SamsungGalaxy Watch6, Graphite

SamsungGalaxy Watch6, Graphite

Velg farge: Graphite

Henter lagerstatus

Velg modell
  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Rentefri delbetaling

Du kan velge å delbetale klokken rentefritt i 12 eller 24 md. Avtalen forutsetter at du bestiller et mobilabonnement fra Telia, men vil ikke innebære binding. Mobilabonnementet velges på neste side.

391,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps
Watch6 Rich 03

Up Your Health Game¹

Samsung Galaxy Watch6 bidrar til at du når målene raskere og enklere. Du har alt innen rekkevidde - uansett om du trener til et maraton eller bare vil sove bedre.

Dette er en kraftpakke som både er større og lettere enn noensinne (28% lettere enn Watch5 Pro og mer enn 40% lettere enn Watch6 Classic). Dessuten får du lang batteritid og lynrask respons med den nye prosessoren. Om natten jobber den slik at du kommer i toppform dagen etter.

Watch6 Rich 01

Nyutviklede søvnfunksjoner og analyser måler søvnen ned til minste detalj for å gi deg tilpassede anbefalinger og tips om hvordan du kan sove enda bedre. God søvn gir bedre helse.² Men smartklokken har også mange andre nyttige funksjoner. Blant annet personlige pulssoner som utvikler løpingen på dine vilkår. Den innebygde sensoren overvåker pulsen via smartklokken (IHRN, Irregular Heart Rhythm Notification) og varsler deg om uregelmessig puls, slik at du kan ta EKG via smartklokken for mer informasjon.³⁴

Watch6 Rich 02

Men Galaxy Watch6 er også en del av antrekket. Med en rekke flotte reimer og nye one-click-systemet bytter du raskt designuttrykk etter stil og humør. Og med den største urskiven noensinne på en Galaxy Watch (20% større enn tidligere uten at selve smartklokken blir større) kan du endre designuttrykk når du vil.

Up Your Watch Game!

¹Er ikke ment som en erstatning for tradisjonelle diagnose- eller behandlingsmetoder utført av kvalifisert helsepersonell. ²Den avanserte søvnfunksjonen er kun ment for helse- og treningsformål. Resultatene kan variere avhengig av eksterne faktorer. Garanterer ikke bedre søvnkvalitet. ³IHRN-, (Irregular Heart Rhythm Notification) og EKG-funksjonen kan variere avhengig av land eller region. På grunn av landsbegrensninger for å opprettholde godkjenning/registrering som et medisinskteknisk produkt, fungerer hjerteovervåkning kun på smartklokker og mobiler som er kjøpt i landene der tjenesten er tilgjengelig (funksjonaliteten kan derimot være begrenset når brukere reiser til land der denne tjenesten ikke er tilgjengelig). Les mer på https://www.samsung.com/apps/samsung-health-monitor og finn ut i hvilke land denne tjenesten er tilgjengelig. ⁴Kun beregnet for generell trening og velvære. Ikke ment for å oppdage, diagnostisere, behandle, overvåke eller håndtere medisinske tilstander eller sykdommer. All helserelatert informasjon via enheten og/eller appen skal ikke anses som medisinsk rådgivning. Brukere bør søke medisinsk rådgivning fra en lege.

Dimensjoner
Bredde
42,8 mm
Dybde
9 mm
Lengde
44,4 mm
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
4G nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM-PUSH
Annet
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid