Kvinne som holder en mobil

Ubegrenset data er en god løsning for bedriften og ansatte

Vi jobber mindre og mindre fra kontoret, det krever fleksible digitale løsninger. Med Telia Ubegrenset får de ansatte fri data og bedriften full kontroll på kostnadene. 

Hva det vil si å være på jobb har endret seg dramatisk den siste tiden. I det moderne arbeidslivet har det fysiske kontoret fått en mindre rolle. Vi har morgenmøter fra sofakroken, arbeidsøkter på kafé, svarer på e-poster i bilen, og tar ukas siste økt fra hytta. Med mobilen og laptopen kan vi jobbe hvor som helst og når som helst.

Men fleksibilitet stiller også økte krav til både arbeidsgivere, ansatte og digitale løsninger. For at arbeidsoppgavene skal bli levert så sømløst som mulig, må bedrifter kunne tilby et godt og sikkert mobilabonnement til sine ansatte.

Derfor har vi lansert Telia Ubegrenset, en smart løsning for bedrifter som ønsker å beholde full kontroll – på både kostnader og rask arbeidsstrøm. Med fri data skaper mobilabonnementet forutsigbarhet i hverdagen for begge parter.

Med Telia Ubegrenset får bedriften:

 • Fri mobilbruk for de ansatte – fast pris for bedriften
 • Ubegrenset med data i Norge
 • 5G- abonnement som sørger for at de ansatte er rigget for fremtiden
 • Mulighet til å velge mellom normal, rask eller max hastighet
 • Roam Like Home ved opphold i utlandet
 • God datasikkerhet: Trygg oppkobling

Fjernledelse krever ubegrenset data

En fersk undersøkelse fra NHO viser at en av to vil ha hjemmekontor som arbeidsplass etter koronakrisen. Anslagsvis kan 40 prosent av jobbene i Norge gjøres utenfor kontoret, spesielt innen vitenskapelig og teknisk tjenesteyting, og i bransjer som finans og forsikring, offentlig administrasjon, undervisning og industri.

I Telia merkes det godt at den nye tilværelsen stiller nye krav til løsninger, og etterspørselen etter bedre hjemmenett for hjemmekontor har vært stor. Som svar på ønskene fra bedriftene ble Telia Ubegrenset til.

Telia Ubegrenset er et abonnement med nettopp ubegrenset data – der hverken bedriften eller den ansatte trenger å tenke på data som løper.

ubegrenset3.jpg

KAFÉKONTORET: Å kunne jobbe der det er mest praktisk til enhver tid er effektivt, og fleksibiliteten settes gjerne stor pris på av de ansatte. 

Bedriftsabonnement med forutsigbare kostnader

I en tid der vi sjonglerer mellom arbeidsliv og privatliv på de samme digitale enhetene, er det lett å bruke jobbmobilen til å strømme en serie på Netflix etter endt arbeidstid eller skravle med venner og familie på FaceTime. Da vil det fort påløpe ekstra data og kostnader som arbeidsgiver kanskje egentlig ikke skal ta regningen for.

Med Telia Ubegrenset er det ikke lenger nødvendig å skille mellom privat og jobbrelatert bruk av mobilen. Det sparer tid i flere funksjoner i bedriften. Økonomiavdelingen trenger ikke å gå gjennom telefonregningene til de ansatte. IT-avdelingen får mindre oppfølging rundt mobilbruken. Og HR-avdelingen får enkel administrasjon rundt mobilavtalene mot de ansatte.

Arbeidstagerne får et fleksibelt mobilabonnement og kan bruke mobilen som de vil med ubegrenset mobildata, samtidig som bedriften får forutsigbare kostnader og full kontroll på sluttfakturaen.

Rask arbeidsflyt med 5G-nettet

Stadig flere får tilgang til 5G fra Telia, allerede nå har halve befolkningen 5G-dekning. Og innen utgangen av 2023 blir Telia først ut med et landsdekkende 5G-nett. Den nye teknologien skaper fantastiske muligheter for bedrifter.

Vi kan blant annet forvente nye tjenester, mer kapasitet, raskere responstid og svært høye hastigheter – tilgjengeliggjort av de spesielle egenskapene til 5G-teknologien. Med Telia Ubegrenset og en 5G-telefon er de ansatte rigget for fremtiden, og med max hastighet kan de virkelig få oppleve hva det nye nettet har å by på.

ubegrenset2.jpg

FLYTENDE OVERGANGER: Mobilen er en del av livet vårt, både privat og på jobb. Med fri data kan de ansatte bruke telefonen som de vil.

Beskytt virksomheten mot dataangrep og virus

Digitaliseringen gjør oss sårbare for misbruk av informasjon vi deler eller laster opp på nett. For hver gang vi googler noe, publiserer noe, «liker» noe, eller kjøper noe, gir vi fra seg små biter med data og digital informasjon. Personlig data kan også komme på avveie ved innlogging på gratis og åpne nettverk, for eksempel når man jobber på kafeen, på flyplassen eller toget. Det kan føre til ID-tyveri eller tilgang til sensitiv bedriftsinformasjon som kan være krevende å rydde opp i.

Med Telia Ubegrenset sikrer du din bedrift mot dataangrep og virus. De ansatte slipper å benytte seg av usikre wifi-nettverk. I stedet for kan de få full datasikkerhet ved å koble maskinen på nett via mobilnettet.

Frihet til å skreddersy bedriftsabonnement

Men det er klart, ikke alle trenger like mye data som det er i Telia Ubegrenset. Visste du at hos Telia har alle bedrifter frihet til å velge mellom ulike mobilabonnement tilpasset hver enkelt ansatt?

Med Telia Dobbel kan du velge et mobilabonnement med 2 GB, 6 GB og 15 GB datapakke, og datamengden kan enkelt dobles for bare kr 99. Bedriften kan selv enkelt administrere mobilabonnementene i selvbetjeningsportalen Min Bedrift.

Psst ... Med Telias abonnement får de ansatte flere fordeler og full kontroll. Via Telia-appen eller Min Side kan de selv følge med på eget forbruk, og selv kjøpe tilleggstjenester, ekstra data eller bruke Data Boost for å få tilgang på 1, 3 eller 12 timer fri data. Skulle man i motsatt fall ha for mye, kan vedkommende overføre ubrukt data til senere med Data Rollover.

Telia Ubegrenset


Et mobilabonnement for bedrifter, med ubegrenset data!

 • Fri bruk for de ansatte
 • Fast pris for bedriften
 • 5G inkludert
 • Velg mellom normal, rask eller max hastighet
 • Fri tale og SMS
 • Roam Like Home inkludert
 • 30 GB inkludert i EU/EØS, Storbritannia og Sveits

Fra 599 kr/mnd. eks. mva.

 

Var denne siden nyttig?