Fyll på data uten bekymring

Brukt opp dataen i ferien? Ingen fare, nå kan du kjøpe private tilleggstjenester fra jobbmobilen via Vipps.

datapakke_600.jpg

Foto: Maskot

Ingen WiFi på sommerhytta? Eller kanskje du skal på ferietur til Paris eller et annet sted i Europa? Noen ganger trenger du mer data enn det som er inkludert i bedriftsabonnementet ditt. Da bør du få med deg dette:

Vi nordmenn elsker å bruke mobildata. Spesielt i sommersesongen og på høytider. Senest 17. mai i år nådde trafikken i Telia-nettet nye høyder, og de siste somrene har databruken vår doblet seg, mye på grunn av at vi nå kan bruke jobbmobilen i EU som hjemme. 

Skulle du motta denne meldingen: «Hei! Du har nå brukt opp din datamengde...», har vi nå gjort det lettere for deg å fylle på med ekstra datapakker.

Frihet med Vipps på laget

Med Vipps på laget kan du nå kjøpe private tilleggstjenester som ekstra datapakker rett fra jobbmobilen. Det betyr større frihet for deg som arbeidstager til å bruke jobbmobilen som du vil og få bedre kontroll over egen databruk.

Produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift, Parisa Yousefi. Foto: Telia.
Produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift, Parisa Yousefi. Foto: Telia.

– Det er friheten og fleksibiliteten som er det viktigste. Noe våre sluttbrukere får i mye større grad nå. I tillegg får både bedriften og den ansatte bedre kontroll og forutsigbarhet på databruken, forteller produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift, Parisa Yousefi.

Slik funker det:

  • Ekstra datapakker kjøpes på Min Side, i Telia-appen eller når du mottar SMS-varsling om 80% eller 100% oppbrukt data.
  • Velg mellom 1, 5 og 10 GB.
  • Dataen du kjøper gjelder for innværende fakturaperiode, og du betaler med Vipps.
  • Vipps har ikke noen påvirkning på bedriftsfakturaen, kjøp av ekstra data går fra egen lomme.
  • Ekstra datapakker kan kjøpes mens du er i Norge og i alle Roam Like Home-land.

– Å ha muligheten til å kjøpe ekstra datapakker når de ansatte har brukt opp det som er inkludert, har vært et sterkt ønske fra våre bedriftskunder. Sammen med Data Boost og nye roamingpakker har vi lansert disse tjenestene med Vipps for å dekke privatfokuset bedriftskundene også har når de går ut av kontoret, sier Yousefi.

God dekning over hele landet

Selv om ferie betyr avkobling fra hverdagslivet, er det også mange som ønsker å holde seg oppdatert på det som måtte skje i verden via mobilen. Med rekordvarme flere steder i mai hører det også med å kunne ha god dekning tilgjengelig uansett om du skal feriere langs kysten på Sørlandet eller mellom fjell og daler i Nord-Norge. Telia går seriøst inn i sitt dekningsløft og jobber hele tiden med å bygge ut dekningstilbudet og forsyne nordmenn med mobilnett i verdensklasse. Det vil si at du som Telia-kunde kan nyte tilleggstjenester som ekstra datapakker på Norges beste 4G-nett.

Kjøp ekstra data med Vipps


Større frihet og fleksibilitet til å kjøpe ekstra datapakker og Data Boost.

Du kan velge mellom 1, 5 og 10 GB.

Ekstra datapakker kan kjøpes via Min Side, i Telia-appen eller når du mottar SMS-notifikasjon om 80% eller 100% oppbrukt data.

Dataen du kjøper gjelder for innværende fakturaperiode.

Private tilleggstjenester via Vipps kan kjøpes mens du er i Norge og RLH-land.

Vipps har ikke noen påvirkning på bedriftsfakturaen, kjøp av tilleggstjenester går fra egen lomme.

Var denne siden nyttig?