Galaxy Buds2 på kjøpet

SamsungGalaxy Watch5 Pro 4G
Titanium Black

Galaxy Buds2 på kjøpet

SamsungGalaxy Watch5 Pro 4G
Titanium Black

Velg farge: Titanium Black

Henter lagerstatus

  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Rentefri delbetaling

Du kan velge å delbetale klokken rentefritt i 12 eller 24 md. Avtalen forutsetter at du bestiller et mobilabonnement fra Telia, men vil ikke innebære binding. Mobilabonnementet velges på neste side.

416,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Løft treningen til et nytt maksimumsnivå

Her har du alle funksjonene som Galaxy Watch5 har å tilby: en rekke treningstimer og øvelser med alt fra høy til lav intensitet, samt målefunksjoner for oksygenopptak, EKG og blodtrykk¹¹. I tillegg har du flere avanserte funksjoner som for eksempel intervalltrening for løping og sykling, Turn-by-turn og Track-back, slik at det blir enkelt å følge runden og komme deg trygt tilbake igjen.

Du kan selvfølgelig fortsette å bruke favorittappene dine, siden Google Wear OS tilbyr support også for tredjepartsapper. I hverdagen vil du garantert verdsette Google Maps, Google Mail og Google Pay, samt muligheten til å styre det smarte hjemmet ditt.

Det kraftige batteriet, som lader raskt, er vårt hittil største i en smartklokke, og holder i opptil 80 timer²¹ ved normal bruk og opptil 24 timer²¹ med kontinuerlig GPS. Klokken er slitesterk i henhold til militær standard³¹ og har solid Sapphire Crystal Glass. Galaxy Watch5 Pro finnes i Titanium og Titanium Black. Urskiven designer du selv etter smak og anledning.

Galaxy Watch5 Pro er den eneste klokken du trenger!

Design

Smart på løpeturen. Stilren på kontoret.

Det smale og tynne armbåndet er stilrent integrert i klokken og sitter behagelig rundt håndleddet. Urkassen i titan gir en eksklusiv følelse og passer like bra enten du trener eller er på jobben. Samsung Galaxy Watch5 Pro er 45 mm og finnes i grå eller svart titan.

Din klokke. Din stil.

Du bestemmer selv utseendet på urskiven. Det er veldig mange å velge mellom – likeledes finnes armbåndene i mange farger og materialer.

Samsung-Galaxy-Watch5-Pro-Lifestyle-1

Sapphire Chrystal Glass

Galaxy Watch5 Pro er utstyrt med det utrolig solide og støtbestandige glasset Sapphire Crystal.

Rask og intuitiv navigering

Grensesnittet One UI4 reagerer raskt og intuitivt, noe som gir enkel tilgang til appene og funksjonene som du bruker mest.

Militær standard

Galaxy Watch5 Pro er vannbestandig og støvtett i henhold til IP68, og oppfyller amerikansk militær standard for temperatur-, vibrasjons- og støtbestandighet¹.

Trening og helse

Ta utfordringen!

Galaxy Watch5 Pro er en avansert og brukervennlig sportsklokke med treningsfunksjoner som utfordrer både på individ- og gruppenivå. Du som driver mye trening utendørs, for eksempel løping og sykling, har stor nytte av intervalltreningsapper. Følg runden ved hjelp av Turn by turn-funksjonen, og kom deg trygt tilbake igjen ved hjelp av Track-Back-funksjonen. Her er mye forhåndsinstallert – men du kan selvfølgelig også bruke tredjepartsapper som for eksempel Strava.

Samsung-Galaxy-Watch5-Pro-sporty

Jo flere, desto bedre

Yoga eller militærøvelser? Velg blant hele 90 treningsprogrammer og finn de som passer for deg og vennene dine. Dere kan trene sammen, og kan kommunisere underveis. Galaxy Watch5 Pro velger utperfekte løperunder og analyserer løpesteget ditt.

GPS og kompass på armen

Med Galaxy Watch5 Pro navigerer du enkelt via GPS, kart og innebygd kompass, for eksempel Google Maps. Med GPS kontinuerlig aktivert holder batteriet i opptil 24 timer².

Avansert pulsmåling

Pulsmåleren har fått dobbelt så mange sensorer, noe som gir enda bedre presisjon, og akselerometeret er nå dobbelt så nøyaktig, og klokken kan derfor følge rytmen din enda bedre.

Samsung-Galaxy-Watch5-Pro-helse

Mål oksygenopptaket i sanntid³

Måleinstrument³ som forteller hvordan kondisjonen din er ved å måle oksygeninnholdet mens du er aktiv.

Fyll på med væske!

Klokken forteller deg om du trenger påfyll av væske etter treningen eller konkurransen.

Kontroll på helse og velvære³

I Galaxy Watch5 Pro har du tilgang til en rekke apper for helse og velvære³. Den innebygde appen Samsung Health gir mulighet for å måle puls, skritt og oksygenmengde³ i blodet. Med de nyeste oppdateringene for kroppssammensetning blir det enklere å få informasjon om egen fremgang og komme nærmere målet du har satt deg⁴. Her finner du dessuten målefunksjoner for sammensetning av muskler, skjelett og fett.

Stress mindre

Galaxy Watch5 Pro måler stressnivåene dine og holder oversikt over søvn³,⁵, samt tidspunkter for hvile og aktivitet: Hvis stressnivået øker, kan du benytte deg av pusteøvelser som hjelper deg med å roe ned. Du får dessuten en ukesoversikt som viser daglige pulsintervaller og gjennomsnittlig hvilepuls. Som en hjelp til bedre søvnkvalitet³,⁵ måler og noterer Galaxy Watch5 Pro hvor stor andel av søvnen som består av lett, dyp og REM-søvn³,⁵

Unik søvncoach

Det nye søvncoachingprogrammet har pålitelige sporingsfunksjoner³,⁵ som hjelper deg med å få bedre søvnvaner. Ved hjelp av en 7-dagers observasjon av søvnmønsteret ditt blir du matchet medet symboldyr – og får deretter veiledning gjennom et månedslangt coachingprogram som hjelper deg med å innarbeide bedre søvnvaner og restitusjon³,⁵.

Mål blodtrykk og EKG

Last ned appen Samsung Health Monitor, så kan du når som helst måle blodtrykk og EKG³,⁶.

Opplev mer

Batteri som holder følge med deg

Det nye batteriet er forbedret og intelligent, og holder dermed lengre. Ved normal bruk holder det i opptil 80 timer². Har du GPS aktivert kontinuerlig, holder batteriet i opptil 24 timer². Du kan bruke klokken fritt hele dagen, og lade den helt opp på mindre enn 2 timer. Batteriet er intelligent og sparer strøm så fort det får anledning til det. Du lader batteriet opp til 80 % på bare 45 minutter⁷.

Samsung-Galaxy-Watch5-Pro-batteri

Flere muligheter med Wear OS Powered by Samsung

Med Googles nye operativsystem Wear OS får du tilgang til, og support på, en mengde apper og funksjoner. Funksjonene bruker du naturligvis sømløst mellom de øvrige enhetene dine. Nyheter fra Google som du garantert vil verdsette på Galaxy Watch5 Pro, er blant annet GMail, Calendar, Google Assistant og Google Photo.

Plass til det du liker

Lytt til spillelister, podkaster og programmer fra Spotify, Youtube Music eller andre streamingtjenester⁸. Synkroniser mellom klokke og mobil eller andre enheter. Med 16 GB lagringsplass er det rom for mye.

Ingen grenser med vårt åpne økosystem

Du bruker selvfølgelig Samsung Galaxy Watch5 Pro sømløst sammen med din Samsung Galaxy-mobil, hodetelefoner eller andre Samsung Galaxy-enheter.

Kjempeenkel appinstallasjon

Favorittappene dine vil nå bli automatisk installert på Watch5 Pro, noe som gir en umiddelbart sømløs opplevelse på alle Samsung Galaxy-enheter.

Støtte for venstre hånd

Oppdateringer av tilgjengelighetsfunksjoner innebærer at Galaxy Watch5 Pro nå føles like behagelig å ha på begge håndledd, ved hjelp av knapper som kan justeres for høyre- og venstrehåndsbruk.

Styr og finn de smarte produktene dine

Ved hjelp av appen SmartThings kan du styre oppkoblede produkter, for eksempel dimme lampene til stemningslys eller slå på kaffetrakteren. Med SmartThings Find kan du finne klokken hvis den skulle komme på avveie.

GPS og kompass på armen

Med Galaxy Watch5 Pro navigerer du enkelt via GPS, kart og innebygd kompass, for eksempel Google Maps.

Klokken betaler

Med Google Pay og Samsung Pay kobler du de vanlige betalings- og kredittkortene dine til klokken og kan “blippe” kjøpene dine uten å måtte finne frem verken mobil eller lommebok. Praktisk! *For mer informasjon samt hvilke banker som støttes, se: https://support.google.com/pay/answer/9093549?hl=en

Vær uavhengig med eSIM

Glemt mobilen hjemme? Ikke noe problem. Med 4G-versjonen av klokken og eSIM10 er du oppkoblet og kan fortsette å ringe og besvare anrop, sende SMS, bruke Google Pay, Google Maps m.m. uten å måtte være i nærheten av mobilen. *eSIM er et elektronisk SIM-kort som er innebygd i klokken. Abonnementet aktiveres digitalt via din operatør. eSIM må støttes av din operatør. Gjelder bare LTE-modeller.

I esken

Galaxy Watch5 Pro med Sport Band i stilrent gummimateriale, ladekabel og hurtigveiledning.

¹ Testet i henhold til 5 ATM, IP68 og US Military Standard Compliant MIL-STD-810G. ² Ved intensiv bruk, avhengig av hvilke funksjoner som er aktivert, samt ved bruk av eSIM kan batteritiden variere. ³ Måleresultatene kan være feilaktige hvis du er under 20 år. Beregnet for bruk for generelle velvære- og treningsformål. Ikke beregnet for å påvise, diagnostisere eller behandle medisinske tilstander eller sykdommer. Målingene er bare beregnet for din egen referanse. Rådfør deg alltid med kvalifisert medisinsk personell. Resultatene kan variere avhengig av utenforliggende faktorer. ⁴ IKKE MÅL kroppssammensetning hvis du har operert inn pacemaker eller andre medisinske implantater. IKKE MÅL kroppssammensetning hvis du er gravid. ⁵ Den avanserte søvnfunksjonen er bare beregnet for trenings- og helseformål. Resultatene kan variere avhengig av utenforliggende faktorer. Gir ingen garanti for bedre søvnkvalitet. ⁶ For pålitelige blodtrykksmålinger må klokken kalibreres hver fjerde uke, ved hjelp av et blodtrykksapparat og-mansjett. Krever en Galaxy-mobil med Android 7.0 eller nyere. Blodtrykket bør måles ved hvile, akkurat som med en vanlig mansjett. Unngå å måle i forbindelse med trening, røyking eller inntak av alkohol. ⁷ Krever hurtiglader, som selges separat. ⁸ Streamingtjenester krever gyldig abonnement, noe som kan medføre tilleggskostnader.

¹¹ IKKE MÅL kroppssammensetning hvis du har operert inn pacemaker eller andre medisinske implantater. IKKE MÅL kroppssammensetning hvis du er gravid. For pålitelige blodtrykksmålinger må klokken kalibreres hver fjerde uke, ved hjelp av et blodtrykksapparat og -mansjett. Krever en Galaxy-mobil med Android 7.0 eller nyere. Blodtrykket bør måles ved hvile, akkurat som med en vanlig mansjett. Unngå å måle i forbindelse med trening, røyking eller inntak av alkohol. Måleresultatene kan være feilaktige hvis du er under 20 år. Beregnet for bruk for generelle velvære- og treningsformål. Ikke beregnet for å påvise, diagnostisere eller behandle medisinske tilstander eller sykdommer. Målingene er bare beregnet for din egen referanse. Rådfør deg alltid med kvalifisert medisinsk personell. Resultatene kan variere avhengig av utenforliggende faktorer. ²¹ Ved intensiv bruk, avhengig av hvilke funksjoner som er aktivert, samt ved bruk av eSIM kan batteritiden variere. ³¹ Testet i henhold til 5 ATM, IP68 og US Military Standard Compliant MIL-STD-810G

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM
Annet

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid