Byggning

Smarte kontor og bygg

Mer funksjonelle bygninger gir lavere kostnader

 

Ta styringen over bygget

Få full kontroll på bygården eller kontorbygget. Ved å finjustere oppvarmingen, ventilasjonen og klimaanlegget — i sanntid, kan du redusere energiutgiftene og CO2-avtrykket ditt. Og samtidig skape en bedre totalopplevelse for beboere eller ansatte i bygningen. Med Telia Smart Buildings kan alt styres direkte fra én skjerm.

Én plattform — mange muligheter

Gjennom Telias IoT-plattform får du oversikt og kontroll over alle bygget systemer, fra adgangs- og sikkerhetssystemer til temperaturstyring. Du får også en unik mulighet til å være oppdatert på anlegget i bygget og gjennomføre forebyggende vedlikehold. Tjenesten danner grunnlaget for fremtidens smartbygg, og kan tilpasses dine behov.

KPI-basert servicestyring

Fordi Telia Smart Buildings er basert på en åpen plattform, kan alle systemene dine snakke med hverandre. Dette gir deg ikke bare innsikt som du kan handle ut fra, det gjør det også mye enklere å samkjøre flyten mellom leverandører og andre tjenesteytere.
Når alle har et felles grunnlag, blir nøkkelfaktorer langt lettere å definere og ikke minst måle. Angi KPI-er som kan måles nøyaktig for å oppnå et høyere servicenivå. Det gir deg også et konkurransefortrinn hvis du for eksempel deltar i en anbudskonkurranse.

Telia_Smart_Buillding.jpgMulighetene for en smart bygning

 

Vil du vite mer om IoT?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.