SamsungGalaxy Watch6 Classic
Silver

SamsungGalaxy Watch6 Classic
Silver

Velg farge: Silver

Henter lagerstatus

Velg modell
  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Rentefri delbetaling

Du kan velge å delbetale klokken rentefritt i 12 eller 24 md. Avtalen forutsetter at du bestiller et mobilabonnement fra Telia, men vil ikke innebære binding. Mobilabonnementet velges på neste side.

458,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps
Watch6 Classic Rich 03

Teknisk briljant og tidløst design

Fremstilt av rustfritt stål med en tynnere, roterende krans slik at du enkelt kan navigere i alle funksjonene. Smartklokken er like flott på arbeidsplassen som i treningsstudioet. Dessuten er det enkelt å bytte reim med nye one-clickfunksjonen. Det finnes en reim til alle anledninger.

Watch6 Classic Rich 02

Lytt til musikk med den. Tren med den. Betal med den. Nye Galaxy Watch6 Classic er en forlengelse av mobilen din – i et mye mer praktisk format. Smartklokkene er oppdatert med det nye operativsystemet Wear OS Powered by Samsung der du får en rekke nye funksjoner og apper.

I tillegg til alle helse- og treningsfunksjonene¹ kan du enkelt parkoble Samsung Galaxy Watch6 Classic med nye Galaxy Fold5 for å ta bilder, besvare anrop og sende e-post.

Watch6 Classic Rich 01

Klokkebatteriet er oppgradert for ekstra lang batteritid, mens den nye prosessoren starter appene raskere enn noensinne. Galaxy Watch6 Classic er en tidløs smartklokke for en mindre stressende og mer produktiv hverdag.

Up Your Watch Game!

¹All helserelatert informasjon via enheten og/eller appen skal ikke anses som medisinsk rådgivning. Brukere bør søke medisinsk rådgivning fra en lege.

Dimensjoner
Bredde
42,5 mm
Dybde
10,9 mm
Lengde
42,5 mm
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
4G nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM-PUSH
Annet
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid