TV og bredbånd for beboer i borettslag

I borettslag er det styret som bestemmer hvilken kollektiv TV- og bredbåndsavtale Telia skal levere til deg som beboer. Har borettslaget ditt en kollektiv avtale hos oss, finner du som beboer all informasjon du trenger her - enten du skal flytte eller ønsker å lese mer om dine TV- og bredbåndstjenester.

Flytte inn eller ut av borettslag?

Vi hjelper vi deg med flytting av TV- og bredbåndsabonnementet, slik at du kommer raskt på nett i ny bolig. Velg din flytte-situasjon under.

 

Vil du melde adresseendring på mobil/mobilt bredbånd? Det gjør du enkelt på Min Side.

Se dine TV- og bredbåndstjenester

Vil du vite mer om hva din avtale inneholder? Logg inn på Min Side og få oversikt. Her kan du også gjøre endringer og oppgradere den kollektive avtalen til ditt behov.

Ta kontakt med styret i ditt borettslag/sameie hvis dere ikke har avtale hos oss og du ønsker TV og/eller bredbånd fra Telia. Sitter du i styret og ønsker å vite hva Telia kan levere? Se våre styre-sider her. 

Telia Play - strømmetjenester og TV på ett sted

Har borettslaget ditt TV fra Telia har du tilgang til over 100 strømmetjenester og kanaler i abonnementet ditt. Enklere og rimeligere for deg. 

Internett fra Telia - stabilt og fleksibelt

Den kollektive avtalen gir deg internetthastighet som dekker de fleste behov, og utstyr som gir deg god dekning i boligen. Mer fart? Ikkeno problem. 

Var denne siden nyttig?