Kvinne med hun ser film på ipad på hytta

Mobilbruk i ferien: «Er dette jobb eller privat?»

Det spørsmålet er både de ansatte og regnskapsavdelingen rimelig lei! Med Telias fleksible løsninger, kan de ansatte selv kjøpe ekstra data og fri musikk med Vipps.

Å streame tv-serier på hytta — over mobilnettet, er kanskje ikke så avslappende som det burde være når mobilregningen går til arbeidsgiveren. For den ansatte kan det kjennes ubehagelig og for økonomiavdelingen kan det bety ekstra jobb med å følge opp overforbruk av data etter sommerferien. 

Men hvorfor skal det å ha et bedriftsabonnement legge begrensninger for feriens mobilbruk? Det er ingen grunn til at det skal gi høye skuldre — hverken for den enkelte eller på regnskap!

— Alle kjenner de kjedelige mailene med overskriften: «Er dette jobb eller privat?», sier Rebecca Giller, regnskapsansvarlig i TRY AS.

Etter at bedriften flyttet de ansattes abonnementer over til Telia, har hun blitt positivt overrasket over fleksibiliteten. Og synes det er deilig å slippe å være den sure fra regnskap.

POSITIVT OVERRASKET: Rebecca Giller er imponert over fleksibiliteten i tjenestene.

— Når stadig mer kan betales med noen tastetrykk på telefonen, blir det regnskapsmessig mer komplisert og arbeidskrevende å skille mellom firma- og private utgifter, forteller hun.

Bedriftsabonnementene fra Telia gir mer frihet til sluttbrukeren. Ekstra data og fri strømming av musikk kan enkelt kjøpes selv og betales med Vipps. Det gir mer spillerom og senkede skuldre for den ansatte — og lavere utgifter og mindre stress for regnskapsavdelingen.

Vipps, så har du mer data!

Øser regnet ned i ferien og hele familien benker seg inne med iPads, mobiltelefoner og laptoper, finnes det dermed enkle løsninger som gjør at mobilregningen ikke påvirkes. 

Med Data Boost kan du for eksempel kjøpe deg fri for én, tre eller tolv timer. I denne tidsperioden vil du da kunne benytte ubegrenset med data. Det betyr at du kan strømme filmer og serier, dele nett med partnerens iPad og la barna dundre løs i Fortnite — slik bevares husfreden på hytta og med sjefen.

Far og datter ser film med ipad i sofaen

KOSESTUND: Regner det? Kjøp en Data Boost og la hele familien logge seg på — med filmer, spill, musikk og annen underholdning.

data_icon

Slik bruker du Vipps til å skaffe deg mer data


Ekstra datapakker og Data Boost kan kjøpes via Min Side og i Telia-appen.

DATAPAKKER:

  • Velg mellom 1GB til 99,-, 5GB til 199,- eller 10GB til 299,-.
  • Dataen du kjøper gjelder for innværende fakturaperiode.

Har du Telia Dobbel kan du enkelt doble inkludert datamengde for kun 99,-.

DATA BOOST:

  • Velg mellom 1 time til 19,-, 3 timer til 39,- eller 12 timer til 99,-.
  • Strøm fritt innenfor tidsrommet.

Kjøp med Vipps har ingen påvirkning på bedriftsfakturaen.

Fleksibelt for både ansatte og arbeidsgiver

Telia-appen gir de ansatte god kontroll over eget forbruk. Her kan du enkelt gå inn og se hvor mye data du har benyttet — og hvor mye du har igjen. Du kan også se hvor mye data du pleier å bruke på en gjennomsnittlig dag. 

— Det er en rekke funksjoner i abonnementet som forenkler både min jobb og den enkeltes mobilbruk, forteller Rebecca Giller.

— Og jeg trenger heldigvis ikke blande meg inn i det, de ansatte kan enkelt fikse det selv gjennom Telia-appen med Vipps.

Med få klikk kan hver enkelt kjøpe datapakker i appen på egen regning. Den ansatte kan også velge å kjøpe ekstra data innenfor bedriftsavtalen — dersom det er lagt opp for dette.

Rebecca ser frem til å slippe gjennomgangen av mobilregningene i august og samtalene med hver enkelt ansatt om hva som er jobbrelatert og ikke.

— Farvel til sure-Rebecca! I år kommer jeg kvitrende tilbake til tredje kvartal, ler hun.

Var denne siden nyttig?