Bakgrunnsbilde

TV- og bredbåndsavtale med Telia

Bakgrunnsbilde

TV- og bredbåndsavtale med Telia

TV- og bredbåndsavtale med Telia

 

Som leietager i Boligbygg har du tilgang til et stort utvalg TV-tjenester og et av verdens beste bredbåndsnett. Du kan i tillegg bestille mer underholdning og større bredbåndshastigheter til en rabattert pris.


Dette er inkludert i avtalen din

TV-pakke med 30 poeng

  • Sett sammen din egen underholdningspakke med de kanalene og strømmetjenestene du selv vil se. 
  • TV boks Mikro er inkludert. Er du fornøyd med TV-boksen du har i dag, trenger du ikke bytte. Les mer om våre TV-bokser her.
  • Telia Play appen med tilgang til alt innholdet i pakken din på nettbrett og mobil, slik at du kan se TV når og hvor du vil.  

 

Bildet viser en mann i hvit skjorte foran en lilla bakgrunn

Bredbånd 15 Mbps + modem

I den nye avtalen får du 15 Mbps hastighet på ditt bredbåndsabonnement. Har du en lavere hastighet i dag, vil den automatisk bli oppgradert til den nye inkluderte hastigheten. Du får også med et nytt modem i pakken.

Flytting og retur

Utstyr som bestilles må registreres på deg som leietager. Inkludert i den nye avtalen din har du nå en TV Boks Mikro og et bredbåndsmodem. Mangler du en eller begge disse kan du bestille enten via kundesenteret eller hente hos en av våre forhandlere. Oppgi adressen din, så finner de utstyret inkludert i den kollektive avtalen. Husk at du er ansvarlig for utstyret så lenge du bor der, og flytter du ut skal utstyret returneres til oss.

Ta kontakt med oss for å bestille utstyr

Les mer om retur av utstyr ved flytting

 

Vil du oppgradere eller trenger du hjelp?

I avtalen med Telia får du rabatterte priser. I appen og på Min Side ser du hvilke priser som gjelder for deg. Her kan du også se siste faktura, bytte kanaler og hastighet på bredbånd kjapt og enkelt.

Har du spørsmål knyttet til avtalen kan du nå oss på telefon 924 05 050.

For generelle spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice. 

 

Var denne siden nyttig?