger om hjertehelse, Oksygen i blodet-appen⁹ og EKG-appen¹⁰ holder deg oppdatert og trygg på helsen din. Fallregistrering¹¹ og Registrering av ulykke kan kontakte nødetatene hvis du har hatt et stygt fall eller havnet i en alvorlig bilulykke.¹² Hold inne handlingsknappen for å aktivere en sirene som kan høres opptil 180 meter unna.

Juridisk informasjon

Apple Watch Ultra 2 krever iPhone XS eller nyere med iOS 17 eller nyere.

1. Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries.

2. Tilgjengelig mot slutten av 2023. Krever Apple Watch Series 9 eller Apple Watch Ultra 2.

3. Krever iPhone og Apple Watch med andre generasjons ultrabredbånd-chip.

4. Les mer på apple.com/2030.

5. Apple Watch Ultra 2 har en vannbestandighetsrangering på 100 meter i henhold til ISO-standard 22810 og kan brukes til vannaktiviteter som innebærer høy hastighet samt sportsdykking (med kompatibel tredjepartsapp fra App Store) ned til 40 meter. Skal ikke brukes til dykking dypere enn 40 meter. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket over tid. Du finner mer informasjon på support.apple.com/no-no/HT205000. Apple Watch Ultra 2 er også støvbestandig med en rangering på IP6X.

6. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Tilkobling varierer avhengig av nettverksforbindelse. Du finner en liste over deltakende mobil¬operatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular. Se support.apple.com/no-no/HT207578 for mer informasjon om oppsett.

7. Pris for internasjonal roaming bestemmes av mobiloperatøren. Ta kontakt med operatøren for mer informasjon. Se apple.com/no/watch/cellular for en oversikt over støttede operatører.

8. Oceanic+ krever et abonnement. Tilgjengelig på App Store. Du må alltid følge dykkereglene, dykke sammen med en annen person og bestandig ha en ekstra enhet tilgjengelig.

9. Oksygen i blodet-appen er kun ment for bruk i forbindelse med velvære. Den er ikke ment for medisinsk bruk.

10. EKG-appen er tilgjengelig på Apple Watch Series 4 og nyere (ikke inkludert Apple Watch SE) og kan ta et EKG tilsvarende et elektrokardiogram med én avledning. Ment for brukere over 22 år.

11. Oppdateringer av Fallregistrering er tilgjengelig på Apple Watch Series 4 og nyere med watchOS 8 og nyere.

12. Nødanrop (SOS) krever mobilnett eller Wi-Fi-anrop med internettilkobling fra Apple Watch eller en iPhone i nærheten.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM
Annet