En dame ligger på en sofa mens hun surfer på telefonen

Telia Smart wifi

Endelig er vår kraftigste og nyeste router her! Opplev forskjellen!

Enkel oppkobling

Telia Smart Wifi gjør jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er å plugge i strøm- og nettverkskabelen.

Raskt og stabilt

Routeren justerer selv hvilke frekvenser som brukes, slik at du kan surfe uten forstyrrelser.

God dekning i hele huset

Signalene når lenger. Og mesh er integrert, som gjør det enkelt å utvide med en ekstender.

Stadig flere enheter kobler seg på. Dét stiller nye krav til routeren, dekningen og stabiliteten. Det hjelper lite med lynraskt nett om wifien ikke leverer. Med Telia Smart Wifi sikres dekningen fra kjeller til loft, og kobler alt fra TV til smartstøvesugere automatisk opp på best mulig måte – helt av seg selv. Skikkelig bra wifi, rett og slett.

Med Telia Smart Wifi får du en router som klarer å sende signalene lenger, routeren er også såkalt "smart" og i denne sammenhengen vil det si at den blant annet selv justerer hvilken frekvens utstyret ditt skal koble seg på. Du trenger også bare å forholde deg til ett nettverksnavn.

Med Telia Smart Wifi er routeren alltid en del av mesh nettverket. Dette gjør at du trenger færre ekstendere. I tillegg behøver du ikke å kable mellom routeren og ekstendere.

Routerne er kryptert med seneste sikkerhetskryptering, og det er både 1 GB og 2,5 GB LAN-porter.

Joda, med Telia Wifi får du et godt og stabilt nett! Men sliter du med dekning i deler av huset, eller har veldig mange enheter som skal kobles til, vil du få en langt bedre opplevelse med Telia Smart Wifi.

 

Telia Smart Wifi routeren din er vår nyeste og kraftigste router, og skal kunne gi god dekning i en normal tre etasjers bolig. Dersom planløsningen din er litt utfordrende kan du legge til ekstendere som vil utvide dekningen. 

Vi anbefaler at du bygger ut nettet ditt med en og en ekstender, og tester litt før du eventuelt bestiller en ny. 

Var denne siden nyttig?