SamsungGalaxy Watch5 4G
Sapphire, 44 mm

SamsungGalaxy Watch5 4G
Sapphire, 44 mm

Velg farge: Sapphire

Henter lagerstatus

Velg modell
  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på smartklokken. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnementet kommer i tillegg og velges på neste steg.

  • Få 2000,- i rabatt
3290,-
1290,-
med
Ubegrenset data, 220 Mbps

Med fokus på deg

Galaxy Watch5 er som en urkraft, fylt med kunnskap, inspirasjon og motivasjon. I prinsippet gjør den alt som mobilen din gjør – med Google Wear OS har du støtte for et bredt utvalg av apper – også fra tredjepart. Dessuten hjelper den deg med å holde oversikt over egen helse og kan guide deg til en mer aktiv hverdag.

Med Samsung Health-appen får du tilgang til varierte treningstimer og øvelser, individuelt eller i gruppe. Du kan også følge med på hvordan kroppen endrer seg i takt med at du blir mer aktiv, gjennom måling av muskler, fett og skjelett¹¹,¹⁶. Du får kvalifisert veiledning i restitusjon og bedre søvn med en unik søvncoach¹²,¹⁶. Her er det også mulig å måle puls, oksygen, blodtrykk og EKG¹³,¹⁶.

Galaxy Watch5 er en slitesterk klokke med design i henhold til militær standard⁴ og solid Sapphire Crystal Glass. Du bestemmer selv utseendet ved å designe den lyssterke og høyoppløste skjermen, og velge armbånd for alle tenkelige anledninger.

Galaxy Watch5 finnes i størrelsene 40 mm og 44 mm – og i mange elegante farger. Finnes også i en 4G-versjon som gir enda større frihet, og du kan lytte til musikk eller ta en rask samtale uten å ha mobilen i nærheten.

Mulighetene er uendelige.

Design

Pen. Smart. Alltid.

Det smale og tynne armbåndet er stilrent integrert i klokken og sitter så behagelig at du knapt kjenner det. Urkassen i aluminium gir en eksklusiv følelse og passer like bra enten du trener eller er på jobben. Samsung Galaxy Watch5 finnes i størrelsene 44 og 40 mm, henholdsvis i fargene Graphite, Pink Gold & Silver og Graphite, Sapphire & Silver.

Samsung-Galaxy-Watch5-kv

Du-design

Du bestemmer selv utseendet på urskiven – det finnes mange å velge mellom – likeledes finnes armbåndene i mange varianter og farger.

Rask og intuitiv navigering

Grensesnittet One UI4 reagerer raskt og intuitivt, noe som gir enkel tilgang til appene og funksjonene som du bruker mest. Grensesnittet gjør dessuten at du kan styre klokken med stemmen samt ved å trykke på skjermen og få respons i form av vibrasjon.

Sapphire Chrystal Glass

Galaxy Watch5 er utstyrt med det utrolig solide og støtbestandige glasset Sapphire Crystal.

Militær standard

Galaxy Watch5 er vannbestandig og støvtett i henhold til IP68, og oppfyller amerikansk militær standard for temperatur-, vibrasjons- og støtbestandighet¹.

Trening og helse

Oppmuntrer til en sunnere livsstil

Er du ute etter motivasjon og inspirasjon til bedre helse og trivsel? Ønsker du å vite mer om hvordan kroppen fungerer? Trenger du kanskje hjelp med søvn og stressnivå? Galaxy Watch5 har verktøyene. Med Googles operativsystem Wear OS får du support og tilgang til en rekke trenings- og helseapper – Samsungs egne og andres. Du finner dine favorittapper i Google Play Store.

Tren sammen med vennene dine

Yoga, sirkeltrening eller ut og løpe? Velg blant en mengde treningsprogrammer og øvelser som passer for deg og vennene dine. Galaxy Watch5 hjelper deg også med å finne passende løperunder – og med å analysere løpesteget ditt.

Målefunksjoner

I Galaxy Watch5 har du tilgang til en rekke apper for helse og velvære²,⁴,⁵. Den innebygde appen Samsung Health gir mulighet for å måle puls, skritt og oksygenmengde i blodet⁵. Du får altså alt samlet på ett sted!

Samsung-Galaxy-Watch5-skritteller

Følg med på egen kroppssammensetning

Med de nyeste oppdateringene for kroppssammensetning²,⁵ blir det enklere å få informasjon om egen fremgang og komme nærmere målet du har satt deg. Her får du daglige tips og påminnelser som sørger for at du holder deg oppdatert om vekt, kroppsfettprosent og skjelettmuskler.

Kom i balanse og senk stressnivået

Galaxy Watch5 måler stressnivåene dine og holder oversikt over søvn³,⁵, samt tidspunkter for hvile og aktivitet: Hvis stressnivået øker, kan du benytte deg av pusteøvelser som hjelper deg med å roe ned. Du får dessuten en ukesoversikt som viser daglige pulsintervaller og gjennomsnittlig hvilepuls. Som en hjelp til bedre søvnkvalitet³,⁵ måler og noterer Galaxy Watch5 hvor stor andel av søvnen som består av lett, dyp og REM-søvn³,⁵.

Unik søvncoach

Det nye søvntreningsprogrammet har pålitelige sporingsfunksjoner som hjelper deg med å få bedre søvnvaner. Ved hjelp av en 7-dagers observasjon av ditt personlige søvnmønster blir du matchet med et symboldyr – og får deretter veiledning gjennom et månedslangt coachingprogram som hjelper deg med å innarbeide bedre søvnvaner og restitusjon³,⁵.

Samsung-Galaxy-Watch5-sovn-score

Mål blodtrykk og EKG

Last ned appen Samsung Health Monitor, så kan du når som helst måle blodtrykk og EKG⁴,⁵.

Opplev mer

Utrolig kraftig batteri

Det nye, kraftige batteriet holder i opptil 40 timer ved normal bruk⁶. Du kan bruke klokken fritt hele dagen, avhengig av hvilke funksjoner som er aktivert, og du kan lade den helt opp på mindre enn 2 timer. Batteriet er intelligent og sparer strøm så fort det får anledning til det.

Hurtiglading

Nå går det raskt å få påfyll av strøm. Du lader batteriet opp til 80 % på bare 45 minutter⁷.

Samsung-Galaxy-Watch5-hurtiglading

Flere muligheter med Wear OS Powered by Samsung

Med Googles nye operativsystem Wear OS får du tilgang til, og support på, en mengde apper og funksjoner. Funksjonene bruker du naturligvis sømløst mellom de øvrige enhetene dine. Nyheter fra Google som du garantert vil verdsette på Galaxy Watch5, er blant annet GMail, Calendar, Google Assistant og Google Photo.

Plass til det du liker

Lytt til spillelister, podkaster og programmer fra Spotify, Youtube Music eller andre streamingtjenester⁸.

Synkroniser mellom klokke og mobil eller andre enheter.

Med 16 GB lagringsplass er det rom for mye.

Ingen grenser med vårt åpne økosystem

Du bruker selvfølgelig Samsung Galaxy Watch5 sømløst sammen med din Samsung Galaxy-mobil, hodetelefoner eller andre Samsung Galaxy-enheter.

Kjempeenkel appinstallasjon

Favorittappene dine vil nå bli automatisk installert på Watch5, noe som gir en umiddelbart sømløs opplevelse på alle Samsung Galaxyenheter.

Støtte for venstre hånd

Oppdateringer av tilgjengelighetsfunksjoner innebærer at Galaxy Watch5 nå føles like behagelig å ha på begge håndledd, ved hjelp av knapper som kan justeres for høyre- og venstrehåndsbruk.

Styr - og finn de smarte produktene dine

Ved hjelp av appen SmartThings kan du styre oppkoblede produkter, for eksempel dimme lampene til stemningslys eller slå på kaffetrakteren. Med SmartThings Find kan du finne klokken hvis den skulle komme på avveie.

GPS og kompass på armen

Med Galaxy Watch5 navigerer du enkelt via GPS, kart og innebygd kompass, for eksempel Google Maps.

Klokken betaler

Med Google Pay og Samsung Pay kobler du de vanlige betalings- og kredittkortene dine til klokken og kan tappe kjøpene dine uten å måtte finne frem verken mobil eller lommebok. Praktisk! *For mer informasjon samt hvilke banker som støttes, se: https://support.google.com/pay/answer/9093549?hl=en

Vær uavhengig med eSIM

Glemt mobilen hjemme? Ikke noe problem. Med 4G-versjonen av klokken og eSIM er du oppkoblet og kan fortsette å ringe og besvare anrop, sende SMS, bruke Google Pay, Google Maps m.m. uten å måtte være i nærheten av mobilen. *eSIM er et elektronisk SIM-kort som er innebygd i klokken. Abonnementet aktiveres digitalt via din operatør. eSIM må støttes av din operatør. Gjelder bare LTE-modeller.

I esken

Galaxy Watch5 med Sport Band i stilrent gummimateriale, ladekabel og hurtigveiledning.

¹ Testet i henhold til 5 ATM, IP68 og US Military Standard Compliant MIL-STD-810G. ² IKKE MÅL kroppssammensetning hvis du har operert inn pacemaker eller andre medisinske implantater. IKKE MÅL kroppssammensetning hvis du er gravid. ³ Den avanserte søvnfunksjonen er bare beregnet for trenings- og helseformål. Resultatene kan variere avhengig av utenforliggende faktorer. Gir ingen garanti for bedre søvnkvalitet. ⁴ For pålitelige blodtrykksmålinger må klokken kalibreres hver fjerde uke, ved hjelp av et blodtrykksapparat og -mansjett. Krever en Galaxy-mobil med Android 7.0 eller nyere. Blodtrykket bør måles ved hvile, akkurat som med en vanlig mansjett. Unngå å måle i forbindelse med trening, røyking eller inntak av alkohol. ⁵ Måleresultatene kan være feilaktige hvis du er under 20 år. Beregnet for bruk for generelle velvære- og treningsformål. Ikke beregnet for å påvise, diagnostisere eller behandle medisinske tilstander eller sykdommer. Målingene er bare beregnet for din egen referanse. Rådfør deg alltid med kvalifisert medisinsk personell. Resultatene kan variere avhengig av utenforliggende faktorer. ⁶ Ved intensiv bruk, avhengig av hvilke funksjoner som er aktivert, samt ved bruk av eSIM kan batteritiden variere. ⁷ Krever hurtiglader, som selges separat. ⁸ Streamingtjenester krever gyldig abonnement, noe som kan medføre tilleggskostnader.

¹¹ IKKE MÅL kroppssammensetning hvis du har operert inn pacemaker eller andre medisinske implantater. IKKE MÅL kroppssammensetning hvis du er gravid. ¹² Den avanserte søvnfunksjonen er bare beregnet for trenings- og helseformål. Resultatene kan variere avhengig av utenforliggende faktorer. Gir ingen garanti for bedre søvnkvalitet. ¹³ For pålitelige blodtrykksmålinger må klokken kalibreres hver fjerde uke, ved hjelp av et blodtrykksapparat og -mansjett. Krever en Galaxymobil med Android 7.0 eller nyere. Blodtrykket bør måles ved hvile, akkurat som med en vanlig mansjett. Unngå å måle i forbindelse med trening, røyking eller inntak av alkohol. ¹⁴ Testet i henhold til 5 ATM, IP68 og US Military Standard Compliant MIL-STD-810G. ¹⁵ Ved intensiv bruk, avhengig av hvilke funksjoner som er aktivert, samt ved bruk av eSIM kan batteritiden variere. ¹⁶ Måleresultatene kan være feilaktige hvis du er under 20 år. Beregnet for bruk for generelle velvære- og treningsformål. Ikke beregnet for å påvise, diagnostisere eller behandle medisinske tilstander eller sykdommer. Målingene er bare beregnet for din egen referanse. Rådfør deg alltid med kvalifisert medisinsk personell. Resultatene kan variere avhengig av utenforliggende faktorer.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM-PUSH
Annet

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid