Velkommen til Teliaplay.no

Vi har gjort noen endringer, men du kan fortsatt nyte det samme innholdet. Vi har samlet det som er nytt, og kanskje litt annerledes, i nye Telia Play.

Serieopptak har blitt enklere

Du vil enklere kunne sette på opptak med færre klikk. Når du setter på serieopptak tar vi opp alle episoder som sendes, slik at du ikke går glipp av noe.

Endre dine regionale NRK-kanaler

For å endre NRK-kanalen du ser på kan du enkelt gjøre dette fra innstillinger. Under enhetsinnstillinger vil du kunne velge mellom alle de regionale NRK-kanalene og kan enkelt bytte for å se på den du ønsker.

Hvordan endrer jeg strømmetjenester og kanaler?

Valgmenyen finner du nå ved å gå til Instillinger i menyen deretter velger du Abonnement og Betaling. Her finner du en lenke til Valgmenyen. Du kan alltid også gå direkte til Min Side for å gjøre endringer i Valgmenyen.

Lag en egen barneprofil 

Lag en barneprofil under “Administrer profiler”  ved å trykke på figuren øverst i høyre hjørne Her vil du kunne lage en barneprofil som kun viser innhold for barn. Du kan enkelt bytte mellom de to profilene ved å trykke på figuren igjen.

Bruk PIN-kode for å gjøre kjøp og leie av film enklere 

Sett en PIN-kode for kjøp og lei av film slik at du enkelt kan få tilgang til det nyeste innholdet uten å lete frem mobilen din. PIN-koden oppretter du første gang under Instillinger. Vi sender deg deretter en e-post som hjelper deg videre. Når PIN-koden er opprettet kan du bruke denne hver gang du skal kjøpe eller leie film.

Legg til Favorittkanaler 

Trykk på hjertet ved siden av en tv-kanal på “Hjem” eller “TV-guide og kanaler” for å legge til en favorittkanal. Favorittkanalene dine legges først i kanalrekken, slik du har rask tilgang til de kanalene du bruker mest. 

Opera 

Den nye Telia Play nettsiden vil ikke kunne spille av innhold i nettleseren Opera. Vi anbefaler derfor at du bytter browser til en annen, som Chrome, Safari, Firefox eller Edge. 

Hva gjør jeg hvis jeg finner feil?

Vi i Telia setter stor pris å tilbakemelding fra våre kunder. Hvis du finner en feil på Telia Play sin nettside kan du rapportere denne tilbake til oss ved å bruke tilbakemeldingsknappen som du finner til høyre på skjermen din når du er på Telia Play-nettsiden.

Ta meg tilbake til Telia Play