Mer datafrihet med Vipps

Har du brukt opp dataen, eller trenger du bare litt ekstra for en stund? Ingen fare, nå kan også du med jobbmobil få enklere tilgang på data.

Du har mest sannsynlig fått denne meldingen før: «Hei! Du har nå brukt opp din datamengde...». Og da har du kanskje lurt på om arbeidsgiveren din dekker ekstra datapakker?

Med Vipps som betalingsmetode for bedriftskunder trenger du ikke tenke mer på det. Går du tom for data kan du enkelt kjøpe ekstra datapakker eller Data Boost rett fra jobbmobilen, og betale for det selv.

Boost deg gjennom hverdagen

Trenger ekstra data for å streame litt på hytta? Med Data Boost betaler du en liten sum for fri data i en bestemt tidsperiode. Perfekt når du må få med deg favorittlaget spille kamp, streame en film, eller se noen episoder av serien du er hekta på. Det fine med Data Boost er at dataen du bruker mens den er aktivert ikke rører det du har inkludert i abonnementet fra før av.

– Ved å åpne opp for Data Boost kan også bedriftskunder nå benytte seg av nettets fulle hastighet uten å måtte bekymre seg for databruken. Nå kan også våre brukere streame så mye sport, film eller serie som de klarer i en bestemt tidsperiode. Du kan kjøpe Data Boost-pakker på 1 time for 19 kroner, 3 timer til 39 kroner eller 12 timer for 99 kroner.

Se hvor enkelt det er å bestille Data Boost med bedriftsabonnement:

Vipps! Så har du mer data

Nå kan ansatte bruke Vipps for å kjøpe private tilleggstjenester som ekstra data og tjenesten Data Boost. De ekstra datapakkene du kan velge mellom er på 1, 5 og 10 GB. Ifølge Head of Commercial Management i Telia Bedrift, Lars Setsaa, vil dette gi ansatte bedre kontroll over sitt private forbruk, og større frihet til å bruke jobbmobilen som de vil.

Head of Commercial Management i Telia Bedrift, Lars Setsaa. Foto: Telia.
Head of Commercial Management i Telia Bedrift, Lars Setsaa. Foto: Telia.

– Vi har fokusert på brukerne, og behovene deres. Når vi vet at bedriftskunder også er privatkunder 80% av tiden, så har vi ønsket å gi frihet og mer fleksibilitet  til å kjøpe data og tjenester etter behov. Med en slik tjeneste kan arbeidsgiver lettere legge til rette for at den ansatte skal slippe å uroe seg ved kjøp av tilleggstjenester. I tillegg blir det også mye enklere å utføre disse kjøpene for deg og meg. Alt du trenger er Vipps, forteller Setsaa.

Ekstra datapakker kan kjøpes via link når du får en varselmelding om oppbrukt data eller ved å logge seg inn på Min Side. Datapakken på 1, 5 eller 10 GB blir gjeldende gjennom hele din fakturaperiode, og kan kjøpes fra Norge og alle Roam Like Home-land i EU/EØS. Så om du er på fjellet i påsken eller storbyferie i Paris, trenger du ikke å bekymre deg for ekstra data.

Vipps for bedriftskunder og Data Boost gjelder for Smart Avtalepris, Telia Bedrift og Telia Click.

Dette er Data Boost


  • Stream så mye sport, film eller serie som du bare klarer i en avgrenset periode.
  • Velg om du vil streame 1 time til 19 kr, 3 timer til 39 kr, eller 12 timer til 99 kr.
  • «Boosten» starter i det du kjøper pakken.
  • Data Boost kan kjøpes via Min Side og i Telia-appen.
  • Vipps har ikke noen påvirkning på bedriftsfakturaen, kjøp ekstra data og betal fra egen lomme.

 

Var denne siden nyttig?