ForsidenTVNetflix

Nyhet! Netflix i Valgmenyen

Med TV fra Telia

Slik får du Netflix hos Telia

 • 1

  Velg inn Netflix

  Gå til Valgmenyen på Min Side og velg inn Netflix (50 poeng).

  Skjermbilde av Netflix i valgmenyen på Min Side

  Trenger du flere samtidige brukere?

  Ved å velge inn Netflix i TV-abonnementet ditt hos Telia, får du to samtidige brukere hos Netflix. Ønsker du at flere kan strømme samtidig, kan du oppgradere abonnementet i Netflix-appen. Da får du i stedet tilgang til Netflix Premium, som koster 50,- per måned og vil bli fakturert via Telia.

 • 2

  Registrer deg hos Netflix

  Bruk registreringslenken du nå får, og følg veiledningen for å komme i gang med Netflix.

  Skjermbilde fra registrering hos Netflix

  Husk:

  • Om du har Netflix fra før og vil beholde seerhistorikk og profiler, må du bruke samme e-postadresse som du allerede har på Netflix når du registrerer deg.
  • Har du valgt ut Netflix og skal velge det inn igjen, må du registrere deg på nytt.
 • 3

  Kos deg med Netflix

  Netflix på flere enheter

  Hele Netflix-universet finner du på Netflix sin app, som er tilgjengelig for smart-TV-er, spillkonsoller, smarttelefoner og nettbrett. Du kan også se Netflix i en nettleser på datamaskinen din.

  Netflix-knapp på fjernkontrollen til Telia box.

  Har du Telia box, er Netflix-appen forhåndsinstallert på TV-dekoderen og du har en egen knapp på fjernkontrollen som tar deg rett til Netflix-appen.

Vil du ha flere TV-poeng?


Hvis du vil ha litt flere TV-poeng å rutte med, slik at du kan ha både Netflix og en annen strømmetjeneste samtidig, så kan du kjøpe ekstra. 10 ekstra poeng koster 25,- per måned, og det er selvsagt ingen bindingstid.

Lurer du på noe?

Netflix er en strømmetjeneste som tilbyr en rekke prisbelønte serier, filmer, anime, dokumentarer og annet på tusenvis av Internett-tilkoblede enheter.

Du kan se så mye du vil, når du vil, og det helt uten reklame. Det finnes alltid noe nytt å oppdage, og nye serier og filmer legges til hver uke!

Har du Telia box er Netflix-appen forhåndsinstallert, og du har en egen knapp på fjernkontrollen som tar deg rett til Netflix.

Netflix fungerer også på datamaskiner, smarttelefoner (iOS og Android), nettbrett, strømmespillere og spillkonsoller.

For å se på Netflix på en TV, trenger du en enhet med Netflix-appen. For eksempel Telia box. I tillegg er Netflix-appen mulig å laste ned på mange smart-TV-er, spillkonsoller, mottakere og Blu-ray-spillere. På TV-er som allerede har Netflix installert, finner du Netflix-appen i hovedmenyen eller på startskjermen.

Når du følger instruksjonene i meldingen eller e-posten du får fra oss når du velger inn Netflix, vil kontoen knyttes til Telia umiddelbart. Du vil ikke bli kreditert for det du allerede har betalt til Netflix for inneværende fakturaperiode.

Du får Netflix Standard (ordinær pris 109,-) med to samtidige brukere og opptil 1080 p bildeoppløsning.

Dersom du ønsker opptil fire samtidige brukere og 4K oppløsning, kan du først velge inn Netflix i Valgmenyen hos oss, og deretter oppgradere til Netflix Premium i Netflix-appen, for 50,-/md. (faktureres via Telia).

Det går helt fint – du beholder brukerprofiler og seerhistorikken fram til du velger det inn igjen.

Var denne siden nyttig?