Infinity symbol
Telia lanserer mobilbytteprogrammet SVITSJ.

5 grunner til å svitsje til SVITSJ

Ønsker du å ha en av de nyeste mobilene på markedet, bør du velge SVITSJ. Nå får du også vår beste forsikring inkludert!

SVITSJ er et mobilprogram som lar deg velge en mobil som du betaler en fast månedspris for. Etter 12 måneder kan du bytte ut den gamle mobilen din med en gnistrende ny. – Aldri mer treg mobil!

Og så er det enda flere grunner til at du bør velge SVITSJ:

1. Kampanje: Få vår beste forsikring inkludert!

Plussforsikring dekker både knust skjerm og andre skader, samt tyveri. Kjøper du ny mobil med SVITSJ nå, får du den inkludert i 3 måneder på SMART-abonnement.

For alle UNG-abonnement inkluderer vi Plussforsikring i hele 24 måneder – eller frem til du kjøper ny mobil med SVITSJ igjen.

Hånd holder en mobil med sprukket skjerm. Man ser nye mobiler i bakgrunnen, inne i en Telia-butikk.

SVITSJ Plussforsikring dekker også skade, fuktighet og tyveri. Foto: Telia.

Etter 3 måneder på SMART-abonnement vil Plussforsikringen koste 59,- pr. måned. Avbestiller du Plussforsikringen, vil du uansett ha skjermforsikring inkludert i SVITSJ-avtalen. Skjermforsikringen dekker knust skjerm.

2. Betal ingenting i dag

Kjøper du en ny mobil med SVITSJ betaler du ingenting for mobilen i dag, men betaler en fast månedspris i 24 måneder. 

Månedsprisen på den nye mobilen avhenger av hvilken mobil du ønsker deg. I tillegg kommer månedsprisen på ditt valgfrie abonnement.

Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå en ny SVITSJ-avtale.

3. Ny mobil hvert år

En gang i året kan du velge ny mobil, hvis du vil. Altså, selv om du betaler en fast månedspris for mobilen over 24 måneder, kan du velge deg en ny mobil etter 12 måneder.

Du bytter bare inn den gamle mobilen, og inngår en ny SVITSJ-avtale på nye 24 måneder, og det resterende beløpet inntil 12 måneder slettes. Enkelt og greit. Husk at et bytte forutsetter at du har et Telia abonnement på byttetidspunktet.

Godt utvalg av mobiler i butikk og nettbutikken. Foto: Telia.

Godt utvalg av mobiler i butikk og nettbutikken. Foto: Telia.

Lurer du på hvilken mobil du skal velge neste gang, kan du sjekke ut vårt mobilutvalg i nettbutikken.

4. Du gjør noe godt

For hver mobil som byttes inn gjennom SVITSJ, doneres en sum til en god sak. I år vil dette være teknologiselskapet No Isolation, som utvikler roboter til langtidssyke barn. Roboten AV-1 er en stedfortreder for barn som på grunn av sykdom, ikke kan være fysisk tilstede i ulike situasjoner i hverdagen. Les mer om Telias samarbeid med No Isolation her. På denne måten bidrar du til å finansiere flere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge som trenger å komme ut av isolasjon. Vinn - vinn.

5. Valgfritt abonnement uten binding

Når du velger mobilen du ønsker deg, står du fritt til å velge et ønsket abonnement som passer best for deg, helt uten binding. Dermed kan du endre abonnementet etter behov når som helst

Du kan når som helst si opp abonnementet, men du må ha et Telia-abonnement når du inngår en SVITSJ-avtale og ved bytte til ny mobil etter 12 måneder.

Michaela Westin på Telia CC Vest.

Michaela Westin på Telia CC Vest. Foto: Telia.

Vårt rimeligste SMART-abonnement for alle er SMART 2 GB for 249 kroner i måneden, mens abonnementet med den beste datapakken er SMART 40 GB.