Smart kollektivtransport

Grønn og kostnadseffektiv persontransport

Skal kollektivtrafikken bli et bedre alternativ enn bilen, er en nøkkelfaktor antall fylte seter per vogn. I tillegg må man kunne redusere både driftskostnader og utslipp. Med Telia Smart Public Transport kan du gjøre begge deler. Dette er en totalløsning, som omfatter alt fra maskinvare om bord i vognene, til den skybaserte plattformen alt opereres fra.

Løsningen inneholder digitale verktøy og grensesnitt (API-er), som gjør det enklere å tilrettelegge for en mer effektiv, lønnsom og bærekraftig kollektivtransport. I tillegg har vi nyttige og sømløse tjenester for både passasjerer og førere.

Forbedret kundeopplevelse

Når det kommer til tiltak for øke fornøydheten blant kundene, er det noen punkter som peker seg tydelig ut. Ett av dem er å gi internett-tilgang ombord.

Med trådløst nett kan reisende enkelt lese nettaviser, oppdatere seg på sosiale medier, streame musikk og podcast eller spille sine favorittspill på farten. Og med en infotainment-løsning kan du på din side tilby nyheter, lokalt innhold og reklame.

Med Real Time Passenger Information får passasjerene forutsigbarhet underveis, og får til enhver tid vite hvor bussen eller toget er. Ved hjelp av telefonen får de tilgang på all informasjonen de trenger. Enten det gjelder å løpe for å rekke bussen, eller slappe av med en ekstra kopp kaffe om den er for sen.

Med automatisk billetthåndtering, som håndterer tredjeparts-løsninger kan du fokusere fullt og helt på å gi passasjerene en trygg og komfortabel tur.

 

Digitale tjenester for offentlig transport

Vil du vite mer om Smart kollektivtransport?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.