TV & Strømming – 5 poeng

Sett sammen din egen TV-pakke med det innholdet du ønsker.

Slik fungerer det

Du starter med noen faste og noen forhåndsvalgte kanaler, som du enkelt kan endre. Med TV-poeng velger du fritt blant et stort utvalg TV-kanaler og strømmetjenester. Under ser du hvor mange poeng den enkelte kanal og tjeneste koster. Du kan kjøpe flere poeng eller en større TV-pakke med hele 50 poeng ved å logge deg inn på Min Side. I tillegg kan kjøpe ekstra premiuminnhold - se nederst i menyen under. God fornøyelse!

Allerede kunde? Logg deg inn på Valgmenyen via knappen under.

 

Faste kanaler – alltid inkludert

 

Du har fast tilgang til de største norske kanalene. Disse kan ikke velges bort og regnes ikke som en del av poengpotten.

Innhold du kan velge

 

Du har 5 poeng til rådighet - her finner du alle TV-kanaler du kan velge inn i din TV-pakke. Gå til Valgmenyen på Min side for å endre kanaler.

Enkeltkanaler

Enkeltkanaler

Enkeltkanaler

Enkeltkanaler

Enkeltkanaler

Enkeltkanaler

Enkeltkanaler

Enkeltkanaler

Enkeltkanaler

Mer sport, mer underholdning

For en fast sum i måneden får du tilgang til våre premium-tjenester, med mer sport, mer drama, mer underholdning. Du kan også leie innhold - velg mellom tusenvis av filmer og serier, både nyheter og klassikere.

 

Key visual feirende fotballspillere på lilla bakgrunn og med "Go on" i gul tekst.

Bygg din egen kanalpakke i Valgmenyen

Det er enkelt og kjapt å legge til eller fjerne kanaler. Det gjør du i Valgmenyen på Min Side, hvor du også kan se hvor mange poeng du har til rådighet.

Var denne siden nyttig?